ÇİRKİNNN :(

Arkadaşının gelip sana baskasinin seni begenmemesini anlatmasi da cok ilgincmis. Nasil arkadas o allasen? Bırak bunlara uzulmeyi. Guzellige deger veren insanlar bana guven vermez. Bana deger verdigini kisiligimi ic güzelliğimi gorup sevmesiyle olcerim. Birak çirkin desinler. Sen asla ozguvenini kaybetme. Her zaman bakimli ol kendine guvenin olsun ki sen de zamanla bu tesaduflere aldanip cirkinim ben siye dusunme. Sen eminim cok guzelsin ama bunu once kendin gormelisin.

insan cirkin bulsa da diyemez ya.. sahsen, asla diyemem. en basitinden bi kiyafetibe bile diyemem, kirilir bozulur diye.. şok yani!

bende merak ettim seni ama kaçırmışım fotonu neysem.... arkadaşların dedği gibi çirkin kadın yoktur sadece azıcık bakım lazımdır... :)

konu sahibinin profil fotosu deniz yıldızı dizisindeki banu

kendimle ilgili değişim yapmaya başladım önce hızma takmayı çok isterdim hızma taktım
ve saclarıma kaynak yaptırdım yavaş yavaş değişmeye başladım uzun zamandır salmıştım kendim kaşlarım falan almu-ış başını gitmişti onlarıda aldırdım

benim iş arkadaşlarım da öteki iş arkadaşıma önermişler beni oda istememiş.duyunca üzülmüştüm niye beğenmedi diye.ama onu tanıdıktan sonra allaha şükrettim iyiki beğenmemiş diye :) takılmayın ya

manyak heriflerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…