Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar Günaydın Adana bile donuyor düşünün. . Klima da bozuldu. Elektrik li sobayı actim mecbur.
Spor dün yapamadım. Elektirik kesik diye kv lere gittik. Yediklerime de dikkat etmedim. Hala adapte olamıyorum napıcam bilmiyorum. Canım bu konuya çok sıkkın offffffffff. .

Özge m bu erkekler malesef çok benciller. Dün oglusun emziğini evde unutmuşum. Emziksiz de uyumaz. Vay ben nasıl unuturmuşum. Gitti bakkaldan yanlış emzik almış. Sinirlendim. Yağmurda markete gittim aldim. Altında arabası var 2 dk sürmezdi alması. Ama yok niye gitsin o , ben yağmur altında yürüyerek gittim. Anlıcağın cesit çeşit benci davranışları var

özgecim bence hata ediyorsun.
insanlar asla ay sen çok verdin yeter ben doydum demez. 40 yıl sırtında taşırsın da bir kere yere bırakınca g... acır.
ipleri eline almanın vakti gelmiş. ileride o çocuklar okula gidecek. uykusuz mu kalacaklar.
bizim eve cuma ve cumartesi akşamları dışında asla kimse adım atamaz. ben asla dışarı çıkmam. diğer günler oğlum 21:00 de uyuyor. kv min gönlü olacak diye çocuğumu ertesi gün uykusuz okula yollayamam. eşimin gönlü bile umrumda değil. sonuçta ben çocuğu çeyiz sandığımla getirmedim.
sen bu konuda fazla mı taviz veriyorsun. hatırlıyorum da ev aldığınız zaman da kv burnundan getirmişti. bence size ve evinize bu kadar karışmasına izin verme.
eşin gitmek istiyorsa gitsin. ama bence sen heryere gitmek zorunda değilsin.
bizim evliliğimizin ilk yıllarında (kv ile aynı yerde yaşıyordum. evlerimiz yürüyerek 25 dk ve aracımız yok) bi akraba gelse hemen arıyorlardı. dede geldi, teyze geldi, hala geldi. hoppp biz eşimle düşüyorduk yola...
sonra kv bizim oraya gitmemizin normal olduğunu algılamaya başladı. yani ben mecburum gibi.
öyle mi dedim....
kesiverdim akrabaları geldiğinde gitmeyi....
şimdi de arayıp çağıramaz bile.
elimi verdim kolum gidiyordu nerdeyse...
allah yardımcın olsun ama çocukların için biraz geri çekmelisin kendisi

merhaba arkadaşlarr
hadeka canım haklısın bir rehaver çöküyor, aslında daha vermem gereken 10 kilo var hala koca bir göbeği var yanlarım bıngıl bıngıl ama 3 ay önceyle kıyaslayınca daha iyiyim kilo açısından

M maviduvar1 havalarda iyice soğudu iç ilaçlarını canım daha kötüleşmeden, ve osge1989 yazdıkların konusunda çok ama çok haklısın, sanırım bu kv ilişkileri açısından benimde alama gereken çok ders var

osge1989 biraz öncede yazdım papatya çok haklı, madem kv çözemiyorsun eşinle çözeceksin artık yavaş yavaş, aslında eşin çocuklala az zaman geçirdiği için böyle oluyor daha doğrusu sen her işi yapıyorsun o yapmıyor ve zannediyor ki hep böyle, işler iyi gidiyor gece o kalkmıyor gündüz o bakmıyor çocuklara ohh hayat erkeklere güzel valla

kızlar dikkat etmeme rağmen
kılom oynamıyor bir gram
bu da beni üzüyor ama yapacak bişey yok.

wc çıkamıyorum
hava soğuduğundan beri su içmem azaldı
belki bundan kaynaklı

Nasılsınız canlar ?Geç kaldık,oglum uyanıp agladı zor kaçtım,araba bozuldu yolda kaldık,min,b,s duragı yoktu taksi zor buldum,taksiciyi yolu bilmiyor turladıkAksiliklerle başladıgım günün tek mutlulugu baya bir eksi çıkmamdıDiyet yemeklerimi yedim ohhh miss size bakayım dedim.Geçmişe bakıp geliyorum.

Hadekam iyetisyen su eksikligi var demişti.Nasıl olur sebil yanımda evde de gece bile uykumdan kalkıp bir oturuşta 3 bardak içerim 4 lt geçer dedim.Eksik dedi.Su da etken yeşilçay kayısı çayı içip wc problemini çözersen wc de etken çünkü!

