ÇİRKİNNN :(

Ay ben kaynanamin evini temizledim geldim..seni goremedimmm..hadi yukleeeee

Ya hadi birdaha koy resim bende merak ettim.

amaannn herkes çok mu güzel sanki,güzelleşmek için ne hallere giriyo millet..takma..mesela ben, herkes çok güzelsin der ama bi de beni yataktan kalkınca görsünler

Bende merak ettim canim ama profil fotosu kismindaki resim seninse çok hossun canim.

bana da zamanın da ortaokul ve lise dönemlerimde herkes çirkinsin derdi
meğer içimde bir cevher varmışta çıkaramamışım :)
kapkaraydım o dönemler saçım siyah yüzüm kara üstelik kilom da vardı , hiç unutmam lise bir de bir arkadaşım gözüme baka baka ya kendine biraz bakım yapsana çok kötü görünüyorsun demişti eve gittim bir ay ağlamıştım
o yaz karşımıza bir kuaför taşındı işinin ehli bir kadındı , benim kaşımı bir aldı aman allah ım kendimi tanıyamadım , sonra saçlarımı gayet güzel bir model kesti ve boyadı valla hi rengim felan açılmıştı , meğer ben buğdyamışım saçım boyanınca fark ettim anlayacağın bir yaz da bir anda başka biri oldum ve ikinci sınıfta hızla kilo verdim ,
ondan sonra bana kötü görünüyorsun diyen bir allahın kulu olmadı herkes güzelsin diyor
yani şuna geleceğim bakım kilo vs bunlar insanı bir anda farklı bir insan yapıyor , resminizi göremedim ama benim hikayem de size örinek olsun, bu arada bana hoş değilsin diyen arkadaşımla bir ara yolda karşılaştım kız şok oldu , ve sıra bana geldi arkadaş kilo almış her yeri sarkmış saçlarının diip boyası bir hayli gelmiş , bende yüzüne baka baka zaten güzel değildin kız iyi ce çirkinleşmişin ya nolmuş sana kocaman kadın gibisin kendine biraz bak dedim :) bozuldu ve hak etmişti allah büyük işte eden bulur !

Arkadaşınla da arana mesafe koymalısın. Ayrica neye göre kıme gore cırkınsın? Kendını sakın öyle gorme sakın. Onlaında içleri çirkin.!

Hepsinin kalbi çirkin. Ondan kötüsü mü var?

Aaaa seninde uzuldugun seye bak. Onu diyenlerinde ruhlari kotudur. Benimde basima geldi. Isten arkadasim yuzume direk Sen ne kadar cirkinsin bak falanci ne guzel demisti. Okul arkadasim bir aile buyugumuze hanin senin cirkin bir akraban vardiya diye beni sormus. Ama guzel bir cevap almis akrabamdan. Cirkin kadin yoktur. Bakimsiz kadin vardir. Ozel durumumdan dolayi kendime gereken ozeni veremiyordum. Daha sonra ayrildigim isyerine ziyarete gitmistim. Deyim yerindeyse herkesin agzinin suyu akmisti.cirkin diyen beyde ooo x hanim bu neguzellik diye gozleri faltasi gibi acilmisti. Simdide herkes guzelligimin sirrinin pesindeler. Hemde bu yasimda. (Yanlis anlasilmasin estetik falan yaptirmadim) sana uzulme desem bosuna olur. Cunku bende duydugumda cok uzulmustum. Patavatsiz insanlar iste. O zamanlar bana cirkin diyenler simdi bana giptayla bakiyorlar.

adam size facede bakıyo bana bunu mu layık gördün diyo, arkadaşınızda gelip bunu size mi anlatıyo ? o arkadaşınız nası bi çirkin insan asıl, yazık.

sana "bana bunu mu layık gördün" lafını sana taşıyan arkadaşının niyeti çirkin..
adamın biri bunu demiş bile olsa sana böyle mi söylenir???
eski sevgilin de saçma bi insanmış kusura bakma ama bu cümleyi kuran bence öyledir..
senin hayatına aldığın insanlarda bi sorun var canım..

Önce o gitsin tipine bakıp çay demlesin , takma böyle insancıkları. Bana da dersaneden biri eşimle flört ettiğimiz zamanlarda "merisina da bir şeye benzese içim yanmaz, bu adam memleketinde kız mı bulamamış taa 1000km yoldan
geliyor ben adım atmazdım " demiş. Ona neymiş dedim ve sonra nişanlandığı kızı görünce de "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" dedim kendime

salla gitsin canım ya kendilerine baksınlar. mesela bak bnm hoşlandığım(dı) çocuğun arkadaşı beni layık görmedi arkadaşına br kendine bak br arkadaşıma dedi ki övdüğü çocuk benden 2-3 cm uzun

Eski bir erkek arkadaşım bana ; çıktığım kızların arasında en çirkin sensin demişti :) hakkı var çok güzel kızlarla çıkıyordu Hatta o güzel kızları bırakıp her defasında bana dönmeye çalışıyordu :) arkadaşının yaklaşımı da çok çirkinmiş. Bu arada biz de göreydik seni iyidi, merak etrim :)

Iyi de arkadaşlar pamuğun profilinde benim gördüğüm foto deniz yıldızı dizisinden Banu karakteri. Ben mi yanlış görüyorum

Ulan ne cok ruh hastasi var bu memlekette. O arkadasin da arkadas degil kardes, benim sevdigim bir insana biri cirkin dese asla gidip bunu ona soylemem. Arkadasin da kafadan sakat.

Madem beyzadenin kendi Brad Pitt, neden facebooktan kiz dusurmeye calisiyor? Bir de bunu irdelemek lazim tabi.

Bende merak ettim seni'''takma kafana banada küçükken cirkin derlerdi çoooook alaylara konu oldum büyuyup serpilince beni sülalenin güzeli ilan ettiler takma güzelim onu diyen kördür... :* :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…