Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajoba hiko araser banucum btlkbra hawar papatyam sağolun hassas bir konu p.tesi belli olucak snaırım.Bugün daha iyiyim ve şükür içerisindeyim.Ayrıntılı yazmak dertleşmek isterdim ama okunur anlaşışır korkusu var hep.Ne olursa olsun Rabbimden gelen herşeye şükür diyicez

allah yardımcın olsun ebrucum.
şu mübarek günün hatırına hayırlara çıkarsın inşallah.amin.

Saat 12 sanıyordum 1:30. Olmuş( Ogluşu besleyip etkinlik hazırladım.o oynarken mutfak dolaplarını sildim.uyuyunca ( artık 22:30 uyuyı) arka kapalı balkonu sildim rafları düzenledim bir ton çöp çıktı.çm as duş namaz ve yatak.4 e kadar yedim ama 4 te kapsın ağzımı ama az önce 1 dl çavdar 1 dl peynir yedim.çık yoruldum ruhen daha da çok.Ama her daim oluğu gibi Rabb'ime sığınıyorum.Yarın bişiler alırım keyfim yerine gelir biraz hem ogluşum için bu hafa sonu yorgunluğa değmez mi teyzeleri.albümede foto koyarım sizde görürsünüz.geçmişi merak ediyorum ama yarın bakarım.hayırlı geceler

Kızlar Günaydın.
Dün öglen kv lere gittik. Oglanı evde tek başıma yıkamam imkansız oluyor. Bir de grip diye bizim ev de soğuk. Orda oglanı yıkadık . Ondan önce parka götürdük gönlünce oynadı. Banyo dan sonra miss gibi uyudu. Bizde kv eşim sohbet ettik.
Allahım bozmasın hayatımdan memnun um. Eşim bi ara dışarı çıkmıştı bana bluz almış. Cok sevindim.
Eşim işyeri açmaya niyetli dua edin kızlar hayırlısı olsun. Ben hep olumlu düşünüyorum. Içimde hiç endişe yok. Eşime de güveniyorum. Bizim için çaba sarfediyor. Allah razı olsun ondan.
Dün kv otururken Türk Kahvesi içtim ondan snra bi halsizlik geldi. Uzun süre geçmedi. Hala biraz tuhafım. Regli den dolayı mı bilmiyorum.
Dün biraz yedim tabi ama erken kapattım
Günü. Kilomu merak ediorm ama daha tartilmicam.
Oglanı doyurup bir şekersiz Türk Kahvesi yaptım içtim.

Ebruş kuzu özelden yazsana. Cok merak ediorm seni. Bugün enerjisi yüksek tut lütfen. Olumsuzu çağırmak yok . Tamam mı kuzum
Ogluş un feci tatlı bişey videolarında da konuşması ses tonu maşallah paşaya.

Etkinlikleri ni face e Paylaşıosun dımı rsmleri alıorm cünkü. Bende bişeler yapmaya çalışıyorum.

Cok sevdi Oglan.
Sayı saymayı cok seviyor.
Normalde 1 3 6 10 diyordu.
1 2 3 yaptgmdan bu yana bir iki üç dior.
Nerde sayıları görse bir iki üç diyor.
Elimde malzeme sayısı az daha cok bişeler yapmak istiorm .. kısa zamanda çarşıya cıkıp keçe alıcam .

Nasılsınız canlar çok özledim sizi.Her sorunum oldugunda hep küçüklükten beri tevkkül ile Alla sıgındım ben.Arkadaşlarım eşim etrafımdakiler gibi hiç kafa dagıtmak gibi istedigm olmadı benim.En fazla arkadaşlarımla yemek bi kahve içmek açık havada budur o anlık mutlu olmak adına .Ya eve gelince yada sorunlar devam edince 24 saat dışarlada kafa dagıtamazsın dönüp dolşaacagın yer yine evin yine kendi için....Saçma geliyor kafa dagıtmak bana.Oglum olunca zaten en büyük kafa dagıtıcım :) Beni güldürüp herşeyi erteleten oglum oldu.İyiyim bişiyim yok hiç söylememişim gibi devam edelim lütfen.Şuan sadece oglumu yarın mutlu olması için çabalıyorum.Neyse ne güzel bu hafta herkes kilo vermiş.Ben dün ile aynı çıktım.Napalım saglık olsun .Özellikle hikom 1.400 çok iyi canım bende artık sıvı besleneicem bi süre özellikle akşamları!!!Hikom etkinligin çok güzel olmuş.Bende bi oyuncaga dünya para verecegime en fazla 10-20 tl bişiler alıyorum.Elime 2 tl geçse gidip bişiler alıyorum.Ponpon aktarma,kürdan batırma el kasları için çok iyi.Elindeki malzemelrle herşeyi yaparsın canım.Kürdanda makarna dizdir misal masrafsızÇok yormıycam hasta olmak yada yorgun olmak istemiyorum.Nasılsa benim arkadaşlarım evimin hrhalini bilen insanlar kzıdılar zaten menümü eksilttiler yorma kendini dediler.Sağolsunlar öyle yaıcam cam silmiycem.

