Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar Teşekkürler. .
Daha yapamadım. . Oglan aglayarak uyandı. Suan oturma odasında yanımda uyuyor. Anlamadığım bir şekilde aglayarak uyanıyor . Korkmayı mı öğrendi nedir ..
Aksam yemeğimi 17:00 civarı yedim.

Pırasa. . Missss gibiydi ya.

Ara
Yarim elma 1 dlm portakl
Bol cay

Aksam yemegi
1 dlm cavdar ekmegi
Borulce salatasi
1 porsiyon taze fasulye

wisdom01 canım menünü beğendim
hadeka senin menünü de beğendim canım

bende yazayım

sabah 2 dilim çavdar, 1,5 kk peynir, 1 salatalık, yarım yumurta, 8 zeytin
ara 1 ayva
öğlen 3 yk kıymalı makarna, 1 kase yoğurt
akşam 1 kase tarhana, bolca salata, çeyrek elma
ara 1 avuç beyaz leblebi

3 lt su bolca şekersiz çay

Hawar hadeka hikommenüleriniz çok güzel.Benim bugün cıslar var yazayım yinede.
Bugün:
08:30= çeyrek ekmegin içine peynir koydum
12:00=yarım dl pasta,2 kandil simiti
15:30=1 tabak yeşil mercimek,1 dl çavdar,3 yk ogluştan artan makarna,turşu
19:00=1 dl ekmek,1 dl peynir,2 çatal kahvaltılık salça,5 bisküvi

spor:
50 alt karın
100 tam mekik
50 çaprak mekik

arkadaşın iş yerinde dogum günü vardı.Erken kapatmak iyi geliyor.Ogluş peşimden ayrılmıyor.Yine geldi ben kaçar :)9

Günaydın kızlar
Dün öyle çok yorulmuşum ki ( bazılarınız biliyor nerede olduğumu) akşam 10:30 da baygın halde yattım.
Zaten hasta idim dün ki soğuk beni daha da kötü yaptı. Salıdan beri spor yapamıyorum.
Yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Şimdi tartılıp bi bakayım kaç kiloyum.
Güzel günler diliyorum herkese

Hayirli aksamlar canlar
Sbh 4 kasik yogurt ile 4 kasik musli 2 ceviz ici

Ogle
Patates salatasi 1 tabak
2 dlm cavdar ekmegi
8 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
2 banim bal

Ara yarim portakal
Turk kahvesi

Aksam
1 kepce yogurt corbasi
1 tabak taze fasulye
Mor lahana salatasi

17.30 gunu kapattim. Oglen biraz fazla oldu ama sinav gorevim vardi eve gelince yemege saldirdim.
Bu arada hayatimda su yok bunu fark ettim.
Insallah biraz iceyim simdi.

Cok basim agriyor sabahtan beri. Ilac aldim gecmedi

Kahvaltı sonrası oğlum kusmaya başladı.Dr götürdüm bişeyi yok dedi.Aklıma geldi sabah yeni aldığım vitamin şurubunu vermiştim.Yan etkisine baktım kusma yazıyordu dedim.Doktorunuz test yapmadan çinko ağırlıklı bir vitamin vermiş ve bu kusma yapar dedi.Hemen o sinirle şurubu çöpe attım eski vitamin şurubunu yazdırdım.
Anneme markete eve gel etkinlik hazırla şimdi babası uyutuyor.a

Ebrucum çok geçmiş olsun. Benim de oğlum 4 aylıkken Ateş'i çıkmıştı. Doktora götürdük. Ilaç verdi. Prospektüsü okudum. 6 aydan küçük bebeklere verilmez diyordu. Ayyyy aynı şekilde çöpe atmıştım. Bak onu hatırladım şimdi. Kocaman oldu benim kuzucum

Canlar, Günaydın. .
Dün gece 11 gibi oğlumu yatırınca ve ağlamayıp uykuya dalınca plates yaptım. Cok güzeldi. Ama çok yorucuydu. Sevdim diyelim. Annemler geliyor bugün. Annem tırşık yapmış. Onu getirecek yanında da mercimekli pilav yapıcaz. Ay corbayı çok özlemişim.
Akşam spora aynen devam edicem.
Kıyafetli tartıldım. 70.8i gördüm. Birazdan tartılır yazarım.
Mutlu haftalar. .

Günaydın kızlar.Dün -200 ile uyanıp 55.7 aylar sonra görmek mutlu etti beni.Yazmayı unutmuşum.Ama dünki ekmeler yada barbunya(kurubaklagil kilo yapıyor bana)yada meyve baya yedim ondna mı artıyım bu sabah ZUZUM c.tesi eşim süpriz yapıcka agzımı aradı.P.tesi evlilik yıldönümümüz uludağ lafı yaptı.Gelirsem görüşelim ZUZUMMMM.Birde araba alıcakmış bana sözde ama otomatik vites değilYatıırım amaçlı olur dedi sonra satıp otomatigiyle takas yaparız ucuza geliyor kar yapıcam dedi.Bunca masraf amaeliyat vs ben maddi açıdan düşünüyorum.Eşim gezmeyi çok sever ve bu konuda uygun bulup illa gezer ve bu parayada acımaz.Hafta sonu bi yere istedi gitmedim diye 2 gün tavır yaptı.Aslın da kaymayı çok isterim hiç kaymadım.Pateni kızken çok severdim.Oglum büyüsün ikimize alıp yaşıma başıma bakmadan paten sürücem1 gün içinde o paraya günah gibime geliyor.Zzuuumm kuzum var mı tanıdık bildik uludagda küçük yatıcak kadar bir otel motel????????????

