Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelsonum süpersiniz ya,çok şeker olmuş video,seni biraz daha fazla görseydik keşke,bu arada incecik duruyorsun şekerim ya

bizim okulun videosu..oyuncular biz ve öğrenciler

mahsenli 24 kasım öğretmenler günü - YouTube
Nelsoncum videoyu çok beğendim yaa, çok güldüm, hatta oğlum bile emerken totosunu oynatıyordu muallim türküsünü dinlerkenNerden aklınıza geldi böyle bişey hazırlamak. Klasik bi öğretmenler gününün aksine aradan zaman geçtikten sonra bile gülerek hatırlayabileceğiniz komik ve hoş bi anı olmuş

Kizlar bn gittim dr acile gittik disin agri kesici ve antibiyotik verdi ictim rahatladim az da olsa gec di randevu alip tekrar gel dedi
Menum
Sabah
2 dilim
Bi kacatal kiyma
5 zeytin
Ogle
1 tabak nohut
Bi dilim ekmek
Aksam yumatali fasulye 4 catalp3 kasik etli pilav

Sporlarim
45 dk lesille
12 slim pack
30 dk jillan
50 tane mekik

Kevsercim ne dedi dr. Dişin çekilecek mi? İnş bir an önce kurtulursun canım. İlaçlarını ihmal etme.
Menünü beğendim bu arada

İyi geceler güzeller, Sercanım ve Roselizim. Ben de çocukları yeni uyuttum. Etrafa dağılmış oyuncaklarını toplayıp hemen uyuycam. Sabah çok erken uyanıyolar ne de olsa. Hepinize iyi uykular, öptümm

EVET oğlumu yatağına yatırıp evi toplamadan önceliğimi sizlere verdim.Saat kaç onuda bilmiyorujmdagınıgı toplayıp çamaşırları asıp yatıcam.Sabahları daha erken kalkıcam kalk yat olmuyor.Hem ütümü hazırlığımı tostumu felan sıkışmadan yapabilirim.Çok sayfa okudum bugün gizli gizli ama aklım kaşrıtı.Alıntı yapıp geliyorum

Unutmadan menümü yazayım
09:00=2 dl.tb. tost ekmeği arası 1dl peynirle yağsız tost,yeşilçay
ara:1dl.kekimden ve çay
12:20=1 kase çorba,haşlama(1 mnik parça et 2dl.patatesinden)1dl.ekmek,2 kaşık yoğurt ve 2 şekerpare çok severim
ara:nescefe,susamlı çubuk tırtıkladım
19:30=1 kwpçe ıspanak 2 kaşık yoğurt,yarım tabak makarna,kk helva
ara:6 çilek

Spor:1 saat yürüyüş
200 oklava
150 mekik(yeni gelenler için mekik aletiyle çekiyorum kızlar)

Mevcanım bu akşam yemiycektim ama kv kalablıkla yedim.:26:Za:26:anla alışıcam frenliycem kendmi.

selam iyi geceler kızlar beni toparlayın lütfen rica ediyorum
bu sabah 65 i gördüm reglim 3 gün oluyo biteli kendimi aşırı tatlıya verdim yemek fazla yemiyorum ama sabhalrı emekleri ve öğlenleri yemeden doymamaya başladım
cuma günü oğlumun göz randevusu vardı şükür bişey çıkmadı sadece gözleri mikrop kapmış çapaklanıyodu damla verdi onu kullanıyoruz allah dermansız dert vermesin hiç kimseye en ufak bi rahatsızlığını bile gözümüzde büyütüyoruz
kızlar 27 nisana kadar 56 olmam lazım çocuklarımın sünnet düğünü var salonu 2 ay öneden tuttuk ipincecik çıtır anne olmak istiyorum elbisenin hakkını vermek istiyorum ama nasılll?? 2 gündür bacak açma kapama hareketi yapıyorum mekik çektim günde 50 kere olarak ama şuan karnım acıyo felaket acısı gecene kadar çekemem sadece basen hareketleri yapayım bari suu çoğalttım akşamları az yemeye başladım ama ekmeği tamamen kesmem lazım yoksa gitmiyor bu kilo
bugünkü menüm
sabah kalkınca türk kahvesi kahvaltıda 3 dilim salçalı ekmek 9 s. zeyin 1 çatal peynir şekersiz 3 bardak çay
ara eşimle türk kahvesi 2 kurabiye
öğle 1 tabak çorba 1 tabak kapuska 1 dilim ekmek azcık turşu
ara 3 çubuk kraker 1 tane kurabiye
akşam 2 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı ( çok özlediğimden uzun zamandıır yemedim ) ama sadece 3 çorba kaşığı kadar yiyebildim hemen tıkadı beni
su 2 litre spor 100 nsağ bacak 100 sol bacak hareketi 20 mekik

Zuzucum sen motive olmuycaksin da ben mi motive olucam ayol ogluslarinin sunnet dugunun de gelin gibin olmalisin kiyafetinas dolabim disina gozunun onunde olsun sirf o dugunu dusun gelcek iltifatlari dusun bogazindan gr yemek gecmez nisan dedigin nedir ki bi bakmissin gelmis bile kontrolu elden birakma ve yarislara aktif olarak katil motive olursun

