- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.821
Nelsoncum videoyu çok beğendim yaa, çok güldüm, hatta oğlum bile emerken totosunu oynatıyordu muallim türküsünü dinlerken
Kevsercim ne dedi dr. Dişin çekilecek mi? İnş bir an önce kurtulursun canım. İlaçlarını ihmal etme.Kizlar bn gittim dr acile gittik disin agri kesici ve antibiyotik verdi ictim rahatladim az da olsa gec di randevu alip tekrar gel dedi
Menum
Sabah
2 dilim
Bi kacatal kiyma
5 zeytin
Ogle
1 tabak nohut
Bi dilim ekmek
Aksam yumatali fasulye 4 catalp3 kasik etli pilav
Sporlarim
45 dk lesille
12 slim pack
30 dk jillan
50 tane mekik
Saol canım duaların için!Ebrumm ccnm bnm butun dualarimzi seninle sen hic merak etme allahim in insallah izniyle sagligina kavusucaksin
Fenedom önceleri5-7 kişilikken azken yani biri 1 saat uğramasın hemen nerde ne oldu gelirdi deyip panik olurduk.Ama çok kalabalık olduk.Zuzumun çocukları okla başladı ben işe,özge ve hawawr hem çocuklu hmde hamiiş oldular gibii etkenler olunca sayfalarda fazlasıyla ilerleyince okuyamayıp farkedememeiş olmak çok normal.Sen yapın gereği alıngan ve ilgiyi sevensin ben gibi her kadın gibi.Ama böyle kendince olumsuz düşünceler kurup hem kendini hem bizi üzme nolur.Havar sehra papatya nelson ve diger ogretmenlet hepinizin ogretmenlet gunu kulu olsun.kizlr iki gundur yoktum bu kiz oldumu kaldimi diye hic kimse adimi anmamis yeni katilmadim ki ben iki ay oldu hani yeni gelmis olsam devam etmedi diye dusunun ama iki ayi gecti muhabbetimiz olali demekki tam kabullenemediniz beni ozellikle hikmt sukran mevcan nelson size kirildim en aktif sizlerdiniz sizde hic anmamisiniz beni uzaktan bakicam neler yaptiginiza karimaycm hiz artik ben iki gunu geciremedim neler yapti kizlar acaba diye ama karsilikli degilmis demekki neyse guzel bi dostluktu
Allaha emnt olun
Canım iyi olmak zorundayım kötü huylu olup görmeme engelde olabilirdi beynimde de olabilirdi vs...düşünüp şükrediyorum.Selam kızlar . Nelson,Papatya, Sehra ve Hawar, sizin ve bütün öğretmenlerin öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.
Ebrucum çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. İnş şimdi daha iyisindir.
Sercancım lütfen kırılma. Seni de diğer kızları da çok eviyorum. Bu haftasonu ben de seninle aynı durumdaydım. Annemlere gittim. Kardeşim laptopu vermediği için şimdiye kadar giremedim. Benim de adım hiç anılmadı. Ben de az önce aynı şeyleri düşünüyordum. Hatta sık sık ailevi sorunlarımı yazdığım için herkesi bunalttım, Kendimden bezdirdim diye düşüdüm. Arada öyle şeyler olabiliyo maalesef. Benim bile farkında olmadan cevap yazamadığım yorumlar olabiliyo. Görmezden geldiğimi ya da önemsemediğimi düşünmeyin lütfen.
