onlara deki, senin olduğun yerde hiç ayna yok galiba..bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi
herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
yanlış anlaşılma oldu sanırım faceden kimseyle tanışım ilişki kurmadımBence sizin konuştuğunuz kişiler "insan" değil.. Ana sorun bu...
Kimseyle faceden konuşup tanisip ilişkiye baslamayin..... çünkü siz sadece gorunusunuzle değil ruhunuzla varsiniz bunu görebilecek insanlar arayin...
27 yaşındayımYavrum yaşın kaç senin?
Çirkin insan diye birşey yok. Sen böyle saçma salak insanlar yüzünden üzme kendini.
bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi
herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
beni görmeden nasıl evlenmek ister tabiki öyle birşey yok dikkatli okursansizinle nasıl evlenmeyi düşünüyordu görmeden orayı anlamadım.
bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demişyanlış anlaşılma oldu sanırım faceden kimseyle tanışım ilişki kurmadım
27 yaşındayım faceden kimseyle ilişki kurmadımFaceden bulduğundan eş mi olur , ne hayır gelir ondan... Güzellik görecelidir, diğeri beğenir diğeri beğenmez, senin içinde öyle değil midir ki? Sen ne bakıyorsun ki elalem ne demiş?
Yeni mi eski sevgilin mi bilemedim söylediği sözde tam bir ergenosluk seziyorum sanırım yaşınız küçük , ileride bunun bir önemi olmadığını anlarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?