Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bu gün sessiz iyice topik hafta sonu olunca, o dediğim yarışmaya da katılamıyormuşuz kızlar, kurallardan biride diyet başlıklarından başkasına yazmamak, neyse

menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, yarım yumurta 2 yk yoğurt kaymağı, domates, salatalık, 6 zeytin, yarım zeytin
ara 3 tulumba tatlısı ( bizimkiler akşam yedi bende sabaha sakladım ) ebruli1820 sana benzedim bu gün
1 ayva, yarım elma bunları ara ara yedim
akşam 3 yk kuru fasulye, 2 yk pilav, bolca salata
ara 3 kestane

2 lt su , 3 mil leslie

akşam biraz fazla oldu ama

bide yılbaşında ne yapacaksınız kızlar, evde olacaksanız ne pişirmeyi planlıyorsunuz fikir alışverişi yapsak gerçi pek buraya uygun bir soru değil ama

Regl oldum iş yerinde başım ensem tuttu feci uykusuzlukta vardı tabi.Eve yürüyerek gittim.Oglum iyiydi mevlüde gittim.Oglum oynarken bende azıcık sohbet ettim.Eve gelince başım dayanılmaz oldu.8 gibi anneme gittim.Annemle oyanrken beni unuttu biraz oglum üstümden inmiyordu.Başımı ovdu annecim iyi geldi.Eve gelirken oglum 23:00 satinde uyudu kuzum.Öksürük deam inşallah bu akşam çıkmaz.Duş aldım biraz size bakayım dedim.Tv zlerken uyuyakalmak istiyorum.İlk kez sabah ekmek yapmayı deniycem fırında:)),

Hawarım menün iyi 3 yk yemişsin ne çoku?Menün gayet iyi insanız evde olan misafirlite olanlardan yiycez ama az dimi :))Sporda yapmışsın bak ev işi çocuklar efor hep bunlar daha ne olsun.Yılbaşı kutlamıyoruz aslında ama yalnızda olmuyoruz.Her sene kv oturur yemek tv çerez vs işte...Geçen yıl arkadaşlardaydık.u yıl eşim hava degşimi olsun bir gecelik bir yere gitmek istiyor ama durumlar malum.Çocukla evde yada birinde toplanırız yine belki.

Merhaba kızlar
Ağzımın içinde tam 4 farklı yerde aft çıktı. Yemek içmek işkence gibi. Yarın oruç tutacağım için birşeyler yedim. Ama yiyene kadar mahvoldum acıdan. Belki yarın ağzım hiç aktif olmayacağıniçin iyileşme Süreci hızlanır.
Hawar biz Yılbaşı kutlamıyoruz. Yani belki annemlere gideriz ama bana saçma gemiyor. Kutlama yapanlara karşı değilim ancak hayatımda herşey aynı devam ederken yeni bir yıla giriyoruz diye eğlencenin dibine vuran insanları anlamıyorum.
Amaaaa tüm bu düşüncelerime rağmen bazen annemler geldiğinde gece bara gidip canlı müzik dinlemeye de bayılırım o ayrı
Biz sanırım annemlere gideceğiz. Ertesi günün tatil olması sebebiyle.

günaydın kızlar
M maviduvar1 geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir , bend ehiç çıkmadı ama ağrısı çok kötü diyorlar
ebruli1820 sana da geçmiş olsun senin başın sık sık ağrıyor miğren mi var

bende hastalandım iyice boğazım ağrıyor, burnum tıkalı nefret ediyorum burun böyle tıkalı olunca, eşime diyorum nasıl dayandın sen o ameliyata ( yazın burnunda ameliyat olmuştu )
yılbaşında şaşalı kutlamalar bizde de olmuyor, papatyanın dediği gibi öyle çılgınlar gibi kutlamada yok , işte bayramlar gibi gelenekselleşmiş bir şey birazda, genelde arkadaşlarla ya da aileyle bir araya gelmek için bir bahane diyelim, bizi de bir arkadaş çıgıyor amam ben biraz karasızım, onların ev büyük ama 2 hafta önce ailecek su çiceği geçirdiler, hele kadıncağız ölümden dönmüş resmen, bulaşaıcılığı geçmiş midir bilmiyorum o yüzden teredütlüyüm biraz yoksa özledim, arkadaşları, bide ufaklığa güvenemiyorum kalabilirmiyiz onunla başka yerde

