Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Güzelmiş valla beyendim ben önümüzdeki hafta yapıyım bakıyım...

Lastik içşn Çorap akıllıca.
Kış olunca oğlanın topları nerde hiç bilmiyorum. Bi bakayım bu da çok iyi fikir

Papatyam bende bi yerden duymuştum. Bende lastiği cok istiyorum. Inş kısa zamanda alırım. Şimdilik idare ediyorum.

Kübooooş kıs ben 72.5 a geri döndüm. Cabuk sende gel. Tramplen güsel fikir gerçekten. Düşünülebilir. Sen yap bakalım faydası olursa acilen alabilirim :) sende şu gezmeler i azalt bakalım. . Özledik sni

Ayyy süper areses benimde cnm cekti ama Türk Kahvesi kalmadı. Gidim de bir tane greyfurt yiyim. Hmmm

Sabah 10:30
2 çatal kabak reçeli (hani küçük küçük doğanır ya)

Ara 1portakal, 1 greyfurt, yarım elma

Saat 16:00
ve 3 catal kabak reçeli

şuan

Spor 55 dk ebru Şallı 3k

Gece uyumadan da spor yaparım.

Hikosum ebrumm gezmelerimi azalttim sukur bugunki sohbetti ordada 1 dilim yufka boregi yedim off hikoss bnde istiyorum o rakamlari ve son 3 gundur yiyorum kilo almis hissediyorum kndimi vee bacaklar cok gevsedi yarin gelir trambolin sauna sortumu giyer ziplarim butun vucudu calistiriyomus 2 ay icerisibde 68 olmk istiyorum ama bni yarin affedin tartilmayim yoksa iyice moralim bozulck

Bence moral bozulmak değil gerçeklerle yüzyüze kalmak beni daha cok motive ediyor kaçış yok yarın tartı gunu....

Iyı geceler kızlar bugun aksam yemeğimi saat 7 de bitirdim yarın inşallah tartıda guzel rakamlar görürüm

Akşam öğünüm : 1 kase çorba, 8 tane etli lahana dolması...

Bugun hazırladığım yeşil çay iksirinden de 3 bardak içtim

Suda saymadın ama içebildğim kadar içtim...

Kızlar saat 23:00 gibi Kocişe patatesli sigara böreği yaptım. 2 tane kucuk yedim malesef.. Veeeeee veeee üstüne 20 dk leslie ve 100 mekik çektim. Leslie daha devam ederdim ama inanılmaz yorgunum. Ebru Şallı plates cok yordu. Ama kol karın kalça güzel çalışıyor. Belki yarın ayran detoxusuna başlarım. Keyfime bağlı
Oğluşum bugün hemencecik uyudu kuzum coook tatlı teyzelerriii. . Ölürüm onun yolunaaaa.. Uyumadan gidim de öperim.

Küboşumm merakla bekliyorum. Tramplen le maceranı..

Areses valla sigara böreği nden sonra sabaha merak ediorm kaç çıkıcam

Bugün
Sabah : 2 dl çavdarlı yağsız tost
Ögle:4 yk z.pırasa,4 yk yogurt ,6 yk tavuklu salata
Akşam : 1 tabak ıspanak. 1.5 dl çavdar,6 cin biber

Öğlenden beri Aglamaktan gözlerim şiş yanıyor .Saglıkla ilgili bişi sormayın nolur .oglumu yıkayıp uyutunca spor yApıcaktım ama pc ye bakamıyorum şimdi bile zor yazıyorum .Bütün ütülerimi bitirdim duş aldım şimdi yatıcam Anca.

Günaydın kızlar
Ebrucum ne oldu canım ya. İnşalab kötü birşey yoktur.
Ben dün şehir dışına geldim. Bugün bildirim yapayacağım malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…