- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.021
Takam canım. Çok teşekkür ederim. Kaç dakikalık bir video. Ebru şalı çok konuşuyor ya beni sinir ediyor.Papatyam youtube ebru Şallı ile 3k kol karın kalça yaz. Ordan cıkar inan cok güzel ..
Menünü begendim canım.O saatte en hafifi yaptıgın gibi peynir salata yogurt yemek.Aaaaa nerde bu kızceler er
Menüm
09:00 1 kucuk kru dolma
11:00 çeyrek muz
13:30 Eki Görüntüle 1441120
Zyaglı kabak yemegi 3 ymk k
16:00 1 kupa sade Nescafe, 1 Sütlü kinder
17:30 Cavdar ekmekle beyaz peynirli tost yaptm, 1 kupa şekersiz çay
21:00 1 ymrta , maydanoz nane 1dlm cavdar ekmeği (acıktım en basit i kalorisizi bu gibi geldi.)
Spor daha yapamadm. Oglanı uyutup ebru Şallı yapıcam.
.
Akşamki ekmek olmasa daha iyiymiş canım.Bu aralar motive oldun begeniyorum gidişatınıwisdom01 menün cok guzel olmuş sporda yaparsan tam olur
Benim bugun ki menüm
Sabah : 2 dilim ekmek, peynir, domates, sivri biber, 1 zeytin bir tatlı kasığı reçel
Ara : şekersiz turk kahvesi
Ara : 1 elma, 1 kivi
Ikindi : 1 tabak bulgur pilavı, iki kasık yogurt. 2 parça çilokata
Aksam : 1 tabak ıspanak, 2 dilim ekmek, yogurt
Su bugun 2 litre olmadı
Bu sabah kan tahlili yaptırdım bakalım sonuclarında neler çıkacak b12 yine düştü sanırım onun hapları da kilo aldırıyor napcam yaa...
Canım nasılsın görüşmeyeli?Herşeyin başı saglık o olmayınca ne yemegin ne bişeyein tadı varselamlar çıtırlar,nasılsınız.
arada bakıyorum size .
maşallah güzel kilo verenler olmuş,ebru 54 leri görmüş.
ben aldım maalesef.
ailede sağlık sorunları oldu,spor ve diyet aklımın ucundan bile geçmedi.
şimdi herşey yoluna girdi çok şükür.
2.5-3 kilo versem,sporla da sıkılaşsam çok iyi olacak.
çok saldım kendimi,bu halimden hiç memnun değilim.
Sağol canım niye yazmadıgımı birazdan uzun uzun yazıcam.Sporlar harikaKızlar Günaydın.. Dün gece Oglan ı uyutup spor yaptım. Ebru Şallı 3k (kol karın kalça) 50 dk çalıştım. Cok iyi geldi gerçekten. Hergün bi mani çıkmazsa yapıcam. Resmen incelemeyi hissediyorum.Bu da beni mutlu ediyor. Dün artı görmüştüm bakalım bugün kaç görücem tartıda.
Hatta biraz dan bi 20 dk leslie yapim diyorum. O yediğim dönemlerdeki mide göbek şişliği kalmadı coook şükürrr yehoooıı
Bu unutkanlığıma artık yazarak yöntem bulucam. Aklıma ne gelse kağıda dökücem. Mesela market ihtiyacını her an aklıma eksik bişe gelebiliyor . Eşim de soruyor ne alim öyle kalıyorum. Yani buna çözüm buldum. Mesela Türk Kahvesi bitti dün al diyemedim. Unuttum çünkü. Biraz önce aklıma geldi heöen yazdım. Buzdolabına yapıştır dım.
Neyse bu durumda böyle
Bugün de dikkat edicem. Sağlıklı beslenmeye devam. Belki yarın ayran dexosu yapabilirim. O cok iyi gelmişti.
Ebruş menün cok güzel. Spor da ayrıca güzel . Ama gece öyle uzun yazman yok . Sabah dedim açarken ebruş döktürmüştür dedm.
Banu Nerelerdesin sen. Geçmiş olsun. Herşeyin yoluna girmesine sevindim.
Sende bi an önce başla. Dur dur olmuyor. Herşeyden yiyip ama azar azar ..
Veeee spor
Oyyy nasıl canım çekti yürüyüş miss gibi çok motive oldun nazarım degmesin araserimGunayydınnn kızlar bugun bomba gibi basladım..... Bu hevesim hep böyle gitsin inşallah, sabah bir buyuk bardak ılık limonlu suyumu içtim.... Taktım kulaklıklarımı, attım kendimi dışarı, statda 40 dk yürüyüş yaptım.....
Şimdide kahvaltımı yapıyorum
Eki Görüntüle 1441572
Bu da yeşil çatlı iksirim...dukan diyeti yaparken çok içmiştim bugun aklıma geldi demledim...gun boyunca içicim....Eki Görüntüle 1441576
Teşekkür ederim hawarım sporla stres sinirimi atıyorum.Akşam üsşendim ama bişeye kızdım ve öyle iyi geldikigünaydın kızlar
areser menün güzel ama akşam 2 dilim olmamış canım
wisdom01 canım çok güzel spor yapmışsın, oğlunda yoğurtla yiyorsa bir şey olmaz canım, benim kızım nerdeyse 4 olacak oda yemeğin yanında mutlaka yoğurt ayran su bir şey tüketir, bu arada plates düzenli yapılırsa gerçekten çok sıkılaştırıyor ben daha önce bu kilodayken daha zayıf görünüyordum, kıyafetlerim bile daha bol duruyordu
ebruli1820 canım çok iyi gidiyorsun sporda yapılmış süpersin
banusultan hoş geldin
osge1989 , hadeka kızlar nasıl oldunuz çocuklar nasıl umarım iyileşmişlerdir
Gunaydin kizlarrrr ev isleri bitti oturdum simdi 2 gundur gelmiyorum cunku bildiginiz yiyorum yaaa ama bugun dur dedim.kendime sabah guzel bi kahvalti yaptim 12 gibi sohbete gidicem pastalardan yemicem bu arada trambolin aldim bugun gelir ins bi arkadasim acaio zatigladi onunla ve 15 dk ziplamak 1 saat yurymeye es degermis 1 saat ziplamak 2000 kalori yakiyomus hadi ins az geldi catti ben gecen sene hazirandaki kilodayim hala ne aldim ne verdim
Hikoss harikasin pilates acaip inceltiyo ama biraktiginda iki kati birakiyo vucudun benim ole oldu
Takam canım. Çok teşekkür ederim. Kaç dakikalık bir video. Ebru şalı çok konuşuyor ya beni sinir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?