Hawar:menün sporun süpersin.

Hikom:Burasıda çok soguk Dikkat edin hasta olmayın.Niye motive olmadın ki?

Papatyam geçmiş olsun.ben artık son güne kadar beklemyip dr gidip hemen ilaç almaya söz verdim eşime.Yoksa haftalar sürüyorduİlaçlarını iç sıcak ıhlamur limonlu yeşilçay vs iç canım.Özge konusunda çok güzel ve dogru şeyler yazmışsın hem fikiriz.Ama herkes uygulayamaz.Eş ve kv faktörü bu durumlarda çok etkili!!!Senin eşin ailesine daha az düşkündür kv senden yada eşinden çekinir tavrını anlar susar vs....Bir sürü şey sayabilirim.Eşin ailesine çok düşkünse onları mutlu etmek için gözü kendi ailesini göremeyebiliyor malesef.Yada kv uyanık oluyor çocugunu dolduruyor yada gelmek zorunda gelmezse kılıbıkmış gibi imlar vs çevremden kendimden bir sürü örnek sayabilirim.Herkey EŞ te bitiyor nokta.......Eşin mesafeyi aşi ve annesi arasındaki dengeyi ikisinide kırmadan memnun etmyei başardıgı sürece hayırlı bir evlat iyi bir eş olur.Ama dengeyi kuramazsa iyi bir evlat ama evinde mutsuz bir evlilik olur.

Özgem:Öncelikle geçmiş olsun kızçelre.Ben hepsini denedim ama öksürüge iyi gelen balın içine limon damlatıp ocakta kızdırıp sogutunca vermek oldu!!!Sende bir dene istersen.Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haklısın ama eşin böyle değişmesi çok zor Benimki işe başlayınca değişti ama hala tartıştıgımız bu tarz muhabebtler oluyor.Hamile yatak döşek hasta ,bebek küçük yada hasta gfarketmez.......vs.....Gidilirdi.Ve dönmemeiz 12den önc eolmaz ve kalkalım dedigim için eve dönüşte bir ton azar işitir hep aglardım.O halde gitmişim hizmet etmişim o saate kadar durmuşum göz önünde olmaz niye kalkalım dedin sorun olurduAhh ah acıyorum o hallerime korkularıma...Ne çok ezdirmişim ne çok aglamışım herkesin gönlünü yapmak için ne çok kendimden ailemden zamanımdan vermişim meger................Oglumu en sevdigimi bırakıp işe girmem hep bu yüzden.Belki oglumla az zaman geçiriyor ve çok özlüyorum.Ama inanın evdekyen ona git bu çagırdı o yaılcak bu geldi ben mutfakta oglum pusatinde yada başkasının kucagındaydıAllah razı olsun demediler ve eşim gitmek zorundaymışım gibi muamele ederdi.Belki oda görüyor yada olgunlaşıyor yada çalıştıgım yoruldugum için şimdi bişi demiyor ,ısrar etmiypr ,kızmıyor,trip yapmıyor vs..............En azından oğluma sinirleri bozulmuş bir anne olmaktansa çalışan bir anne olmak mantıklı geliyor.Oyüzden 2.çocuk olana kadar çalışıcam.Ama bu sabah oğlum anne diye aglarken içim acıdı.Keşke eşim kendi ailesini herşeyin üstünde tutan bir eş olsaydı da çalışmasaydım dedimÇok karışık işler sinirlerin bozulmaması elde degil.

