- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.841
Günaydın kızlar
Nelson çok beğendim videoyu. Çok değişik çok içten olmuş. Ellerinize sağlık
Millan baktın mı fotolarıma. Obez göbüşüme
Dün listeme göre bir adet Türk kahvesi ve mandalina kaçamadım oldu. Buna rağmen 200 gram daha vermişim. Yarın 200 gram daha vermiş olmayı umut ediyorum.
Eki Görüntüle 873362
Teyzeleri buda benim kizimm guzel guzel kizlari gorunce bide benim kizimi gorun istedim)
Masallah canim saclara bak yaaa bende kiz istiyorummmmmm
masumm gule güle
yokluğunu sımdıden hıssettım..
sensız cok ıssız burası..
hayat daha zor artık
Hamileymişim :) töbe de kız dur iş hayatına yeni atılmıştımiş bitti doğru ogluşumaü
Eki Görüntüle 872953 buda benim çıtırım
çok güzle bi çalışma olmuş hangisi sensinn?
Günaydın kızlar.Artık 7:20 değil 6:40 kalktım duşumu ojelerimi çamaşırlarını fönümü tostumu herşeyi Anca yetiştirdim.
Eki Görüntüle 873362
Teyzeleri buda benim kizimm guzel guzel kizlari gorunce bide benim kizimi gorun istedim)
Yağmurlu ankara sabahından kocca bi günaydın ,allah allah topiği prensesler basmış,3 ünüde verene kurban oluyum ben
Dün gece uyuyamadım kabus gördüm durdum,akşam keyfimi kaçıran bi iki şey oldu işle ilgili,şu an daha iyiyim neyseki,yengemin üvey annesi köyde oturuyordu,yaşıda gençti dün gece kalp krizinden vefat etmiş,ilkokula giden 2 çocuğu vardı çokk üzüldüm çokk,hani hatırlarsınız 2 ay önce yiğenim evlenmişti dün hamile olduğunu öğrendik,herkes şok oldu birazda bozuldu yaşı daha 21 çokta taze ablamda biraz kızmış acelen neydi diye bide fotomda bakarsanız kilosunu görürsünüz obez bi kız bide hamile kaldı boyuda kısa nasıl olucak bilemiyorum,ama ne yalan söyleyim sevinemedim bilecepten yazıyorum bil işim var az,bitsin geçmişi okuycam muck şimdilik
Eki Görüntüle 873362
Dün gece uyuyamadım kabus gördüm durdum,akşam keyfimi kaçıran bi iki şey oldu işle ilgili,şu an daha iyiyim neyseki,yengemin üvey annesi köyde oturuyordu,yaşıda gençti dün gece kalp krizinden vefat etmiş,ilkokula giden 2 çocuğu vardı çokk üzüldüm çokk,hani hatırlarsınız 2 ay önce yiğenim evlenmişti dün hamile olduğunu öğrendik,herkes şok oldu birazda bozuldu yaşı daha 21 çokta taze ablamda biraz kızmış acelen neydi diye bide fotomda bakarsanız kilosunu görürsünüz obez bi kız bide hamile kaldı boyuda kısa nasıl olucak bilemiyorum,ama ne yalan söyleyim sevinemedim bilecepten yazıyorum bil işim var az,bitsin geçmişi okuycam muck şimdilik
ahh mevcan sen dmeişitn zaten yigeninne hemend ehamiş kalır diyeee
hay maşallah. pek tatlıymış. abovvv bir daha mı çocuk yapsam ki.
kızlar aslında marifet diyetisyende değil. sadece benim motivasyonum da . verdiği liste çok aman aman bir liste değil. yani mucize falan değil. ama diyetisyene gitmek, birine cuma günü rapor verecek olmak, mahçup olmamak, verdiğim paranın hakkını vermek en önemlisi de ileride ki yaşamım için obesz göbeğimden kurtulup sağlıklı olmak için.
Basin sagolsun canim
Allah rahmet ylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?