Ebrumm ccnm bnm butun dualarimzi seninle sen hic merak etme allahim in insallah izniyle sagligina kavusucaksin
Saol canım duaların için!
Fenedom önceleri5-7 kişilikken azken yani biri 1 saat uğramasın hemen nerde ne oldu gelirdi deyip panik olurduk.Ama çok kalabalık olduk.Zuzumun çocukları okla başladı ben işe,özge ve hawawr hem çocuklu hmde hamiiş oldular gibii etkenler olunca sayfalarda fazlasıyla ilerleyince okuyamayıp farkedememeiş olmak çok normal.Sen yapın gereği alıngan ve ilgiyi sevensin ben gibi her kadın gibi.Ama böyle kendince olumsuz düşünceler kurup hem kendini hem bizi üzme nolur.
Canım iyi olmak zorundayım kötü huylu olup görmeme engelde olabilirdi beynimde de olabilirdi vs...düşünüp şükrediyorum.
Saol mevimmm
Çok iyi yazmışsın özgecim!!!Çok özledim karşılıklı sohbetlerimizi gece yazışmalarımızı bilgi alışverişilerimiziYazışmasakta sen benim eski yoldaşımsın.Yoldaş demişken ilk yoldaşım neydş adı ikizleri olacaktı?ankarada yaşıyordu?:44:
Ben daha yeni arkadaşlara vakit ayıramadım bileKendime oğluma bile zor ayırıyorum oofff
Bende ögle paydasunda yani yemek yerken masa altından felan anca okuyabiliyorum hatta artıkm yetişemiyorum bile.telden yazmayı sevmiyorum zaten.
inş. ilerlemeden küçk yaşta tedavi sonucu ilerlemez geçmiş olsun canım Rabbim başka dert vermesin(amin)
ben varımBirde delüüü sehrammmm ama burda bile yok ne zamandır sehram mmmmmmmmmmmmmmmm
Saol canım h.sonu randevu alabilirsem büyük göz hastanesine gidebilirim.
Bu akşam katı mevim affett!Seninlede sohpeti çok özledim bu arada
Çok tatlıya maşallah
Özgemmm canım arkadaşım benim.Birlikte başladık sayılır.Kaç sene oldu dostluğumuz daha da sürsün.Yazışamasakta aklımdasınız.İnan kv gittim sofrayı kurdum bulaşıkları topladım.BANYOWC DOMESTOSLADIM KADIN OGLUMLA YAPAMİYOR HİÇ.avm giitim geldim eve ogluşla oynadık yıkadım uyuttum size bakıyorum.Kendim için ne tv izlemek ne bi kahve keyfi yok ama sağlık olsun .Herşey rayına girirnce zamanı iyi degerlenriciem.1 ay oldu valla işe başlayalı bu arada.Nasıl gidiyor hamilelik.??Çok öp selini

çok şeker ya bu kızçeler

Günaydın kızlar
Nelson çok beğendim videoyu. Çok değişik çok içten olmuş. Ellerinize sağlık
Millan baktın mı fotolarıma. Obez göbüşüme
Dün listeme göre bir adet Türk kahvesi ve mandalina kaçamadım oldu. Buna rağmen 200 gram daha vermişim. Yarın 200 gram daha vermiş olmayı umut ediyorum.

Oglan 3de uyandi, 1saat uyuma uyumama arasi gidip geldii.. sabahda 6da uyandi.. oglumu sayesinde camasirlrda islanmaktan kurtuldu. Oglum uyanmasaydii yanmistim smdide ayagmda salliorum uyumaya niyetlii
Ozge sükü,, kizlar yarin dktoruna gidicez. Bu istahsizlk icin bise soyler. Siz yasadiniz tabi, bu donemler zormus. Eee yasamadan bilemiorm.. ama disli halini de mrk etmiyo degilm.. ama su iki gundr istahsiz.. yedigi corbayi yemiyor. Agzinda tutuyor. Gecen bunun yuzunden kustu.Midesi bulanincaaa.. ama ilk kez kustu yaa cok korktumm.. bakalm yarin kntrol amacli gidicez ztn.
Kew canummm, iyiki acile gitmissn o zmn. Agridan duramazdn desene.. disciye de git de baklm ne dicek.
Ebruuuuu nasilll yedin sen sekerparelerii.. aklindan biz gecmedik miii... demedn mii hkmetsi bogazimdan gecmez. Duu bi de onun icin yiyim demedn mii yaaaa... markette goruorm heep seytan dioo al yeeee,, ama diormmmm kilo wermen gerekk.. anacm sen siskosun diorm kendimeeee ama ben cok sewerm sekerpareyiii.. ahh ahh eski gunler ne yerdimm hos yedm diee bu haldeym yaaa aman sen bnaa takmaa bbgm afyt olsun
Zuzuuuu ogluna gecmisolsn. Kisa zmnda iyilesr ins menun gusel ,, princ pilavi olmamis ama. Nisana kdr afet olursun sıkma canini.. sabahlri limonlu su ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…