Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyam :Orucu bende 2 sinde tutmaya başlıycam inşallah.Agız yarası sende daha öncede çıkmıştı.Sirkeli gargara yap bol bol.Güne yine sporla başlamışsın en güzel.Benim göbüş yine bın gıl bıngıl yaza böyle girmek istmiyorum

Hawarım:1 gece özlem gidermek isterken yavrucakları hasta olmasın canım ya.Bende arkadaşım kırılmasın diye geçen hafta bile bile dogum günüe gittim.Hastaydı dogum günü çocugu ve digerlerş bak 2-3 güne benimkinede bulaştıŞimdi bin pişmanım

ArAser :Bende kabinde bütün vıcık vıcık etlerimi görüp sinirlerim hep.Bak ocak oldu biz hala oldugumuz yerde sayıyoruz
hiko,btlkbra,lajoba,banusultan,nelson,zuzuuu nerdesiniz?

B Btlkubra ayyy oğlumu ilk kreşe götürdüğüm gün geldi aklıma. evde bakıcısı olmasına rağmen ben bile bir tuhaf olmuştum.
inşallah faydalı olur. senin için de iyi olur merak etme
ben daha iyiyim. dünyaya dönebildim. ama hala içim acıyor aklıma geldikçe.

ebrucum ağzım daha iyiy. hep çıkar bende. kullandığım bir ilaç var. yaranın üstüne sürüyorsun anaında geçişyor ama bu yaralar ağzımın için de bizim ulaşamayacağımız yerlerde idi.
dün oruç olunca bayağı faydası olmuş. gün boyunca iyileşmiş.

SLM KIZLAR HAFTASONU DİKKAT edemesem de bugün diyet yaparak başladım güne.
inşallah bundan sonra böyle

ipin ucunu kaçırdım gitti
herkes yeni yıla kılo vererek giriyor ben alarak girdim

sbh 1 kase muslı yarım yağlı süt ile
içine ıkı ceviz 1 kaşık keten tohumu koydum

öğle de iyi sayılır.
bundan sonra böyle

En son ben yazmisim
Devam edeyim

Menum
Sbh musli. 2 ceviz ici keten tohumu
yarim yagli 1 brdk sut ile

Ara yesil cay

Ogle
Kofteli corba adini bilmiyorum 1 kase
2 kasik yogurt
3 top karnibahar

Ara 2 dlm portakal

Aksam
1 tbk brokoli salatasi
1 tbk beyaz lahana kavurmasi

Su icemedim pek. Bu saatten sonra icmeyi planliyorum.

Allah sifalar versin kizlar cocuklara ve sizlere.

merhaba arkadaşlar
B Btlkubra canım kreşi begenmen iyi, hadi hayırlı olsun üniversiteye gittiği günleri de görürsün inşallah, ilk önce tuhaf oluyor insan ama çabuk alışırsın
M maviduvar1 erkenden yapmış sporunu süper
hadeka hoş geldin menün güzel canım beğendim

gelelim bana ben günlerdir kendimi zor tutuyorum gerçi dün tutamadım, bu günde saldırmamak zor tuttum yarına allah kerim

Kızlar dr aradık dr diyor ki normalde eğer su çicegin de yaralar sulu şekilde değilse bulaşıcılık evresi geçmiştir, ama havadan da buşlaştığı için bir risk var, ama ekledi yav bulaşsın diyor dedim daha küçük, daha çabuk ve hafifi atlatır diyor, benim büyük kız 2 kere geçirmişti ve gerçekten hafifti, bakalım eşim daha gelmedi gelsin konuşalım ona göre bir şeyler yaparız

Hawar menu guzel
Spor da var masallah
Gecmis olsun
Su cicegi mi cikariyor cocuklar

yok canım bir arkadaşımız var yılbaşında bize gelin diyor, ama onlar 2 hafta önce su çiçeği çıkardılar, hemd ekoca kadın çıkardı 35 yaşında çıkartınca çok ağır geçirmiş, ama bu hafta okula başladı, bizde gidelim gitmeyeli bayağı teretdüt ettik, onun üzerine dr aradık o öyle dedi