Günaydın kızlar
Hawarcım anlatılmaz yaşanır cinsinden nir acı. Su bile içemiuor insan.
Bizi de her yıl bir arkadaşımıÇağıtoyorsu. Yabancı uyruklu. O aileden Alışık olduğu için herhal çağırır bazı zamanlar gittik. Çok hazırlık yapardı. Ama içki falan yok. Taaa sabaha doğru geliyorduk eve.
Bu yıl anneme gitmeye niyetim var. Bakalım olursa.
Ay ben bilemedim ki hastalık gelirdi demişsin. Senin de bebek küçük. Riskli bir durum bence

M maviduvar1 canım umarım çabuk iyileşir, ya aslında o kadar stresten sonra olur böyle şeyler, benimde mideme vurur mesela
bizimkiler alkol alırlar öyle her zaman içmiyorlar da davette özel yemeklerde yılbaşında içerler, o yüzden gidersek gece orda kalırız çünkü 40 km aramız, araba kulanmaz eşim alkol alınca, onlar da bırakmaz bizi zaten, bakalım eşim diyor bizim dr arayıp soralım onlarda ona göre hazırlık yapacak, gerçi biz genelde 3 aile bir araya geliyoruz onların evi büyük olduğu için orada toplanıyoruz, herkes bir şeyler yapıp getiriyor beraber yiyoruz, sadece yılbaşında değil hani bir araya geldiğimizde genelde böyle yaparız, ama bizim ufaklık olduktan sonra hiç yapmadık öyle, neyse olmazsa gitmeyiz başka zaman gideriz

kızlar bu arada kızım bana ne dedi biraz önce biliyor musunuz anne fil gibisin dedim bunu börekleri yemeden önce deseydin ya

hawar doktora danışmak en iyisi.
Biz karı koca çok nadir de olsa tatilde falan iceriz. Bizim gittiğimiz aile içmiyordu.

Evet stres yaşandığı anda değil de sonradan çıkıyor. Benim hep öyle olur. Yaşadığım sıkıntıyı ağzı yarasıyla atlatmak bile bir lütuf gibi.
Ama yine de çekilmiyor ağrısı acısı.
Bugün gün boyu ağzım aktif olmayacağı için belki biraz iyileşir diye umuyorum.

Günaydın arkadaşlar
ebruli1820 canım aynen dediğin gibi kurupastalar olmasaymış iyimiş

diğer arkadaşlar nerelerdesiniz @Hkmt_Krkya01 areser , B Btlkubra nerelerdesiniz kızlar

Selamm canım ben buralardayım da internetim bir haftadır kesiliyor bağlanırken sorunlar yasıyordum neyse ki düzeldi artık sizinleyim... Bir haftadır bi de regli dönemindeyim sormayın tatlılar falan bayağı sapıttım...

Gecen gun sizlere yazmak o kadar cok istedim ki artık diyet konusunun göz ardı etmemem gerektiğini ve bununbir oyuncak olmadıgını geç te olsa anladım... Eşimin iş yerinin yılbası partisi vardı (dun aksamdı ) onun için birseyler bakıyım dedim...kendime kıyafetleri denediğimde bir tokat gibi çarptı yüzüme kilolar...aman allahım 6 ay once üst bedende 38 giyerken 40 beden zarzor oluyor.. Alt beden hiç sormayın 42 olmuşum ama cok moralim bozuldu... Gerçi bi bakıma kendime gelmemi sağladı...

Dun aksaman beri diyet hakkında yazılar okuyorum ve kendime bir liste belirleyip onun dışına çıkmamayı planlıyorum. Aslında 1 Ocak ta başlasam diye düşündüm ama artık ertelemenin hiç bir faydası yok zararı var her gecen gun balon gibi şişmeye devam ediyorum artık bu balonu yavaş yavaş söndürmeliyim.

