Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kizlar
Brn hala tam anlamiyla atlatamadim, burnumdaki tikaniklik gecmedi hala ve cok yorgun hissediyorum ve bu aralar sirtim belim boynum feci agriyo zaten boyun duzlesmesi vardi bi dr gitmem lazim.. buarada oglum bu gunlerde sasirtiyor beni duydugu kelimeleri aninda trkrar rtmeye calisiyo cay icermisin diyorum dayy dayy diyip duruyo bi de surekli pesimde anne anne anne anneeeee diye dolasmasi var evlere senlik

ebruli1820 canim ya sen uzme kendini esin simdi evde goruyordur annesinin aslinda cok ilgilenmedigini ama sanada bunu caktirmak istemiyor, baskin olmaya calisiyordur ins istrdigin gibi sonuclanir kres isi..
hawar regl sisligidir canim yoksa mrnulerin harika.. ben tartilmiyorum da cuma gunu belli olur ne oldugum ama herseyi yiyesim var ama tutuyorum kendimi mesela dun gece acayip tatli ciko falan yiyesim vardi gittim karnabahari yag limon nrnr esliginde cig yedim ciko yemekten daha iyidir dimi
osge1989 canim sen dikkat etsen dedigin gibi patir patit gidecek kilolar.. emziyorsun avantajini kullan hakim ol tatlim bogazina, yazin rahat rahat yiyebilecegin meyveleri dondurmalari dusun simdi tut krndini
M maviduvar1 sana diycek bisey yok guzelim sporlar harika istikrar super
hadeka vay bee oralara bile kar yagmis ne guzel sevinmistir cocuklar.. bizim bura yazdan kalma gunesli

Slm kizlar hikmet hosgeldin
Moraller bozuk
Yasin icini ferahlatmistir

Menum kusurlu ama yazayim. 16.30 yeme faslini bitirdim insallah.

Sbh musli
2 ceviz ici tarcin 1 bardak sut

Ara yesil cay

Ogle 4 zeytin
Patatesli yumurta 1 servis kasigi
Bol domates 1 pogaca

Ara 1 incir yarim ceviz

Aksam yine kahvalti
1 tabak salata
Yarim kase yogurt
1 servis kasigi patates kizartmasi biraz da mantar kizartmasi

Kizartmalar olmadi lakin esime yapinca yedim

Cok usudum bugun karnim agriyor

merhaba kızlarr
osge1989 canım çok geçmiş olsun, evet benim kızm da 1 aydır diş çıkarıyor, ateş olması ama acyip huzursuz oluyor geceleri uyumuyor kolumu yüzümü ısırmaya çalışıyor, çok ağladığı akşamlar ağrı kesici veriyorum, valla büyük kızıma vermiyordum alışsın dayanıklı olsun diye, sonra dedim yazık değil mi, çocuğa ilaç vermek iyi değil ama bazen insan çaresiz kalıyor, benimkinin 3 dişi çıktı 10 gün falan arayla, 4 de yolda belli bayağı kızarmış hatta ucuda hafiften görünüyor ama eti delmemiş daha, uyku konusunda da i,yi yapıyorsun ben 15 güğn falan uyku eğitimi verdim, yatır kaldır denen bir yöntem ağlatmadan bebeği, bayağı alıştı, önce 1,5 saat sürüyordu uyması sonra yavaş ayavaş süre düştü , ama sonra emeklemeye ayağa kalmaya başladı şimdi yatağın içinde uzanır vaziyette durmuyor, bide bir ara çok halsizdim eşime dedim sen uyut 2 gece o uyuttu bizimki şimdi yatakta durmuyor kucakta uyumak istiyor şu diş sıkıntısı geçsin tekrar baştan başlıyacam gerçi tam bırakmadım yine biraz kucak biraz yatak

