- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapabilirim mesela bir fikrin varmıÇirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.
senin için tekrar koydum canım
hıc aldırma herkesın guzel anlayısı farklıdır senı guzel görup söyleyemeyen de vardır bnde kendımı guzel bulmam arada bır ama mıllete ben guzelım dıyıp duruyorum neren guzel deselerde yıne ustune basarak guzelım dıyorum en azından psikolojık baskıyı ben kuruyorum onlar degıl :)bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi
herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi
herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
başka bir arkadaşa sordun ama ben yanıt vermek istedim. bi önceki mesajımda da dediğim gibi ilk önce kilo vermekle başla, ama sakın öyle çok çok zayıflayacağım diye yorma kendini.. kendini daha iyi hissedeceğin bir kiloya düşsen yeterli. bi de naçizane önerim saç rengini değiştir, ya fotoğraftan ya da gerçekte de öyle olduğu için, mevcut saç rengin seni biraz solgun göstermiş, daha canlı ve sanki biraz daha koyu bi renk seni daha da güzelleştirecektir. (tabii kuaförünü ve kendi beğenilerini dinlemen gerekiyo.) kişisel bakımını ihmal etme saçların, yüzün, ellerin ayakların her zaman temiz olsun.. hafif makyaj da yapabilirsin. kendini daha iyi hissettirir. amaaa en önemlisi aynaya her baktığında gülümse ve ne kadar güzel bir kız olduğunu söyle.. emin ol bi süre sonra bu sein duruşuna, haline tavrına yansıyacak ve dışarıdan senin güzelliğini görmeye başlayacak insanlar.. ( gerçi göremeyenler de bence bi problem var ama neyse...ne yapabilirim mesela bir fikrin varmı![]()
aslında banada öyle geldi saç rengim biraz koyu olsa iyi olacak ama annem asla istemiyo kıyameti kopartıyo bu saç bana yakışıyomuş falan diyo ama en kısa zamanda değiştiricembaşka bir arkadaşa sordun ama ben yanıt vermek istedim. bi önceki mesajımda da dediğim gibi ilk önce kilo vermekle başla, ama sakın öyle çok çok zayıflayacağım diye yorma kendini.. kendini daha iyi hissedeceğin bir kiloya düşsen yeterli. bi de naçizane önerim saç rengini değiştir, ya fotoğraftan ya da gerçekte de öyle olduğu için, mevcut saç rengin seni biraz solgun göstermiş, daha canlı ve sanki biraz daha koyu bi renk seni daha da güzelleştirecektir. (tabii kuaförünü ve kendi beğenilerini dinlemen gerekiyo.) kişisel bakımını ihmal etme saçların, yüzün, ellerin ayakların her zaman temiz olsun.. hafif makyaj da yapabilirsin. kendini daha iyi hissettirir. amaaa en önemlisi aynaya her baktığında gülümse ve ne kadar güzel bir kız olduğunu söyle.. emin ol bi süre sonra bu sein duruşuna, haline tavrına yansıyacak ve dışarıdan senin güzelliğini görmeye başlayacak insanlar.. ( gerçi göremeyenler de bence bi problem var ama neyse...)
canım annenin de düşünceleri önemli ama senin kendini iyi hissetmen daha önemli.. bu şekilde annene izah et annecim ben kendimi x saç rengiyle daha iyi hissedeceğim daha mutlu olacağım de ve git nasıl istiyosan öyle yaptır..aslında banada öyle geldi saç rengim biraz koyu olsa iyi olacak ama annem asla istemiyo kıyameti kopartıyo bu saç bana yakışıyomuş falan diyo ama en kısa zamanda değiştiricem
aslında banada öyle geldi saç rengim biraz koyu olsa iyi olacak ama annem asla istemiyo kıyameti kopartıyo bu saç bana yakışıyomuş falan diyo ama en kısa zamanda değiştiricem
aslında banada öyle geldi saç rengim biraz koyu olsa iyi olacak ama annem asla istemiyo kıyameti kopartıyo bu saç bana yakışıyomuş falan diyo ama en kısa zamanda değiştiricem
ama bende merak ettim belki fikir verebilirdim neden kaldırdın resmi![]()
nerde kız fotoğrafın ben de bakayım![]()
Ben de görmek istiyorum seni canim