Kizlar kv bizde diye cok giremedim dogru duzgun gecmisi bile okuyamadim
Persembe gunu aksam esimin kardesleri geldi sofrada kvnin bi parca tavugu varmis onu eltimin kizina uzatmis eltumde yok yeme demis kizina ben gormedim bu olayi ama sofradan klkinca kv surati asikti dedi icimden gene noldu acaba neyse herkes gitti kv selinin kus desenli bi bardagi vardi onla kendine su almis selinde oynarkn kostu gitti bardagi aldu icme selin dedim hic umursamadi bdn de biraz bagurdim inatlasti benle kv bu ne ben veremmiyum kansermiyim vs bi basladi gitti odaya sabahs kadar mir mir soylendi sabah 5karis surat birsey yemedi esim aksam annesini haksiz oldugunj ankatmaya calistu bosuna alingankik yapiyon dedi ama nafile dunde selinin okulunda seminer vardi onagittik esimle kv toolamis esyalarini gitmis birde gorumcm demis ki sanki cocuk univer gidiyoda okula toplantiya gittiler evde misafiru birakip iyiki de gittim cok faydali bi seminerdi cocuk gelisimi uzerine
Kv aradim normal konustu skikdim geldum eve gibi gorumcmi aramis gelmis almis onu
zaten esimle artuk annesi yuzunden kavga bile etmiyoruz alistik yaptiklarina
sabah tartildim cok cok kotu kv stresu bana pahaliys mal oldu 64 olmusum onumde vermem gerekn 14 kilo ve 2.5 ay var cokta olur gozukmuyor ama en azindan 8 9 kilo versem gerisi gekcek
eskiyi unutup basliyorum kv evdeykn i duzen tutturamadim olmadi cocuklar zaten zorluyodu
simdi saat basi suya tekrar basliyorum
ve ekmegi pilavi kesiyorum bi muddet hizli kilo gitsin diye zamnda klmadi yani
hikmetcm etkinlikler cok guzelmis masallh ogluna ogrenmeye baslamis boylelikl
ebrucum bence de cam silme ne gerek var yani bosuna yorulcan d.g birsey anlamican sonra ikramlari da asiri yaomana gerek yok doyurucu ve makul sayida olsun yeter pasta da var zaten yeter
yarin mi d.g unuttum ben canim senin oglunun d.gunden bir iki gun sonra gelmistim ilk kez araniza hatirliyorum d.gnubde cekilen bi foto paylasmistin 3 yil oldu dolu dolu sanirim

ebruli1820 inşallah Pazartesi hayırlı haberlerini alırız canım....
Dun menü paylaşımı yapamamıştım
Sabah : 2 yumurtaya yapılmış, peynirli omlet, 3 zeytin, 4 çeri domates, 1 dilim tuzsuz tambugday ekmeği, mate cayı

Ara : turk kahvesi şekersiz, 1 saat sonra yarım simit

Öğlen : 1 bardak süte, 5 kasık tahıllı kuru meyveli nesfit

Aksam : 1 parça fırında somon balığı, 2 dilim kepekli ekmek, salata

2 litre su, 45 dk yuruyus...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim utandırmasın hayırlı kazançlar versin...

Kayınvalideler bazen böyle alınganlıklar yapıyor işte artık alışmışsınızda diyorsun..... elitinde iyi yapmış söylemiş, seninde söylemem üstüne tuz biber olmuş ama bilsin yanlışını belki bir daha tekrarlamaz.....merak ettim kayınvalidene mi birlikte yasıyorsun.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…