Kötü olan menülerimi artık yazmamak kötü örnek olmamak adına yazmıycam.Akşam 1 kase çorba,1 tabak bamya,4 yk yogurt ile kapattım.Yemeklerimi yaptımOğlumla etkinlik 23:00 uyuttum.Duşumu aldım tostumu hazırladım yatıcam.Eşimle az önce kreş için tartıştık ve bu sondu.Artık karışmıycam.Bu çocuk benimde çocugum niye kötülügünü isteyeyim neden hep sen karar veriyorsun ben bakıcısımıyım dedim.Çok güzel okul istiyor satranç ingilizce vs olsun ama ödemeye gücü yok bu ne tezatlık ya.Arkadaşım müdür olmuş bir kreşe ve 800 den 500 indi.sİTEYE bak istersen dedim.Baktı bu ne sulu boya iki şapka yapmışlar bakım evi resmen eğitici bişilr yok vs vs vsssssssssssss.Naparsan yap dedimSulu boya vs bişiler yapıyorlar en azından kv müge anlı izlemekten iyidir dedim.Karışmıyorum artık ve sorumlusu sendin dedim.ARaba almıyorum gidip iyi bir kreşe yazdırıcam dedi.İlgilenmiyorum dedim

Hadekam hawarım menüleriniz ne güzel öyleV e spor konusunda papatyam gibi istikrarlısın 2 bravooooo sana
Biz de birine gitmek evde olmamak istiyoruz ama arkadaşlar planı bozuyor.Nspıcaz son dk bakalım.

Günaydın kızlar
Ebrucum bence eşinin tavrı tamamen annesiyle ilgili.
Kreşe yollasa annesi birşey derse diye korkuyor.
Para pul bahane bana göre.
Be diyeyim Allah yardımcın olsun.
İnşallah orta yol bulursunuz

günaydınlar
ebruli1820 canım neyse kendine bir kaç gün sınır koy ondan sonra tekrar dikkat etmeye başla canım, oğlun konusuna gelincede bende papatya gibi düşünüyorum, sanırım annesini kırmak istemiyor eşin ve zor bir durum, sen seneye ikna etmeye çalış bari, bide olumlu yönden bakmaya çalış canım, en azından güvenli bir ortamda seviliyor, bu çok önemli biliyor musun diğer etkinlik konularında onlar sonradan da tamamlanır ama sevgi çok önemli sevgiye aç olan çocuklar ileride hem başarısız hem mutsuz oluyorlar bu bir araştırma canım
ben 200 artı uyandım anlamadım bu durumu sanırım regl öncesi şişkinlik cuma yada cumartesi regl olmam lazım ondan galiba herşeye saldırasım var, ve kilo gitmiyor

osge1989 , nasılsın kızlar nasıl oldu, lajoba siz nasıl oldunuz @Hkmt_Krkya01 sen nasılsın canımm