Saol mevimmmİyi akşamlar çıtırlarım,keyifler nasıl bakalım,muhabbet baya ilerlemiş oh oh cepten girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum NELSON fotonu göremedim cepten ama eminim çok hoşsundur PAPATYAM listen çok iyi bire bir uymana çok sevindim cumaya çok umutluyum senden,EPRUMM tam anlayamadım sıkıntını yarın ayrıca okuycam yazdıklarını çok geçmiş olsun,MİLLAN lütfen alınma kimse kimseyi ayırt etmez burda ama hepimiz koşturuyoruz,yarımız işte yarımız evde bebelerle uğraşıyor birilerini es geçmiş oluyoruz maalesef FENODO alınmana çok şaşırdım canım,cuma günü geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum dedin diye tee senin eski msjlarınından kilonu bulup sana alıntı yaptım,sonrasında doğru düzgün geçmişe bile bakamadım,şu an bile cepten zor yazıyorum ve diğer çıtırlar kevser,şüko,ösge,hkmt,masum , yeni gelen kızların nicki aklımda deil iyimi :) hawar,kubra,sehraa çok çok öptüm sizleri
Çok iyi yazmışsın özgecim!!!Çok özledim karşılıklı sohbetlerimizi gece yazışmalarımızı bilgi alışverişilerimiziOfff kizlar yapmayin yaa bizim topige hic yakismiyor bu yazilar.
FENODO hakli olmasina cook haklisin canim deger veriyosun ve haliyle onemsendigini gormek istiyorsun ama cogu insan menu yazip cikiyor kendi gununu yaziyor ve begenip cikiyor
Bak biz eskiden (eski topikte)ebru ile sabahtan aksama kadar cocuklar ve diyet hakkinda sohbet ederdik simdi rahat 2 aydir karsilikli yazismiyoruz bile yazissakta 1 2 cumle dusun yani simdi ebru bana ben ona deger vermiyormuyum tabi ki oyle degil u yaziyi yazmam bile sana deger verdigimi gosterir buna ihmal diyelim haklilik payin var ama alinganlik yapma emi canim ben de eskisi gibi aktif degilim cunkum muhabbet etcegim konu yok yani diyette yapmiyorum
Sukrancim sen cok aktiftin dunde bugunde gormeyince annesinde sanirim dedim ama yazmadim keske yazsaydim.
Bu arada bunaltsam ben bunaltirdim arkadaslari sorunlarimla lutfen oyle dusunme biz kadiniyiz ve sen anlatinca sana yardimci olmaya calisiriz neden sıkılalim
Öfff delirtmeyin beni uzmeyin hamile hamile bakim burdaki herkesi cookk seviyorum ve kurdugumuz iyi bir dostluk var onun hatrina alinganlik kusluk yok yazipta cvp almayinca hanimefendi cizginizden cikin bi guzel firca cekin ama kusmek gitmek yok.
Ben daha yeni arkadaşlara vakit ayıramadım bileKızlar alınganlık yapmışsınız haklı olarak.aslında arada bende böyle düşünüyorum.aklımdan geçiyor.sadece söylemiyorum. merak etmeyin zamanla bizede alışıcaklar ,hatta alışıyorlar .alıştırıcaz mecbur..
HEpinizi çok sevdim gerçekten.
Bende ögle paydasunda yani yemek yerken masa altından felan anca okuyabiliyorum hatta artıkm yetişemiyorum bile.telden yazmayı sevmiyorum zaten.günaydın kızlar:
fenodo canım lütfen alınganlık yapma. aynı şeyi zaman zaman ben de düşünüyorum. hatta bir iki kere yazmıştım. yani bu duyguların açısından yalnız değilsin. kalabalıkta arada kaçabiliyor bazen. mesela ben gün için de örneğin yemeğimi beklerken okuyorum sizi. cevap yazmaya fırsat olmuyor. sonra da unutuyorum gidiyor.
dünde diyeti kaçamaksız tamamladım. cumadan bu yana 800 gram vermişim kızlar. uzun zamandır görmediğim bir rakam gördüm sabah tartıda. gerçi diyetisyen tartılma dedi ama ben tartılmadığım zaman uzaklaşıyorum. tartıldığımdayarın sabah şunu görmeliyim diyerek motive oluyorum.