areser çok iyi yapmışsın canım, demek ki insan frenliye biliyor kendini
lajoba canım umarım ağrılarında bir an önce geçer, ne güzel demek oğlun hızlı bir döneme girdi ayu çok tatlı oluyorlar bide baş başka şeyler söylüyorlar ya, beni,m büyük kanepeye ( kamete) fıstığa ( şımıdık ) diyordu bunun gibi bir çok şey aslında unutuyor insan yazmak lazım

hadeka canım kızratma kötü ama erken kapatmışsın günü akşamda bir şey yemezsen süper

wisdom01 canım kendine moral ver yoksa sıkıntılar geçmiyor sen güçlü olmalısın, kiloda iyi canım spor yap bak spor seni rahatlatacak hemde sıkılaşacaksın

amma uzun yadım ha

menümü de yazayım
sabah 1,5 dilim çavdar, 1 yumurta, 1 salatalık, 6 zeytin, maydanoz
ara 1 bardak kefir, çeyrek elma, 1 haşlanmış yumurta, 1 ayva ( bunları arar ara yedim )
akşam 2 yk kıymalı makarna, 12 çorba kaşığı yeşi mercimek, bolca salata

2 lt su, 2 mil leslie

Hawarcm msallh kizina cikarmis baya bizde daha hic yok selin 11 aylikkn cikarmisti bklimpelin nezmn cikarck
benim kizcem ilk gun agladi baya ama simdi o da faekinda uyucakndiye bi iki miziklniyo sonra uyuyo ben yataga koyuyor ninniyi acip odadan cikiyorum ninni yarimsaat suruyo o surede uyumus oluyo ama ilerdd nolur bilmem biraz daha buyuyunce bakalim
bu arada bu yontemde selin uyumamisti cok aglayinca devam etmedim onda

Evet kızartmalar olmamış ama erken bitşrmişsin yemek işini iyi olmuş cok acıkırsam kalorisi düşük birseyler atıştır bastırsın...

Ben dun gece çok açıktım aklıma dolaptaki çukulata gitti geldi ama yok dedim Yenice'm onun yerine en azından daha düşük kalorisi olan bir şey yiyim dedim bir mandalina yedim İnan o isteğimi bastırdı...

canım benim büyük kız 5,5 aylıkken çıkarmaya başladı ilk 2 diş bir hafta içinde çıktı sonra 2 ay falan sonra üsütler çıktı, bununkiler de 7 aylıkken başladı 3 tane şimdi şu an 8 aylık oldu gerçi, bende dediğin gibi mi denesem, ben yatağa yatırıyorum pışpışlıyorum sonra kucağa alıyorum geri yatağa derken uyuyor ama bayağı bir yorucu

Benimde bugun ki menüm kızlar

Kalkınca bir büyük bardak ılık limonlu su

Sabah : 2 yumurta, 2 parça kasar peynir ve 2 salamla yapılmış omlet, 1 kupa az sütlü nescafe

Sabah cok geç yaptım kahvaltımı o yüzden öğlen 2 mandalina 1 küçük muz yedim aralıklarla, birde nane limonlu soğuk yeşil cay içtim

Aksam üstü midem kazınmaya başladı 2 küçük dilim çavdar ekmegi ile 3-4 tane zeytin

Aksam : 1 tabak kıymalı karnıbahar yemegi, 1 kucuk kase yogurt, 2 dilim çavdar ekmeği

Ara : 1 dilim elma, 1 dilim portakal

Su su ana kadar 1,5 litre oldu yatana kadar iki olur inşallah..

Kızlar ben diyet niyetine birşey yapmıyorum. Yaptığım tek şey spor.
Gün içinde yediklerime pek dikkat etmiyorum. Sadece akşam yemekten sonra birşey yememeye özen gösteriyorum.
wisdom01 canım neyin var.
Dua insanı rahatlatıyor.
Sadece can sıkıntısı mı ? Umarım başka derdin yoktur.

Afiyet olsun areser menu guzel

Her cocuk baska oluyor ozgecim.