Kizlar nasilsiniz
pelin 3 gun atesliydi daha dun atesi dustu ama hals hasta hirliyor uyurken ve sabaha kadarcdeliksiz uyuyan bilemedin 1 kere uyanan cocuk saat basi kalkiyor ve agliyor emip yatsa gene neyse demek ki gerckten disleri de rahatsiz ediyo ve ustutmus hawarcim sen de yasadin mi canin dislerden dolayi uyku problemi ates vs umarim disi patlayinca yine uyku duzeni oturur butun gun huzursuz agliyo kucakta bile durmuyo cok yoruldu ikimizde
bu arada oglenleri emzirip yatagina koyuyorum ninni aciyorum bi 5 dk agliyo susuyo falan ama kendi kendine uyuyo selin de cok zorlndim hals gece kalkip salla beni diyir pelinde aynisi olsun istemiyorum o yuzden onu alistiaya calisiyorum bakalim ins oturur bu sekilde duzenimiz
papatyacim daha iyisin spora da baslnmis cok sevindim cnm
ebrucum esini bi derece anliyorum iyi bi okul istegini de ama eger bu yil iyi bi okula gidemiyosa dedigin gibi bi krse gidebilir ayrica senld dahi evde olsa krese gitmesi cok farkediyo kaldi ki kv muge anli diyosun ya cocukta hergun hergun skiliyodur yani evde napicak
ama tartsip kendini de uzme skma yani esin ikna olmus zaten o da biliyor gondermenin mantikli oldugunu sen ona birak halleder
btlkbra hadea aresar seher nelson hkmet lajoba sizler nasilsiniz kizceler
bugun 500 gr eksi ciktim dun 6 da gunh kapattim cunku fazla degil kizlar ya inanin bol su icsem vr 6 7 den sonra birsey yemesem inanin tikir tikir gidecek kilolar oglen ivir ziviryememe ragmen eksi ciktim bir de hawarim gibi tam tutsam bogazimi zaten benj kimse tutamaz

Selam kızlar dun gece erkenden uyumuşsuö menümü yazamadım dünün menüsü :

Sabah : kalkınca bir buyuk bardak ılık limonlu su
2 tane haslanmış yumurta
1 bardak taze sıkılmış portakal ve nar karışımı

Ara : 1 mandalina, 1 kupa az sutlu sekersiz nescafe

Öğlen : Maalesef yemek yiyemedim dışardaydım ne vakit nede yer vardı

Ara : 17.30 gibi cok açıkmıştım hemen yemek yersem fazla kaçırırım die bir buyuk boy yeşil elma yedim

Aksam : 2 kepçe mercimek çorbası, 3 kasık makarna

Ara : 1 mandalina

1,5 litre su

Papatyam masallah nazar degmesin sporuna.
Ozgecim gecmis olsun dis cikarma sureci zor oluyor
Hawar sen dikkat ediyorsun gider insallah
Hikmet nerelerde
Ebrucum esinin tavrina akil sir erdiremedim
Insallah fikirleri bir an once degisir

Papatyam güne sporla başlamışsın ne güzelDarısı başıma çünkü pantolonumun dügmeleri zor kapandı.Cuma ile aynıyım aslında ama spor yok göbekge gidiyor herşeypasif jimlastikle toplarnamış meger şimdi bunu farkedebiliyorumıvır zıvır oluyor çocu gün ama akşam pilav makarna ekmek yemezsem ve yemetan sonra bişi yemezsem artı çıkmadıgımı görüyorum.Kv kırmaktan en çokta kp kızdırmaktan korkuyor belli.Para yoksa arabada alma dedim istemiyprum dedim.Bahane hepsi ama o da görüyor şimdi evde diye oglunun sıkıldını,hep tv pc izlediğini!!!!Ymek yemeyip ilaçlarını kv içiremedigini hepsini görmüş.Aynı şeyi benim annem söz konusu olsa ya çalıştırmaz yada işten çıkartırdı.Kızıncada çık işten madem diyor

Özgem geçmiş olsun bizimkide dün ateşsiz geçirdi ama öksürük devam.Balı ısıtıp kaşıkla limon damlatıp verdim.Yumuşattı iyi geldi.Uykusuzluk 2 çocuk ev iş.... Allah yardımcın olsun.Kreş konusunda herkes evladına en iyisini almak yedirmek ister ama bütçen belli gözün yüksekte olmamalı.Ayagını yorganına göre uzatmalısın.Benim buldugum yerler bakıcı amaçlıymış.O egitim alsın istiyormuşpeh peh pehhhhhh...-500 çok iyi evet sende 6-7 den sonra yemeyince veriyorsun.

Hadekam karı çocukken severdim ama büyüyünce dışardakileri düşünüp sevmiyorum artık.Ama kar içimdkei çocuguda uyandırmıyor degil hani

Araser: canım menün ne güzel dışarıda frenlemişsin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…