Hkmetcim aynen cnm biz boyle herseye kosturdukca fedakarlik yptikca esler 2.80 yatar kosturan didinen bizler oluruz
Hawarcim haklisin cnm esim ise gidiyor cocuklarla basbasa kalan benim sinir harbi icindeyim suan aksam oluck ortada yapilnis ne is var ne de yemek
Papatyacim sen meslegi elinde kariyer sahibi guclu bi kadinsin ve belli bi olgunluga erismisisin benim yasim 27 ve en kucuk gelinim bi seye kizip cvp versem kv sen okadar buyudun mu cvptami veriyon artik vs vs
ebrunun dedigi gibi esten ese degisiyo benim esim bana evliligimde gozu dondugunde gerekirse bosaniriz annemden obemli degil hicbisey diyen biri ha annsinin haksiz oldugunda haklisin demez beni ezdirmez ama annesine cok duskun iste
Kvdem bizim evliligimizde hep bi golge oldu Allah buyuk deyip bekliyorum bende sabrediyorum ilk evlendigim yillara gore daha rahatim ama esimden oturu yine en zarar goren bizim evliligimiz mesela sana bi olay anlatayim ilk evlenen eltimler tasinacak ve esyalarino yeniliyolar kv surekli mudahale ediyo hali almasi sartmi sonra alsin ben daha yeni verdim onlara vs esimde onlarin evi ayri yuvasi ayri sen bak keyfine birak yeni alsinlar iste kullansinlar ne var dedi ne yani evlenince ev yol ayriliyomu ben karisirim faln diyo
Bize de cok mudahale ediyo ama ben cvp bile vermiyorum artik daha bi cok sey
kv simdi tasiniyo ayni mahallede baska bi eve ve esim bi dar bogaza girdu ve bana kv bi iki sene birlikte oturmayi teklif etti tavrimi koydum olurum bosanirim daha iyi dedim kv bencil bi kadin butun cocuklar yanimda olsun bian yalniz kalmayayim vs herkes emribde olsun hic demez siz evinizde mutlu olun ben iyiyim offf oyle iste sabrediyorum benim de sinavim buymus diyorum

Özgecim valla ne diyeyim bilemedim ki canım benim. Allah yardımcın olsun.
Yarın sabah spor yapacağım inşallah. Gerçi hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Yarın da hiç yapmayıp haftaya başlarım belki.

merhaba kızlar
osge1989 , bir şey diyemiyorsan bari içine atma canım boş vermeye çalış o zaman, ya bu ilişkiler gerçekten zor
hadeka ebruli de yazmış form çay içebilirsin kuru kayısı yiyebilirsin ama illede su çok etkili canım wc robleminde bende çok yaşarım biraz metebolizmayla alakalı
wisdom01 canım erkekler hep böyleler bak osgede yazmış hepsi ehli keyif, spor içinde düzen oturtmak biraz zor oluyor ama bir süre yapsan ne bileyin bir iki hafta sonra kendin isteyeceksin zaten yapmayı

dün banyo yaptım saçları kurutacam elektirik gitti neyse oturduk kızı uyuttum falan sonra geldi kurulandım falan, uymaya gittim benim ufakalık ikide bir kalkıyor ama ben yataktan çıkamıyorum resmen titreme geldi öyle üşüyorum ki
eşim aldı falan ama bizim ki durmuyor ağla ağla içi çıktı diş jeli sürdüm yok, ağrı kesici verdim yok 1-2 saat sonra iç çeke çeke uyudu ama anlamadım neden o kadar bağırdı, neyse benim titremede geçti hasta oldum diye korkmuştum valla

menümü de yazayım
sabah 1,5 kk peynir, 8 zeytin, 2 dilim çavdar, 1 yumurta
öğlen 1 tabak nohut yemeği, 3 yk pilav, 1 kase yoğurt ( pilav fazla oldu biraz, kızı yediririken bir baktım götürmüşüm)
ara 1 ayva
akşam 1 tabak taze fasulye, bolca salata

2 mil leslie , 20 dk yer hareketleri

hawar aman hasta olma
Bebisine de gecmis olsun
Kim bilir neyi vardii.

Papatya is icin yada gezmek icin sehir disinda olmak cok guzel oluyor
Ben severim gezileri
Istersen spora da tam iyilesip basla.
Sporda terliyorsun belki o da tetikliyor olabilir hastaligini.

Menum
Sbh iki dilim cavdar beyaz peynirle yagsiz tost yarim bardak sut

Ara yesil cay

Ogle
1 dlm beyaz ekmek
1 tbk yesil mercimek
3 catal patates kavurma
3 kasik yogurt

Ara
Yarim dilim sutlu tatli

Aksam
Yarim tabak bezelye
2 kucuk tursu

2 bardak cay

20 dk ziplama mekik ve bacak hareketi.
Benden bu kadar bugun.
Su an acim ve meyve yemek istiyorum.
Yemem insallah.

Hikmet'im. Buraya yazmayayım da ayyyy çok Heyecanlı bir şey için gidiyorum.
Bu hafta benim durum vahim. Canım sürekli tatlı istiyor. Ve ben yiyorum. Dönünce hem spor hem az yeme konusunda ipleri tekrar elime alacağım.