Ben sizleri bırakmıcam sizde beni bu zorlu yolda bırakmayın....artık bitti gercekten bu sefer daha önceki başarısızlıklarım gibi olmayacak motive olarak cok yüksek seviyedeyim inşallah bu motivemi hiç kaybetmem sizlerle birlikte eksiksiz menülerimi ne yedisem yazıcam tartıya çıkmaya korkuyorum regli de var ama yarın sabah çıkıp gerçeklerle yüzleşcem size kilomu yazacağım....

areser o zaman arama tekrar hoşgeldin. Inşallah başarırsın ki başarmaman için hiç bir sebeb Yok. Bu iş boğazı tutmaktan geçiyor. 1 ocağı falan bekleme. Gene hemen başla.
Iftarda tarhana Çorbası ve Börek yedim. Bu zamanda oruç tutmak çok kolay. Ne açlık ne susuzluk. Normal bir gündü benim için

areser hoş geldin evet insan en çok kıyafet almaya gidince fark ediyor, motivasyonunun yüksek olması güzel yavaş yavaş verirsin canım yeter ki pes etme, ben bazen başarı öyküleri bölümüne bakıyorum ortlarda ki , öyküler ve resimler insanı motive ediyor

bu gün bakmam lazım yine bu günlerde benim motivasyonum da yerlerde, bu gün saçma saban kalorili bir sürü şey yedim

Allah kabul etsin canım orucunu ne mutlu sana....

Bugun diyet sitelerinde dolaşırken aklımda kalan birşey ne kadar cok fazladan kalori alırsak o bize ayda mıydı haftada mı ne 1 kilo olarak geri donüyormuş kilo vermek için fazladan kalori almak yerine kalori harcamak lazım....

evet yani her halükarda az yememiz gerekiyor, bazı kalori hesabı yapan siteler var, oraya günlük yediğini ne zamana kadar kaç kilo vermek istediğini yazıyorsun sana günlük kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor, ama ne olursa olsun günlük 1000 kalorinin altında almamak gerekiyor

Gunaydınn cıtır hanımlar
Bende bugünün tartıya çıktım Neyseki umduğum kadar kötü değil reglimşn 5. Gunundeyim ve 67.100 gram çıktım
Şimdi bir buyuk bardak ılık limonlu suyumla güne başlıyorum herkese iyi bir hafta olsun inşallah...

Nasılsınız kızlar.Dün temizlik ve bol bol ogluml aktivite yaptım.Kk ya giremedim.Sabah kilomu çok merak ediyordum ama geç kalınca tartılamadım.12 ve 4te yedim.Erken kapattıgım için eksi miyim diye bakamadım sabah.

Kizlarr nasilsiniz ben bu aralar baya yogun gunler geciriyorum yazamiyorum size ama okuyorum sabah kizimla krese gittik konusmaya ben konusurken baktim benim kiz gitmis cocuklarla kaynasmis bile sonra 2 ys grubunun ogretmeniyle konustum erva sinifa girdi 15 20 dk durdu bende o sira kresi gezdim haftanin 3 gunu 10.30 16 arasi gidicek orda uyucak 1 saat emzigide birakicak ins tuvalet egitimide dahil yemek hanesi cok temiz yemek listesi cok guzel normalde kizim o yemekleri evde yemek bakalim orda nolcak gun icerisinde boyama tiyatro dersi legolarla oynama olcakmis ogle yemegi ve ikindi kahvaltisi var ben istedigim zaman gidip kameradan izleyebiliyorum esimde sen tamam dersen icine sindiyse yazdiralim dedi kizim carsamba gunu baslicak ins hem cok mutluyum hemde biraz duygusal kizimdan o kadar saat uzak kalmadim hic rabbim ayirmisan kizim icinde benim icinde cok iyi olcak eminim
ebrucum esin nasil oldu
havarcim cumaki kilonla ayniymisin masallah
areser hosgeldin aramiza
hikoss nerelerdesin
papatyacim sen nasilsin ins topatlanmissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…