Hadekam
iyetisyen su eksikligi var demişti.Nasıl olur sebil yanımda evde de gece bile uykumdan kalkıp bir oturuşta 3 bardak içerim 4 lt geçer dedim.Eksik dedi.Su da etken yeşilçay kayısı çayı içip wc problemini çözersen wc de etken çünkü!
Hawar:menün sporun süpersin.
Hikom:Burasıda çok soguk Dikkat edin hasta olmayın.Niye motive olmadın ki?
Papatyam geçmiş olsun.ben artık son güne kadar beklemyip dr gidip hemen ilaç almaya söz verdim eşime.Yoksa haftalar sürüyordu
İlaçlarını iç sıcak ıhlamur limonlu yeşilçay vs iç canım.Özge konusunda çok güzel ve dogru şeyler yazmışsın hem fikiriz.Ama herkes uygulayamaz.Eş ve kv faktörü bu durumlarda çok etkili!!!Senin eşin ailesine daha az düşkündür kv senden yada eşinden çekinir tavrını anlar susar vs....Bir sürü şey sayabilirim.Eşin ailesine çok düşkünse onları mutlu etmek için gözü kendi ailesini göremeyebiliyor malesef.Yada kv uyanık oluyor çocugunu dolduruyor yada gelmek zorunda gelmezse kılıbıkmış gibi imlar vs çevremden kendimden bir sürü örnek sayabilirim.Herkey EŞ te bitiyor nokta.......Eşin mesafeyi aşi ve annesi arasındaki dengeyi ikisinide kırmadan memnun etmyei başardıgı sürece hayırlı bir evlat iyi bir eş olur.Ama dengeyi kuramazsa iyi bir evlat ama evinde mutsuz bir evlilik olur.
Özgem:Öncelikle geçmiş olsun kızçelre.Ben hepsini denedim ama öksürüge iyi gelen balın içine limon damlatıp ocakta kızdırıp sogutunca vermek oldu!!!Sende bir dene istersen.Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haklısın ama eşin böyle değişmesi çok zor
Benimki işe başlayınca değişti ama hala tartıştıgımız bu tarz muhabebtler oluyor.Hamile yatak döşek hasta ,bebek küçük yada hasta gfarketmez.......vs.....Gidilirdi.Ve dönmemeiz 12den önc eolmaz ve kalkalım dedigim için eve dönüşte bir ton azar işitir hep aglardım.O halde gitmişim hizmet etmişim o saate kadar durmuşum göz önünde olmaz niye kalkalım dedin sorun olurdu
Ahh ah acıyorum o hallerime korkularıma...
Ne çok ezdirmişim ne çok aglamışım herkesin gönlünü yapmak için ne çok kendimden ailemden zamanımdan vermişim meger................Oglumu en sevdigimi bırakıp işe girmem hep bu yüzden.Belki oglumla az zaman geçiriyor ve çok özlüyorum.Ama inanın evdekyen ona git bu çagırdı o yaılcak bu geldi ben mutfakta oglum pusatinde yada başkasının kucagındaydı
Allah razı olsun demediler ve eşim gitmek zorundaymışım gibi muamele ederdi.Belki oda görüyor yada olgunlaşıyor yada çalıştıgım yoruldugum için şimdi bişi demiyor ,ısrar etmiypr ,kızmıyor,trip yapmıyor vs..............En azından oğluma sinirleri bozulmuş bir anne olmaktansa çalışan bir anne olmak mantıklı geliyor.Oyüzden 2.çocuk olana kadar çalışıcam.Ama bu sabah oğlum anne diye aglarken içim acıdı.Keşke eşim kendi ailesini herşeyin üstünde tutan bir eş olsaydı da çalışmasaydım dedim
Çok karışık işler sinirlerin bozulmaması elde degil.