Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün
08: 30 =çeyrek sandiviç yaptım
12:15 =1 kepçe çorba,1 tabak yeşil fasulye,4 yk yogurt,4 yk pilav
16:00 =2 kandil simiti
19:30 =1 kase çorba,1 kırmızı biber dolma,4 yk yogurt

Halıları yıkamaya verdim.Evi süpür sil yemeklerimi yaptım.21.00 da bittiOglumla 1 saat oynadık kitap okuduk saatinde uyudu kuzum yine istemeye istemeyeÖzlüyor bizi eşim haziranda kayıt yaptırırz veririz bu sene yaza kadar sabret eylülde mecbur vericez dedi Sahura inşallah kalkarsam niyetlenicem.Veeee iş yerinde 4 kişi artık diyet yemegi söyledik.Yemek firması yagsız tuzsuz diyet yemegi istenildiginde verebiliyormuş.İnşallah bulamaç gibi bişiler gelmezHadi bakalım oruçç diyet ev temizlik yorgunluk ben yatar...Hayırlı geceler canlar

Hadekam menün güzel bravo.Baklava diyet menüsünde olmaz ama biz sağlıklı beslenip normal az tadımlık yiyoruz dimi amaNe güzel kapatmışsın akşamı hafifDR.da güvenmeyeceksek kime güvenicez SAĞOL canım şükür daha kötü bişi olmadı

ebruli1820 canım biz yıl dönümü tarihinde anlaşamadık sonra ben kızdım kutlamadık ilk sene öyle kaldı
menünü beğendim, diyet yemek te umarım iyi olur, hadi bari eylüle ikna olmuş, sende kendini hazırla ona artık, kafana takıp da üzme kendini
hadeka senin menünü de beğendim canım

menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 3 yk yoğurt kaymağı, 6 zeytin, yarım yumurta,
ara 1 elma, 1 ayva, 1 bardak kefir ( ara ara yedim
akşam 1 büyük tabak erişteli, yeşil mercimek ( bitirmek için hepsi,ni yedim ) bolca salata

3 lt su, 3 mil leslie

bu arada arkadaşlar bayağı kilo verdiğimi söyledi yani bayağı fark etmiş diyorlar sevindim, ama daha verecek çok kilom var, bide bayağıdır görmediğim bir rakadaş vardı oada çok kilo vermiş, 4 ay pirinç makarna, şeker ve meyve yemedim diyor, 5 saatte bir beslenmiş ve spor da yapmamış, 10 kilo vermiştir

Iyi geceler kızlar bugun herkesin menüsü güzelmiş fazla kaçamak yok benim menüm

Kalkınca bir buyuk bardak ılık limonlu su
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmegi, 4 zeytin, 2 parça beyaz peynir, 2 salam, taze sıkılmış nar ve portakal suyu

Ara : sekersiz nescafe ikisi bir arada

Öğlen 4 gibi : 1 kandil simidi, 1 kucuk elma

Aksam : 1 tabak yeşilmercimek yemegi, 2 dilim ekmek, salata

Ara : 1 avuç kuruyemiş

1,5 litre su anca icebildim...kışın cok su içermiyorum yaaa nedense...

merhaba arkadaşlar
bu aralar sayfamız iyice sessizleşti gibi, umarım herkes iyidir
areser menün iyi ama akşam ki ekmek 1 dilim olsaymış daha iyi olurmuş canım

biz kalktık kahvaltı yaptık, biraz oyun oynadık küçüğü şimdi uyuttum büyügede çizgi film açtık size bakayım biraz ortalığı toplarım, sonra okul hazırlığı

dünkü güzel ama cıslı menüme yeni cıslar eklendi gece.

çayın yanına esim çekirdek almış sağolsun bir avuç yedim.
kızdım da niye aldın diye ama yemeden de duramadım
şimdi de karnım çok aç
öğlene az kaldı

nasıl yemeğe saldırasım var anlatamam

Hawarım sağol senin menünde herzmanki gibiFarketmişler zayıfladığını ne güzel5 saatte 1 diyetini duymuştum.

