Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıtlara maşa sorunu

lady__bug

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.057
335
373
35
kızlar merhaba benim sorunum şu: çıt çıtlarımı maşaladıktan sonra bozulmaması için sprey sıkıyorum. Fakat bi süre sonra çıt çıtlar birbirine yapışıyor ve yumak gibi oluyor (sanırım aralarında yapay saçlar var . Köpük sürdüğümde de aynı sorun olacağını düşündüğümden hiç denemedim. Siz çıt çıtlarınızın sabit durmasını nasıl sağlıyorsunuz? Yardım bekliyorummm.

arada yapay saçlar varsa öyle olmamasının hiç bir yolu yok az sprey kullanmayı deneyin köpük hiç olmaz az ve uzaktan sprey sıkın dediğim gibi yapay saçlarda varsa yakında yanar o saçlar :S

aslında alırken %100 gerçek saç diye aldım. 5 aydır sürekli kullanıyorum ve her gün düzleştiriyorum. şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama maşa yaptığımda canımı çok sıkıyorlar akşam üzerine doğru ensemde bi yumakla dolaşıyorum sanırım maşayı rafa kaldırıp düzleştirmeye devam edeceğim. yanıtın için teşekkür ederim.

ne yazık ki tamemen doğal saç bulmak çok zor anlaşılmasıda öyle bencede daha fazla yıpratmadan maşa yapmayı bırakın köpük alıp saçlarını eğerek dalgalandırabilirsiniz yada düzleştirip kullanırsınız :)

hayır denemedim. ben akat gardi nin normal saç spreyinden kullanıyorum. ısıya dayanıklı olanlar yapışmasını engeller mi?

Isıya dayanıklı spreyler saçta koruyucu bi kat oluşturuyor canım ben hiç çıt çıt kullanmadım bilmiyorum ama işe yarar gibime geldi.

Isıya dayanıklı spreyler saçta koruyucu bi kat oluşturuyor canım ben hiç çıt çıt kullanmadım bilmiyorum ama işe yarar gibime geldi.

tavsiye için teşekkürler. köpük, sprey ne bulursam deneyeceğim, elbet bende maşalı olucam :))

Benim çıtçılarımda spreye hiç gerek olmuyor niyeyse düzleştireyim düz kalıyorlar 1 gün boyunca maşa yapsam 3-4 gün. Bazende akşam yatmadan kırık önleyici sprey sıkıyorum örüyorum onları sabah açıyorum mis gibi dalgalar oda full gün tutuyor Ölü saç bildiğim daha iyi tutuyormuş sizin saçlar yaşamaya diretiyor galiba

cnm sen maşa yaptıktan sonra kendi saçlarına da sprey sıkmıyor musun ve o sprey çıt çıtlarına bulaşmıyor mu? tek yapamayan ben miyim ya

cnm sen maşa yaptıktan sonra kendi saçlarına da sprey sıkmıyor musun ve o sprey çıt çıtlarına bulaşmıyor mu? tek yapamayan ben miyim ya

merhaba canım, benimde orijinal çıtçıtlarım var, ama sürekli kullanmıyorum, çünkü yapamıyorum, benimkiler de maşalı iki gün filan tutuyorlar, düzken daha uzun. rica etsem saçına resim çekebilir misin merak ettim...

Canım ben çıt çıtlarıma jöle sürdüm ve yapıştılar açamadım atmak zorunda kaldım

çıtçıtların cop olmuş ama benım tavsıyem spreyını degıstır..akat gardi en kötusudur..tutmaz yapış yapış eder sacı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…