inş. ilerlemeden küçk yaşta tedavi sonucu ilerlemez geçmiş olsun canım Rabbim başka dert vermesin(amin)günaydınnnnnnnnnnnn amann ne çok konuşmuşuznuz yahu ytişemeidm valla 2 gün girmeyinceeehızıznıza yetişemeid şöle bir göz gezdirdimmm
ebruli
çok geçmiş olsun göz çok hassas bir konu benimd eikiz ogluşlarım var ikisninde gözü bozuk çıktı
özellikle 1 taneisnin 4.5 derece miyop çoıktı çok üzüldüm ama şimdi gözlüklere alıştıkistemesektee
milaan
yine isyan çıkamrışsınttopiklere yeni oldugund abir süre yabancı kalabiliyorsun ama sonra sohbetin içnde buluyorsun kendinii
papatyaa
diyetisyene giden sendin dimi ? listen çok güzel
kuruyemiş yeme mi dedi san atam olarak çözmeidm ben durumuu
topigimizde ögretmenlerimiz varmış ögretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar iyiki varsınız..
mevcanımm sen naıslsın??
hafta sonu berbat geçti benimde çok yogundum misafir misafir üsütnee kahvaltısı , ögleni akşamı derkne çok yoruldum
işe gidip dinlenmek istiyorum dedim.. hiç dogru düzgün oturup yemek yemeidm ama kaçamak oldu hepp arada derede kaçırdımm.. ama önümüzdeki 4 gün çok iyi degerlendirmem laızm ...
herkese kolay gelsinn
ben varımIstanbulda olan yok mu burda hava berbat gökyüzü ağlıyor ve ben hiç bi iş yapmak istemiyorum ev dünkü misafirlerden dolay berbat kızda durmuyor havada bunaltıcı şaşırdım kaldım nese yavaştan da olsa ben bişiler yapayım spor olur öptüm hepiniZi bitince görüşürüz. ..
Saol canım h.sonu randevu alabilirsem büyük göz hastanesine gidebilirim.Mevcancım buralarda da hava çok soğudu, sağanak yağış var. Öğlen kızımı zor götürdüm okula. Allahtan yakın okulu. Ben de bu yağmurda çamaşır asmak zorunda kaldım balkona. 2 tane yaramaz çocuk olunca makine boş kalmıyo.
Ebrum nasılsın güzelim, gözün nasıl oldu?
Hikoşum öyle valla, evde olmaları çok zor, evet zayıflarım kendisi de öyle söyledi sabah. Senin için bi açıdan rahat yemek derdi olmaz ama diyetteyiz, sağlıklı beslenmek lazım, tencere yemeği de yap az-çok. hep kahvaltılıkla öğün geçmez, benim gibi kabız olursun mazallah:26:. Eşin hiç ofise filan gitmiyo mu, hep mi evde. Sen de rahat iş yapamazsın herhalde di mi?
Ben önceden akşama yemek yapmazdım, eşim işyerinde yerdi. Ama ye ekmek arasını, ye hamurişini akşam akşam öyle öyle şiştim. Evlendiğimde 50 kiloydum. Ama artık eşim yese de yemese de kendim için ve çocuklar için yemek yapıyorum.
Gülşahcım, eylülde oğlumu aşıya götürdüm. Ebe dedi ki suriyeden virüs salgını gelmiş. O yüzden bu aşı yeni çıktı dedi ama aşının adına bakmadım. Sadece suriye sınırındaki illerde olduğunu sanmıyorum. Biz kocaelideyiz, burda da yapılıyo canım.
