- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Kendi fizigi ne durumda?Yaz sezonu açıldı ya bikini body istiyolar zaar![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi fizigi ne durumda?Yaz sezonu açıldı ya bikini body istiyolar zaar![]()
![]()
Allah var yerinde. Aşırı kaslı değil ama boylu atletik yapılı. Spora da başlamayı düşünüyo. Bende yüzmeye başlıyorum ramazandan sonra görelim bakalım el mi yaman bey mi yamanKendi fizigi ne durumda?
Bende yuzmeye basliycam insallah:)) ya zaten ben herseye basliycamda enerjim yok baslamaya : ( ki bence yuzme en guzel sporAllah var yerinde. Aşırı kaslı değil ama boylu atletik yapılı. Spora da başlamayı düşünüyo. Bende yüzmeye başlıyorum ramazandan sonra görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman![]()
Aslında o da bunu savundu. Ben beğenmiyosan beğeneceğin biriyle beraber ol demeye getirdim. O da sevginin görsellikten ibaret olmadığını beni dış görünüşüm için sevmediğini anlatmaya çalıştı ama çirkinsin diyerekSaçmalamış resmen. Konuştukça batmış..
Hayat sadece görsellik mi?
Tartışma konusunu net anlamadım ama peki bu kişi ile evlendiğini varsayalım. Ömrün boyunca hep ideal kilonun 4-5 kilo üstü kalma garantin mi var?
Hiç mi hamilelik, hastalık, metabolizma yavaşlaması yaşamayacaksın..
O zaman bu barzo seni anında terkeder..
Hayat paylaşmak, sevgi bu kadar ucuz değil..
Aslında o da bunu savundu. Ben beğenmiyosan beğeneceğin biriyle beraber ol demeye getirdim. O da sevginin görsellikten ibaret olmadığını beni dış görünüşüm için sevmediğini anlatmaya çalıştı ama çirkinsin diyerek![]()
özrü kabahatinden büyük bu adamla olmazHerkese iyi geceler. Şu an çıldırıyorum resmen. Sevgilim kilomla ilgili bir iki laf etti, ciddi değildi kendince benimle dalga geçiyodu. Bende ben halimden memnunum sen beni bildin bileli de böyleyim beğenmiyosan yapacak bi şeyim yok dedim. Bu arada ideal kilomun 4-5 kilo üzerindeyim fazla bi kilom yok. O da bunun üstüne ben seni sanki tipin için mi beğeniyorum, çirkinsin zaten, umrumda değil görünüşün için sevmiyorum seni gibi laflar etti. Haliyle kırıldım, sonra konuşalım dedim. Geri aradı yanlış anlıyorsun sana takılıyodum, ben seni beğeniyorum tabi ama maddi sebepler için sevmiyorum sevgimi bi nedene bağlamıyorum esas anlatmak istediğim buydu filan dedi özür diledi. Ama ben baya düştüm şu sıralar zaten moral olarak çöküntüdeyim, komplekse girmeye müsaitim. Anlatmak istediği özünde iyi bi şey olabilir de beni küçümseyici şeyler söyleyerek mi anlatmak zorundaydı bunu, bende kışkırtma var mı sizce?