Papatyam sağolasın çok korktum ve kendimi suçladımBüyüdü senin ogğlun bende bu aralar oğlumun büyümesine üzülür gibiyim.Zaman geçiyor temizligi mutfagı vs kısıp onlarla bol bol zaman geçirelim

Hikom aferin kız sana pilastese başladın demek.

Araser sana da günaydın canım

merhaba arkadaşlarr
dün kötü geçti yemek açısından sabah iyi başlamıştım, ama öğlen kıızmla eşim fırına ekmek almaya gitmişler, hamurda almış kızım anne pizza yapalım, yaptık yedik, biraz kuru oldu amam bitirdik, sonra misafir geldi, gelen arkadaş kısır yapıp getirmiş, bend ehemen çıkardım dolapta kabak vardı tatlısını yaptım yani anlıytacağınız bayağı yedimm, irademe hakim olamadım ipin ucu bir haftadır kaçtı, 10 gün önceki irademi istiyorum, bide hasta olacam olmadım bir türlü, onunda stresi var korunuyoruz ama ne bileyim 2 gün geçti aklıma kötü kötü şeyler geliyorr

ebruli1820 geçmiş olsun eksi çıkman güzel , ay uludağ süper olurrr, biz kutlamıyoruz evlilik yıl dönümünü
wisdom01 canım ne güzel başlamışsın umarım devamı gelirr, bende başlasam keşke, lastik alsam süper olacak, inan bana gerçekten çok sıkılaştırıyor insanı
areser olsun canım toparlarsın hafta içi
M maviduvar1 zaman çabuk geçiyor demi aslında bize geçmiyormuş gibi geliyor bir bakıyoruz yıllar olmuşş

ben de öyle çok üzülüyorum ki. oğlum kocaman oluyor. artık kucağa sığmıyor. bazen öptürmüyor. artık kendine ait bir hayatı arkadaşları vakit geçirdiği şeyler var. acaba diyorum zamanı boşa mı geçirdim.
bir güncük daha küçük olsa.
ben hiç ayrılmadım oğlumdan. hep yanında olmaya özen gösterdim buna rağmen küçüklüğünü hatırlamıyorum. ancak fotolarla ve videolarla...
bu sabah 62,5 çıktım. salıdan beri spor yapmıyorum. burnumun akması bitmedi hiç.

evet çabuk unutuyoruz, dolu dolu geçirmek lazım zamanı ama lanet olsun işte bitmiyor, bıraksan ev batıyor, iş güç bu defa akıp giden zaman ve vicdan azabı
bende salıdan beri spor yapmıyordum şimdi 3 mil yaptım ama 3 defa bölündü kızım en ufak tıkırtıya uyanıyor bide ezan sesine evimiz camiye yakın hoca sanki evin içinde okuyor, ve çocuklarım her ezan sesinde çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyorlar, bir ara dedim hocaya söyliyeyim, eşim bırakmadı çok bağırıyor bide böyle kötü okuyan görmedim ya, bununda bir kuralı vardır bence bir desibel ayarı falan araştırmam lazım yoksa çocuklarımda fobi gelişecek, büyük kızım bile hala sabah ezanı sırasında kalkıp ağıyor

Hawarım neden kutlamıyorsunuz?Bizde d.günü özel günler hep tartıştıgımız fark edip kutlamıycaz dedik.Maksat yer görelim sanırım :)Artık yedin bitti bugün yeni bir gün gibi düşün.Zararın neresinden dönsek kar!

Iyi aksamlar arkadaslar
Papatya ebru hawar zaman anlayamadigimiz kadar hizli geciyor ve degerlendiremiyoruz ne yazik ki

Ben de bu aksam kucuk ogluma baktim cok guzel konusuyor.
Ne zaman buyudu de bidir bidir konusuyor dedim. En guzel gunler...

Bugunku menum
Sbh 3 kasik yogurt
1 kasik keten tohumu
2 incir ve 2 ceviz ici
2 kasik musli karistirilip yendi

Ara 1 kup sekerle turk kahvesi

Ogle
3 kasik nohutlu pilav 1 kasik menemen
1 dilim baklava

Ara 1 incir
1 turp

Aksam
1 tabak karnibahar salatasi
Patetesli tavuk yarim tabak
Bir kase yogurt

Aksami boylelikle bitirdim.
Simdi cay icecegim.
Hava cok soguk ve bu soguk beni yoruyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…