Bu akşam katı mevim affett!Seninlede sohpeti çok özledim bu aradaçıtırlarım slm,yoğundum bugün tam yazıcam bi şey çıkıyor pat kapatıyorum,
gül,gülşah ne güzel ne romantik isim onlar ya
epru,limonlu keki yemeyen epruu,sen bana güven akşamı kes bak nasıl gidiyor kilocuklar,
şükooo eşine kızsammı kızmasammı bilemedim,neyseki küçüğü ona bırakıp rahat edebiliyorsun,benim eşimde aynı milanın eşi gibi,dizimin dibinde otur der,beraber kahve içelim,çay içelim,saçımı okşa,bacağımı ov,koynuma uzan,lak lak yapalım,ay sülük gibi olmamı ister bazen öğğ getirir neyseki sadece pazarları beraberiz,ondada ödevler oluyorda sesi çıkmıyor,
ay bu erkekler ne yapsa yaranamıyor bize iyimi
Çok tatlıya maşallah
Özgemmm canım arkadaşım benim.Birlikte başladık sayılır.Kaç sene oldu dostluğumuz daha da sürsün.Yazışamasakta aklımdasınız.İnan kv gittim sofrayı kurdum bulaşıkları topladım.BANYOWC DOMESTOSLADIM KADIN OGLUMLA YAPAMİYOR HİÇ.avm giitim geldim eve ogluşla oynadık yıkadım uyuttum size bakıyorum.Kendim için ne tv izlemek ne bi kahve keyfi yok ama sağlık olsun .Herşey rayına girirnce zamanı iyi degerlenriciem.1 ay oldu valla işe başlayalı bu arada.Nasıl gidiyor hamilelik.??Çok öp seliniKizlar masallah yaa ne guzel muhabbetler etmissiniz
Mevcancim yazdigin sey cok hosuma gitti yazmadan edemedim ozge evde calisiyo birde ufaklihi var demissin ya esime gore aksama kadar yatiyorum ben boyle duyunca hosuma gitti saol canimcim
Papatyacim tebrik ederim diyetin cok iyi gidiyo ama bence tartilma bu da en az menulerin kadar onemli cunku zamani gelcek tartiya sık cikinca stresin yine artcak sık tartilmanin kilo vermeye artisi yok eksisi var bunu cok yerde okudum diyetisyenlerde boyle dusunuyor yine de senin secimin tabi.
Ebrucum nasilsin nasil gidiyo eskiden hep anlatirdin oglus soyle boyle yapti bugun bunlari yaptim diye seni okumak keyifliydi ozluyorum vallahi bazen seni ama sen mutlusun ya isinde bu da cok sevindirici
Sukrancim esinle ilgili yaziyi okuyunca gozune bi yumruk cakmak geldi esinin kusura bakmadin demi napim ama aynen boyle hissettim gul gibi karin var sen git eziyet et yaa.
Ama sen bunlara takilip kendini uzme .bence onu kendi haline birak
Millian canim masallah o ne masumluk oyle ya kizin cok tatliymis
Allah size bagislasin
Roseliz aynen devam kocis yesin cikolari sense gunden gune eri
Fenodo diyetisyene baslayali 1 ay olunca kilonu yazsana toplamda kac kilo verdin ise yariyor degil mi memnun .musun canim
Kevser cok gecmis olsun tatlim benim 20 lik disim cikmadi yaa ya da cikti benim haberim yokdoktora git ihmal etme bence
Hkmetcm sen nasilsin tatlim carsamba mi gidiceksin tekrar diyetisyene
Masumm ne guzel yaa ikiz ogluslarin var ben tekine de raziyim
Nelson dun sana yazarken tlf kafayi yedi gene dun fotona baktim kirmizi sana cok yakisiyor ve cok hos gorunuyordun ayrica zayifsin yani sunu bi kabul et adami hasta etme
Btlkubra sehraa siz nerelerdesiniz kizlar yaa
Hawarcim sen nasilsin canim ben tuvalet egitimiyle ilgili yazilari biraz okudum lazimlik alcakken son anda vazgecip wc adaptoru almaya karar verdim lazimlik cok ugrastiri dok yika falan bir de kizim tuvalete oturmaya korkmuyor ondan da bu karari verdim
Unuttugum var midir bence yoktur varsa da yuhh bana diyorum beynimi zorladim kac saat unuttugum olmasin diye valla
Eki Görüntüle 872953 buda benim çıtırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?