bende 5 tane çıtçıt almıştım seyrek durdugu için ama 3 yetiyo bana ikisini kullanmadım tanesini 45 den aldım . çokta memnunum boyanabilir ve gerçek saçtır
interten mi aldınız? ben int. alsam mı diye düşünüyorum. gittigidiyorda uygun fiyatı ama görmeden almak doğru olur mu? GARNTİLİ İNSAN SAÇI ÇIT ÇIT POSTİŞ 130 GR 8 PRÇ 129 tl diyor. siz tanesini 45 tl ye almışsınız. şüphelendim şimdi.aklım da karıştı ya?:
arkadaşlar bende çıt çıt almak istiyorum özel günlerde takmak için ankaradan alıpta memnun olan varsa bana yazabilrmisinz gerçek saç olsun istiyorum
bende çıt çıt kullanmaya başladım.daha doğrusu kullanmaya çalşıyorum.saçlarım ince telli ve az.çıtçıtlar belli oluyo kabarık duruyo yabunun için bile gür saçlı olmak lazım galiba.biyere takılsa çıkacak gibi oluyo falan.ama gerçekten güzel duruyo insanın havası değişiyo hemen:)benimkiler yapay saç.bakımı ve temizliği nasıl olur acaba.boyanırmı fön çekilirmi.bilginiz varsa paylaşırmısınız lütfen:)
Kızlar bnde araştırıyordum epeydir çıt çıt almak için gittim aldım sonunda kıızlaydan rönesans peruktan aldım maşa yaptım çokta güzel oldu özel günlerde kullanım için çok güzel
canım bende almak istiyorum ama takması nasıl kolay mı acaba şimdi alırım beceremem o kadar para boşa gitmesin diye düşünüyorum :)
Canım takması çok kolay bn alıştımm bi kaç kez takırıp çıkarttıktan sonra. sende alışırsın
çok sağol canım şimdi sıra geldi gerçek güvenilir bi saç bulmaya
hangi şehirdesin? ankaradaysan benim aldığım yeri tavsiye ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?