Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt olmazmış

cıt cıtlar kısa sacda belli olabiliyor risk var ben kaynak kullandım memnun kaldım cok fazla dokuldugu soylenir ama bende gayet normaldi heleki o cıt cıt gibi cıkart tak durumu olmadıgından oldukca rahat
Aslında kaynağı kimse önermiyir ama kuaförde bjr sorun yaratmaz falan demiş de ona alişması zordur bence. Boncukları batması sürekli bakımını yaptırması vs.

Beni bir arkadaşım çıt çit kullanmıştı saçları bendeb daha kısa ve azdı ama.

Her saca cit cit olur

kaynak saclari mahveder aman diyim

Aslında kaynağı kimse önermiyir ama kuaförde bjr sorun yaratmaz falan demiş de ona alişması zordur bence. Boncukları batması sürekli bakımını yaptırması vs.
onermeme sebebi kaynagı sacdan cıkarttıgında dokulen sacları gorunce korkuyor insanlar ama normalde bir gunde ortalama 100 tel sac dokulur bu saclar da arada kalıyor kaynagı cıkarttıgında sanki kaynak koparttı gibi dusunuluyor iyi bi yerde taktırırsan sorun olmaz ben kendim cıkarttım on kısımlara kendim taktım sorun olmadı..boncukları 2-3 gun rahatsız eder sonra hissetmezsin bile

Canı istememiştir ben yapıyorum bir sorunda olmuyor
kaynak çok daha zahmetli bu yüzden fiyat olarakta pahalı para için söylemiş olabilir
saçın sağlığı için çıt çıtı öneriyorum

Canı istememiştir ben yapıyorum bir sorunda olmuyor
kaynak çok daha zahmetli bu yüzden fiyat olarakta pahalı para için söylemiş olabilir
saçın sağlığı için çıt çıtı öneriyorum
En iyisi bide gidip kendim konuşayım. Çok teşekkür ederim.

Tabi ki cit cit sana olmaz hayatim , cunku kaynak daha pahali , sana kaynak yapmamiz lazimm

Kaynak daha pahalı ve kalıcı zor vebakım ister. Ama çıt çıt kolay ve daha basit. Sen görüs başka bi kuaförle.

Birşey yaptıracağın zaman kuaförün fikrini sorma bence.
işlerine nasıl gelirse öyle cevap veriyorlar.
kaynakla çıt çıt arasındaki fiyat farkını bilmiyordum
arkadaşlar kaynak daha pahalı demiş ama kuaför kaynağı
önerince tahmin de ettim.
Bana da yazın az daha lorealin 80 küsürlük şampuanını satacaklardı.
öncesinde iyice moralimi bozdular.sonrasında bak bu şampuan senin
saçına iyi gelir demeler.şampuan alacak olsam eczaneden alırım.
gider doktora danışırım.Bazıları herşeyi çok bildiğini sanıyor.
Ayrıca kaynak zararlı diye biliyorum.en temizi çıt çıt.

sacın kısaysa cıt cıt belli olur diye oyle demiştir kaynak kısa sacın bıle olsa aynı kendı sacın gıbı duruyor benım gögüs hizasında saclarım onda bile bazen cıt cıt belli oluyor ama kaynak hıc bellı olmaz tabı onun takmasınada para alıyolar malzeme fıyatı aynı ama takması paralı ıste..

ben kayna daha pahalı biliyorum. para almak için olabilir mi acaba

Hey maşallah bdvde citcit konusu.koca bir sac bölümü varken.

saçın inceyse eğer çıtçıt olmayabilir
benim kendi saçımdan çıtçıtım var bel hizasına gelecek şekilde
şuanda saçlarım belimde yine ve inan genede belli oluyor

saçların çok kısaymış çıt çıt takınca takıldığı yerlerdeki tokalar görünebilir ve inan iğrenç duruyor bazen yolda görüyorum saçının arasından orası görünüyor hiç saçını uzatmasın daha iyi o görüntüdense çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…