Araser senin menünde güzel canım

Herkes yorulunca uyur bense yorulunca uyuyamam.Kollarım sızladı saga sola döne döne uyumuşum.Alarm kurmasam da olurmuş.Oglum 04:30 uyandı uyumaktan sıkılmış aktivite yapalım dediZorla tost yaptım çeyrek.Yarısını oglum gözü kapalı yedi 5 gibi daldı.Çok uyukladım yeni açıldı uykumVe az önce kv aradım uyuyor kalkmıyor dediAkşama güreş saklanmaç sandalye kapmaca vs yorucu bişiler yapayım ki uyusunSahurda -200 çıktım.İnşallah bu hafta 55 te sabit kalabilirim

Herkes nerdeDiyet yemekleri güzeldi begendim.Ekmek yemeyip evde yemek yiycektim.Sonra markete kasaba ugrarım eve geç ısıt kur geç olur diye.İftar akşam olarak kapattım.Meyve yerim evde.Gerçi kan şekerim düştü acayip tatlı çekiyor canımYarın ara verip perşembe tutucam sanırım.

sahur:çeyrek yağsız tost
iftar:5 yk (barbunya, yogurtlu patlıcan),5 çatal haşlama et ve salata,1.5 dl ekmek

ben öğleden sonra giremedim kk ya sanırım sitede sorun vardı giriş yapmıyordu

hadeka ah evdekiler olmasa, benim eşimde yapıyor böyle allahtan benim gibi ab ur cubura çok düşkün değiş yoksa yanmıştım

ebruli1820 iyi yapmışsın erken yemekle, bundan sonrada diyet yersin buda güzel, menün de iyi canım

Merhaba kızlar
hawar ne güzel di mi. Birileri zayıfladığını farkettiğini zaman insan motive oluyor.
Ebrucum oğlun nasıl oldu.
Ben henüz hastalıktan kurtulamadım.
Oğlumun okulu da tatil iki gündür. Spor yapamıyorum. Düzenim kalmadı. Oğlum okula gitmediği için ben çıkmadan kadın geliyor. Spor yapamıyorum. Bu hafta sonu şejir dışında olacağım. Inşallah haftaya tekrar başlayacağım spora.
Pazar regl olacağım.
Canım acayip tatlı çekiyor.

Ebrucum ben de yorulunca uyuyamam her yerim agrir.
Menun guzel canim.
Keske bizim okula da diyet yemek gelse.

Bugunku menu
Sbh 1 kase mercimek corba
1 dlm cavdar

Ara
Ceyrek elma
10 kadar kuru uzum
Zencefilli cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
1 tabaktan az bezelye yemegi suyu haric
Bir lokma ekmek
Ceyrek elma

Ara
Yarim cavdarli yagsiz diyet peynirli tost

Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt 1 kase
17.30 sonrasi agzimi kapattim. Sadece cay. Cok acimmmm

Kizlar nasilsiniz
Haftasoni bahcedeydik disarda int yok o yuzden giremedim
Esim orda komur sobasi kurdu yoksa donardik zaten ama suan selin de pelin de cok hasta ve napicagimi sasirdim.1 gun iyilerse 6 gun hastalar bugun okula da gondermedim seline zencefil bal kara turbu oydum bal koydum onu verdim vikis surduk falan ama surekli oksuruyo gicik seklinde pelin de oyle
esimr okadar soyledim bu havalarda gitmeyelim bahceye diye cocuklar hasta oluyo diye neymis cok ozluyomus yok annesi babasi mutlu oluyomus iyi de cocuklarin gunahi ne oraya gittimi surekli ayaktay yemek bulasik vs kv zatem yardim edemiyo benim isim varkn pelin agliyo mesela esime bak diyom uyuyo bakamam beceremiyom vs kv de bakamiyo elinden gelmiyo olan bana oluyo sinirlniyom icime atiyom habire simdi ikisi de hasta kimin umrunda kim ugraaiyo ben
dun selinin okul gosterisi vardi cocuk hasta hasta cikti agliyarak gitti gitmiycdm oynamiycam ben diye gosteri de iyiydi Allahtan mutluydu sonra kv gectik orda bi oksuruk krizi uyudu kaldi yavrum snra eve gectik nedesem bilmiyorum esime sen git bizi de surukleme yaninda dedim cok sinirliyim cok off

Özgecim çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşir kızlar

Canım ya erkekler aileleri söz konusu olunca Düşünme yetilerini kaybediyorlar bence. Ailelerinin laf söylemelerinden, onlara karına laf geçiremedin demelerinde çekiniyorlar sanırım.