Kizlar cok acimmmmmm
Misafirlige gittim ve ikramlari yemedim sadece nane limon yaptirdim arkadasa onu ictim. Usutmusum.
Iyi hos ama bu sabahi nasil edecegim.
Mandalina dahi yemek istemiyorum.
Agzimi bir kez acarsam gerisi gelir cunku.
Nasil bu kiloya geldim. Iste boyle boyle

Kizlar 4 gun tatil yarin son is gunu.
Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.
Ewde diyette cok zorlaniyorum da

Oğlum saatinde uyudu.Evi topladım duş aldım.Eşime Dr herşeyi yiyebilirsin demiş ya 2 gecedir sandiviç yiyiyor .Şimdi yine acıktım sandiviç yap diyor

Bugün
Sabah:2 dl çavdar ile tost
Ögle:1 tabak kuru fasulye,1 dl ekmek,6 yk bulgur,turşu
Ara: bi rüya
Akşam: 1 kase çorba,1 tabak bamya

Spor : 100 tam mekik
50 çapraz mekik
50 alt karın
Pilates lastiği ile...

Ig kizlar
hawarcm dedigim gibi selin cok aglamisti pelinse daha kolay alisti ama senin ypntemin cok yorucu ayakta sallamaktan cokta bi farki yok yine kucaga alip pispisliyon super dadida gordumde anne yatagin yanina sandalyede oturuyodu hic konusmuyodu popusuna vuruyodu sonra her gcn gun uzaklasti en son odadan cikti
Zatrn pelinin uyku hali belli oluyor ben emziriyorum uykdan once egee uyumamis ise yatahga goturup ninniyi aciyom koyarkoymaz cigligi basiyo tabi ayaklariyla vuruyo pis pis feyince yan donuyo ben de odadan cikiyom bi dene canm sen de
Benim amacim uyki surecnde vkt harcamamak kendi kwndinw bensiz uyumasi yano baklim ins Tutar yontemim
ebrucm esin nasil cnm oglusta masallah akilli bidik saatinde uyuyo artik ama benim ark dinlenemiyo yine sanirim.
hkmetcm cnm ya kvler baslibasina bi sorun zaten bosver sen esinle iyi olmaya bak yuvanda hep mutlu ol ins
papatyacm bence cok basarili bi yontm gunduz cok kasmadan yiyosun sporunu yapiyosun aksam ymekyn sonra da yemwyince kilo bile verirsin yani

Bişey yemeden önce kendinde söylediğin gibi hep nasıl bu kiloya geldim die düşün bi anlık mutluluk için bir ömür kalacak kiloları düşün canım isteklerimizin kurbanı olmayalım....

Araser menünü begendim canım!!

Papatyam yöntemin harika dha ne olsun.Bende öglen yiyiorum ama akşam çorba yemek şeklinde ve sonrası bişi yemiyorum.
Eşim iyi çok şükür 2 gündür işi bile çagırdılar mecbur gitti.Cuma günü bandajları çıkıcak.

Hikmetim kv aran iyiydi ama oluyor arada böyle işte.Annenle bile olmuyor mu ama kv olunca insanın zoruna gidiyor orası ayrı.Kv yeni yıl hediyesi almış sağolsun aramız eskisi gibi değil.Üzülüyorum ama kendi yaptı bende uzaklaştım malesef Ama saygım sonsuz iyiliklerini unutamam!

Hawarım menün sporun harika

Özgem uyku sorunu konuşulmuş.2 gecedir eşim şarteli kapatıyor.Aaaa eektrikler gitti diyoruz.Gögsüme yatıyor.Saçlarını okşayıp bir tane kitap okurken uyuyor bıdıkımmmŞükür buna duş alıyorum diziler bitsede ne varsa tv pc ye bakıp 12:30 yaıyorum.Tabi 22:00 uyusa daha iyi ama doymuyor onu gözlemliyrum.Hep anne baba hadi etkinlik yapalım oynayalım sıkıldım diyor.Eşim iyi çok şükür.Sonuçlarıda temiz çıkmış.

btlkbra ,lajoba ,ayşe kayra,banu sultan ??????

güne -300 ile uyandım.Bu akşam evde olursak iyi yoksa yerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…