Çirkinmişim...

istersen dunyanin en cirkini ol, bir insana bu sekilde pat diye cirkinsin diyen kisi, merhametsiz ve karaktersizdir.
boyle biri seni iyi ki begenmemis. ya seni begenseydi? gercek yuzunu goremeyecek boyle bir malla iliskiye baslayacaktin.
 
Hepinize teşekkürler gerçekten iyi geldi yorumlarınız. Bana bunu söyleyen adam 30 yaşında arkadaşımda 26. Ben kendimi onlar öyle dedi diye çirkin görmüyorum sanırım hiç beklemediğim için şok etkisi yarattı üzüldüm kendisine zaten sessiz kalmadım gereken cevabı verdim engelledim. Hanımlar bir de mesleğini söylesem daha çok acıyacaktınız demek ki. :)
 
çirkin olabilirsin ama kendini güzel göstermek senin elinde , eger sen bakımlı olur ve kendine güvenir, kendini begenirsen etrafındaki insanlarda ister itermez seni güzel görür. benim bir arkadaşım vardı tabiri caizse çirkindi ama kendini öyle överdiki , şöyle güzelim böyle güzelim, diye konuşurdu hep, bi zaman sonra baktım bende gerçekten güzel görmeye başladım arkadaşımı hatta baya baya güzel buldum sonra, megerse onun kendini begenen , güvenli hali bizimde onu güzel bulmamızı sağlıyormuş neyse uzun lafın kısası kendine güven.
 
30 mu küçükken ateşli hastalık falan geçirmiş heralde, bir gram beynen ilerleme kaydedememiş.
 
o terbiyesiz adamın densizliğini anlarimda siz arkadaşınıza ben çirkinmiyim diye sorduğunuz da onun yorumsuz diyerek size kendinize daha kötü hissettirmesini anlamıyorum.ne kadar ayıp.güzelde olsak çirkin de olsak hepimiz toprak olacağız ve haşeratin sülalesi totomuzda halay çekecek.
 
herkez dönüp aynaya iki defa baksın kendisi model felanmı acaba terbiyesiz insanlar her yerde.
 
adam beyinle uğraşa uğraşa bıkmış kullanmıyor demek artık beynini.
30 küsür yaşındaki adamın tavra bak "çirkinmişsin bakamam" ya böyle adamlara kondurmayın şu güzel kalplerinizi.

herkes güzel ya da çok güzel değil tabi. yani bazen bi kadınlar geçiyor yanımdan yeminlen hayran hayran seyrediyorum kaşını, gözünü ama inanın "çirkin" diye sıfatlayacağım kadın sayısı da az. çünkü makyaj, giyim, bakım ve en önemlisi neşeli, pozitif, kendine güvenen bir kadın her daim güzeldir.

şu beyinsiz beyin cerrahını ve yorum özürlüsü arkadaşınızı sallayın Allah aşkına. onlar güzellere gitsin, siz çirkin çirkin takılmaya devam edin.
 
1.sen çirkin değilsin

2. o herif adam değil

3. o soruyu sorduğun kişi arkadaş değil

insanların içindeki fesatlık bizlerin görmesi için arada bir dışarıya çıkar.
Allah seni seviyormuş ki o ana denk gelmiş içlerini görmüşsün.

sen seni bilen sana değer veren, kendini iyi hissettiren insanlarla yoluna devam et.

sen bu dünyada en mucize varlıksın. bir bak aynaya Yaradanın nasıl özenli ve güzel yaratmış seni.

kendimizi sevmeliyiz şükretmeliyiz.

ne insanlar var ne engellerle yaşama sıkıca tutunan, onlar bu dediğini duysa senin adına çok üzülürlerdi.

niçin gereksiz,hadsiz insanlar için sıkıyorsun canını değer mi bir düşün?
 
Bu çocuğun yaşı küçük sanırım.
Ergen yaşında biri bile yapmaz onun yaptığını..
Boşverseneee....
 
Tam bu şekilde olmasada yani açık açık çirkinsin demesede bu tarz bişey gelmişti başıma o gece uyuyamamıştım bütün gün aklımdan çıkmadı hatta bi kaç gün etkisinde bile kaldım o yüzden seni çok çok çok iyi anlıyorum eminim ki Rabbimin bir bildiği vardır ne mal olduğunu görmüş oldun çocuğun boşver geçer gider sen değil o üzülsün
 
öyle derler ama en çirkinine aşık olurlar.canım herkesin sana güzel demesini bekleyemezsin.evet güzellik görecelidir.ama çirkinde demeye kimsenin hakkı yok.bu kalp kırmaktan başka bir şey değil.kimisi beğenir kimisi beğenmez.sen takılma bunlara.
 
Güzellik göreceli bir kavramdır.
Senin güzel bulduğunu ben bulmayabilirim.

İki tane kalbi çirkin insana bakıp kendini üzme.
O arkadaşınla olan bağını tamamen kopar.
Tabi o dingil herifle de..

Allah başka dert vermesin.
İçi güzel insanlar çıkarsın karşına..Amin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…