Bugün :
sabah:2 küçük dl su böregi(dün akşam yemedim işte yedim)
ögle:4 çatal haşlama tavuk,4 yk haşlama yogurtlu makarna,2 lahana sarma,salata(hepsi yagsız tatsız tuzsuz
ara:1 avuç beyaz lebelebi,1 kandil simiti ,1 elma(ara ara yedim)
akşam:2 fırında köfte,1 kase çorba,1 tabak karnıbahar

Oglum bugün arkamdan hiç uyumamışOynadık babasıyla kar oynadılar.Bende yemeklerimi yaptım.Gerçi yarın akşam kızlarla buluşucaz mont bakıcam eşime.Hazır dursun öbür akşama yeriz.22:15 uyudu kuzucukDuş aldım makinaya çamar at biraz tv bakıyorum yeşilçayımı içiyorum.Erken uyuyamıyorum nedense.Bu gce oruca inşallah kalkıcam.

merhaba arkadaşlar bu mesajın bir kısmını gece yazmıştım ama göndewrememiştim

M maviduvar1 merak ettim şimdi, ama güzel bir şey olması çok iyi, umarım hep güzel şeylerle karşılaşırsın
hadeka menün güzel, sporda yapılmış bu gün çok iyi spora devam edersen çok iyi olur canım, trambolinde mi zıplıyorsun çok kalori yaktırıyormuş diyorlar
ebruli1820 canım oğlun büyük sabah geç kalktıysa uyumamış olabilir, benim kızımda gündüz geç uyanınca gün içinde uyumuyor, menün de güzel bu arada, benim eşiminde monta ihtiyacı var aslında ama o alış verişi sevmez ben 2 çocukla gidemiyorum, netten mi alsam dedim ama daha önce hiç almadığım için emin olamadım

kızım yine aynı şeyi yaptı yatağa koyuyorum bağırıyor, kucağa alıyorum mızırdanıyor, sabaha karşı yanımda emzirirken uyuya kalmışız eşimde diyor yine uyanır diye kaldırmadım yanımızdan, acaba yılbaşında falan beraber uyuduk yanıma mı alıştı

HAdekem:menün sporunda güzel canım.

Papatyam:bol şans canım

Özgem :dua et ve tavrında da kararlı ol arkadaşım

hawrım:menünde sporunda güzel canım.Akşamlarımı eve ogluma ayırıyorum ee hafta sonuda öyle diyorum.Alışveriş yapamadım.Eşimde sevmez benim aldıgımıda begenmezNeyse ogluşuma yaparım bende pijama sweet vs.Kocişede begenirsem foto yollarım belki al der.Hem bir taşla iki kuş kızlarla görüşücem.Canım acayip tatlı çekyor.Ivır zıvır çekmecenin önünde dolandım dün gece.Çocuklar alışıyor bizimki 2 kez uyudu diye tüm hafta yanıma gelip kıpır kıpır sabah ettirmişti.Kendi yatagına alıştır canım.

Dün ile aynıydım.3 çeşit yaramıyor.Ama cumaya göre eksiyimBugün orucum ve daha da üşüyorum.Şirket yeni yeni ısınıyor donduk bu sabah.Yemek yemem ama waffle ne zamandır canım çekiyor yerim büyük olasılıkla.Yürüycez gezicez o kadar hem iftarda çok az yemek var bakalım.

kızlar reglim 5 gün geçikti, 2-3 gündür acayip stresliyim ya hamileysem diye , eşime öğlen arası test aldırdım, biraz önce yaptım 5 dk geçmedi ömrümden ömür gitt, neyse ki negatif çıktı test, ama ben anlamadım , ben normalde troitten dolayı ilaç kullandığım için düzenli olması lazım, ama bu 2. doğumdan beri bir düzen oturmadı, önce 15 günde bir az az oldum sonra 30 günde bir olmaya başladım bu gün 36 bir şey yok neyse beklemeye devam

Kızlar, Osmaniyedeyiz.
Memlekette
Çooook mutluyum. Mis gibi odun sobası yanık , oğluşumun ilikleri ısındı. Uyuyor şuan.
Yemeye devam ..
Karar verdim. Şok diyet yapmicam.
Eve gidince Platese devam edicem.
Kilon iyi diyorlar. Sıkılaşmam gerek.
Biberiye yağını göbeğesürüp stres filmle sarınca inceltiyormuş. Onu da denicem.
Bide Yogurt limon kürünü. .
Benden böyle.
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…