Aslında kaynağı kimse önermiyir ama kuaförde bjr sorun yaratmaz falan demiş de ona alişması zordur bence. Boncukları batması sürekli bakımını yaptırması vs.cıt cıtlar kısa sacda belli olabiliyor risk var ben kaynak kullandım memnun kaldım cok fazla dokuldugu soylenir ama bende gayet normaldi heleki o cıt cıt gibi cıkart tak durumu olmadıgından oldukca rahat
Beni bir arkadaşım çıt çit kullanmıştı saçları bendeb daha kısa ve azdı ama.çıt çıt için saçın kısa gibi geldi bana. çıt çıt toka gibi şeritler halinde saça takılır. üst kısımda toka gibi olan çıtçıt kısmını gizlemek için saçın tepesindeki saçlar o toka kısmının üzerine bırakılarak saklanır. saç kısa olunca o kısım kapansa da bütünlük olarak bakıldığında kaynakla uyum sağlamak için yeteri kadar uzun olmadığı için tuhaf duracaktır. çıt çıt kaynağı kullananlar zaten uzun saçlı olup daha da uzatmak ve daha gür göstermek için kullanıyorlar.bu durumda kendi saçlarıda katlı kesimdeki katlar gibi duruyor.
kaynak olur derken boncuk kaynağı kastetmiştir. boncuk kaynak homojen şekilde saç aralarına dağıtılarak küçücük tutamlara pens yardımıyla sabitleniyor. sizin için bu daha iyi bi saç uzatma tekniği gibi görünüyor.
Kızlar geçen gün annem kuaförüme gitmiş çıt çıt fiyatı almak için kuaförüm ona olmaz çıt çıt kaynak olur demiş nedenini söylemiş heralde ama anlamadım. Neden olmasınki yani saçlarım düz ve kısa ensemi biraz geçiyor, omuzlarımın 2 tık üstünde boynumun sırasında falan yani. Kafam karıştı her saça oluyor diye biliyordum ben.
onermeme sebebi kaynagı sacdan cıkarttıgında dokulen sacları gorunce korkuyor insanlar ama normalde bir gunde ortalama 100 tel sac dokulur bu saclar da arada kalıyor kaynagı cıkarttıgında sanki kaynak koparttı gibi dusunuluyor iyi bi yerde taktırırsan sorun olmaz ben kendim cıkarttım on kısımlara kendim taktım sorun olmadı..boncukları 2-3 gun rahatsız eder sonra hissetmezsin bileAslında kaynağı kimse önermiyir ama kuaförde bjr sorun yaratmaz falan demiş de ona alişması zordur bence. Boncukları batması sürekli bakımını yaptırması vs.
En iyisi bide gidip kendim konuşayım. Çok teşekkür ederim.Canı istememiştir ben yapıyorum bir sorunda olmuyor
kaynak çok daha zahmetli bu yüzden fiyat olarakta pahalı para için söylemiş olabilir
saçın sağlığı için çıt çıtı öneriyorum
Bu cit cit denelin sey saci gur gosteriyor mu?Canı istememiştir ben yapıyorum bir sorunda olmuyor
kaynak çok daha zahmetli bu yüzden fiyat olarakta pahalı para için söylemiş olabilir
saçın sağlığı için çıt çıtı öneriyorum
Evet gösteriyorBu cit cit denelin sey saci gur gosteriyor mu?
Tabi ki cit cit sana olmaz hayatim , cunku kaynak daha pahali , sana kaynak yapmamiz lazimmKızlar geçen gün annem kuaförüme gitmiş çıt çıt fiyatı almak için kuaförüm ona olmaz çıt çıt kaynak olur demiş nedenini söylemiş heralde ama anlamadım. Neden olmasınki yani saçlarım düz ve kısa ensemi biraz geçiyor, omuzlarımın 2 tık üstünde boynumun sırasında falan yani. Kafam karıştı her saça oluyor diye biliyordum ben.
Hahhaha tamam o zaman, bana ordan bin liralık kaynak :)Tabi ki cit cit sana olmaz hayatim , cunku kaynak daha pahali , sana kaynak yapmamiz lazimm
Kızlar geçen gün annem kuaförüme gitmiş çıt çıt fiyatı almak için kuaförüm ona olmaz çıt çıt kaynak olur demiş nedenini söylemiş heralde ama anlamadım. Neden olmasınki yani saçlarım düz ve kısa ensemi biraz geçiyor, omuzlarımın 2 tık üstünde boynumun sırasında falan yani. Kafam karıştı her saça oluyor diye biliyordum ben.
Hey maşallah bdvde citcit konusu.koca bir sac bölümü varken.Kızlar geçen gün annem kuaförüme gitmiş çıt çıt fiyatı almak için kuaförüm ona olmaz çıt çıt kaynak olur demiş nedenini söylemiş heralde ama anlamadım. Neden olmasınki yani saçlarım düz ve kısa ensemi biraz geçiyor, omuzlarımın 2 tık üstünde boynumun sırasında falan yani. Kafam karıştı her saça oluyor diye biliyordum ben.
O kadar derdimin arasında bırakta en dert olmayanını yazayım sevgili editörüm :)Hey maşallah bdvde citcit konusu.koca bir sac bölümü varken.
ustalık meselesi . Yapabilen bir kuaför bulabilirsin .Zor iş çünkü herkes yapamaz.Benim saçlarımdan daha kısa ve az saçı olanlar bile yaptırabiliyor anlayamadim ki.
Biraz daha hacimli görünürBu cit cit denelin sey saci gur gosteriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?