ÇİRKİNNN :(

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi

herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı

İnsanlar ne kadar manyak olmuş ya..
şimdi bende seni merak ettim..
Ama bence sen benim arkadaşım gibi bir manyağa denk gelmişsin
bu arada arkadaşın sana gelip de adamın sana söylediğini ne diye söylüyor ki..

onlara deki, senin olduğun yerde hiç ayna yok galiba..

Herkes herkese guzel gelmez ama bu senin cirkin oldugun demek degil, insanlar sana boyle dediklerinde umursama canim aynanin karsisina gec ve guzel cok guzel oldugunu soyle kendine, onemli olan insanin kendisini gercek manada guzel ve yeterli gormesi ondan sonra kim ne derse desin degersiz olur

Bence sizin konuştuğunuz kişiler "insan" değil.. Ana sorun bu...

Kimseyle faceden konuşup tanisip ilişkiye baslamayin..... çünkü siz sadece gorunusunuzle değil ruhunuzla varsiniz bunu görebilecek insanlar arayin...
yanlış anlaşılma oldu sanırım faceden kimseyle tanışım ilişki kurmadım

Faceden bulduğundan eş mi olur , ne hayır gelir ondan... Güzellik görecelidir, diğeri beğenir diğeri beğenmez, senin içinde öyle değil midir ki? Sen ne bakıyorsun ki elalem ne demiş?
Yeni mi eski sevgilin mi bilemedim söylediği sözde tam bir ergenosluk seziyorum sanırım yaşınız küçük , ileride bunun bir önemi olmadığını anlarsın .

üzülme nolur. giydikleri saç kesimi rengi makyajı bi kadını en çok güzelleştiren zaten, biraz sen de dikkat edersen çok güzel olursun bence onlar konuşsunlar boş boş allahın cezaları..

bazı erkeklerin beyni küçük olduğu için popüler kültürün güzel kadın diye yutturduğu tek tip modeli, güzel budur diye algılar, sende bi sorun yok yani
güzellik bakan gözdedir deseydin, çirkin bakan çirkin görür haliyle

yanlış anlaşılma oldu sanırım faceden kimseyle tanışım ilişki kurmadım
bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş

Bunu yanlis anlamisim...

27 yaşındayım faceden kimseyle ilişki kurmadım

şuan çirkin kız yokki herkes fotoraflarda bi şekilde güzel çıkabiliyor. Belki kendine bakmıyorsun yada yanlış yapıyorsun? Allah herkese ayrı bi güzellik vermiştir kimse kimseye çirkin diyemez sen takma boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…