Bu konuda biraz daha sert olmalısın bence. 2 çocukla gitmem diyip kararlı davranırsan zamanla eşin de alışır inşallah.

M maviduvar1 evet insan motive oluyor sevindim doğrusu , ama sevinçten fazla yedimmm 2-3 gün
spor konusunda da haftaya tekrar oturtursun düzenini, geçmiş olsun uzun sürdü sanki senin hastalık iyi bir sinlensen geçer aslında

hadeka menün güzel canım

osge1989 çok geçmiş olsun biri hastalandı mı diğeri de kapıyor zaten, insan mahvoluyor, papatya haklı erkekler aileleri söz konusu oldu mu kesinlikle arıza çıkarıyorlar, olanda sana olmuyor, bide çok yoruldun üstüne çocuklar da hasta kolay gelsin arkadaşımm

menümü de yazayım kızlar
sabah 2 dilim çavdar, 2 kk peynir, 8 zeytin, 1 yumurta
ara 1 ayva, yarım elma, 1 bardak kefir
akşam 1 büyük tabak nohut yemeği, bolca salata

2 mil leslie, 3,5 lt suu
aslında lesliden sonra yer hareketleri yapacaktım ama kızım uyumadı leslie bile zar zor yaptım

hawar evet uzun sürdü. Yani geçen hafta ilaç kullanmadım. Daha dün ilaç almaya başladım. Bir de korktum. Şimdi terleyeceğim. Sonra duş derken daha da üşütürsem diye.
Zayıfladığını birilerimin söylemesi iyi de insanın üzerine Çöken o rehavet yok mu? Yenilmemek gerek de insan bazen nefsine yenik Düşüyor.

Ozge cok gecmis olsun cocuklarina.
Sen sinir olma da kimler olsun.
Kv ve kb ile konus cocuklar cok hasta oluyor gelmesek de. Kaleyi icten fethedemez misin.
Belki kv esine cocuklar hasta oluyor alisik degiller kisin gelmeyin der .

Hawar zayiflamanin faydasi iltifat aliyorsun
Saglikli oluyorsun
Moralin yerine geliyor
Zarari hemen motivasyon dusuyor ve saliyorsun.

Bu is zor bu nedenle.

Ben ne zaman birkac kg verdem ve goze gorunse hemen simarip yemeye basliyorum.
Bu arada menu guzel. Hem 2 ogun besleniyorsun su spor harika.

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim
malesef bu ilk degil bikac swfer de bhceden donuste hasta oldular gitmeden dedim bak gidicez yine hasta olcklar disari cikmiyolar soba da kurucam sicacik olyr ha evde ha orda ne farkeder dedi gorduk ne farkettigini hals daha annem babam orda cok mutlu yok bahceyi ozledim diyor gecen sefer dr pelini biraz daha gec getirseniz hastaneye yatirirdim dedi zatureye ceviriyomus Allah korudu
hadekcim kv hayatta yok gitmeyelim fln demez onlara gore bahcede hasts olmadilar cpcuk okulda ark kapmis o yuzden hic kndimi yormuyorum laf anlatmaya esim bi iki hfta gidelim demz zaten de snra derse de bn gitmem
pazarlari gidiyodu gece geliyoduk eve cocuk gec uyuyodu sabah uyuyodu resmn servise binerkn her seferinde tamam erkn doncez diyo ama orda kalabalikla oturuyolar sohbet vs erkn kalkilmiyo verdigi sozleri cok unutuyo esim malesef ama yok artik daha kararli olucm havalar iyiykn gitsem dahi cocuklarimi ihmal etmiycm sanki ihml ediyom da cok mi yaraniyom birilerinw hayirr ee ozamn
Daha tmn cocuk uykdan uyandi oksuruyo aldim kucagima goturuyorum hala bana gazoz versene diyo suc esim de degil yetistiren de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…