Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ayyyy superrrsuperrrrrrrrrrrrrrr.. yarin olaydi bi gideydimmm, listemi alaydimmm

Günaydın kızlar.Artık 7:20 değil 6:40 kalktım duşumu ojelerimi çamaşırlarını fönümü tostumu herşeyi Anca yetiştirdim.

Gunaydin citirlarim ben geldim inanin aklim hep sizde hafta sonum cok yogun gecti dunde akraba oturmasi bendeydi temizlik ikramlar misafir agirla onlar gidince evi topladim supurdum wc yikadim kizi uyuttum oglen biaey yiyememistim bieyler yedim esim geldi iki gundur hasta onunla ilgilen fln derken baya yogundum iki gundu iki cocuk bakiyorum sanki esim nazlandikca nazlaniyo neyse sagligi iyi olsunda cekeriz nazini hep omu benimkini cekicek:))
Kizlar bu arada dun yeme olayini abarttim utandigimdan menu yazamadim size ama bugun motive bi sekilde dondum 3 gunluk sok diyete girdim bakalim cuma gunu sonuc ne olcak
Hikmetimm oglusun dis cikariyo olabilir canim o donem baya zor biz gecen haftalarda atlattik biliyosun 42 saat ikimizde hic uyumamistik kizimla bu donem biraz sıkintili geciyo malesef
Ebrumm gozunu yeni okudum canim gecmis olsun kotu bisey olmadigina sevindim :)
Ozgem hamisim sen nasilsin canim yatip dinleniyisun dimi canim cok yorma kendini
Zuzuu canim sen dikkatli olursun eminim moralini bozma sakin toparlicaksin
Mevcannn canim sen napiyosun
Papatyam tebrik ederim canim diyetisyen ise yaramis demekki )
Sukranim sen nasilsin canim esin evdeymis 1 hafta senide otutturmuyomus sanirim bu hafta baya kilo verceksin heralde canim :)))
Kevsercim gecmis olsun canim dis agrisi zordur bilirim ama ilaclarini ihmal etme
Masumm canim nasilsin seninle muhabbet etme sansimiz olmasi ikiz ogluslarin varmis sanirim Allah bagislasin canim
Rose senlede hic sohbet edemedik canim kizcen cok tatli mas :)
Kizlar unuttugum varsa kusura bakmasin lutfen sizleri seviyorumm

Günaydın kızlaar. Kübracım çok yoğun günler geçirmişsin sen de. Akraba oturması güzeldir, çaylar, muhabbetler derken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Evet eşimin oturtmaması kilo verdirebilir ama az yersem. Cumadan beri hiç kendimi tutamıyorum ben. Çok sık acıkıyorum, canım hep tatlı şeyler istiyor. Bu arada kızın da çok tatlıymış maş canım ya, fıstık.
Zuzucum geçmiş olsun canım.İyileşti mi oğlunun gözü? Kilo konusunda da canını sıkma. Biraz daha gayret et, daha sık menü paylaş. Konu komşu oturmaları olsa bile azar azar al birkaç çeşit tabağına. Nisana kadar inersin 56 ya.
Hikoooşuum naber. Çarşambaya az kaldıııııı. oğluşun nasıl olduu, uyudu mu. İnş dr bi çaresine baka rda rahatlar yavrucuk.
Papatyam bak ne güzel 200 gr daha vermişsin. Çok iyi ya. Çok sevindim senin için. Cumaya çok güzel bi rakam görüceksin eminim.
Sana da hayırlı sabahlar Sercancım

Son düzenleme:
Yağmurlu ankara sabahından kocca bi günaydın ,allah allah topiği prensesler basmış,3 ünüde verene kurban oluyum ben

Son düzenleme:
Dün gece uyuyamadım kabus gördüm durdum,akşam keyfimi kaçıran bi iki şey oldu işle ilgili,şu an daha iyiyim neyseki,yengemin üvey annesi köyde oturuyordu,yaşıda gençti dün gece kalp krizinden vefat etmiş,ilkokula giden 2 çocuğu vardı çokk üzüldüm çokk,hani hatırlarsınız 2 ay önce yiğenim evlenmişti dün hamile olduğunu öğrendik,herkes şok oldu birazda bozuldu yaşı daha 21 çokta taze ablamda biraz kızmış acelen neydi diye bide fotomda bakarsanız kilosunu görürsünüz obez bi kız bide hamile kaldı boyuda kısa nasıl olucak bilemiyorum,ama ne yalan söyleyim sevinemedim bile cepten yazıyorum bil işim var az,bitsin geçmişi okuycam muck şimdilik

masumm gule güle
yokluğunu sımdıden hıssettım..
sensız cok ıssız burası..
hayat daha zor artık

kız sen delisin vallaaaa bi kendimi çatlak biliridim birde sen oldun

Hamileymişim :) töbe de kız dur iş hayatına yeni atılmıştım iş bitti doğru ogluşumaü

sendemii yeni iş hayatına atıldın bende 4 yıl aradan sonrayeni atıldım iş hayatına 11 ay oldu aboww 1 sene olmuşş

maşalahhhhh

bizim okulun videosu..oyuncular biz ve öğrenciler

mahsenli 24 kasım öğretmenler günü - YouTube
çok güzle bi çalışma olmuş hangisi sensinn?

Günaydın kızlar.Artık 7:20 değil 6:40 kalktım duşumu ojelerimi çamaşırlarını fönümü tostumu herşeyi Anca yetiştirdim.

yetişmiyor işler dgeilmi bend e6:30 da kalkıyorudm bugün uyuya kalmışımmm
Eki Görüntüle 873362

Teyzeleri buda benim kizimm guzel guzel kizlari gorunce bide benim kizimi gorun istedim)

maşalahhhhhh

Yağmurlu ankara sabahından kocca bi günaydın ,allah allah topiği prensesler basmış,3 ünüde verene kurban oluyum ben

mevcan ankaraya kış geldi kard agelir yakındırrrr

ahh mevcan sen dmeişitn zaten yigeninne hemend ehamiş kalır diyeee

Eki Görüntüle 873362

Teyzeleri buda benim kizimm guzel guzel kizlari gorunce bide benim kizimi gorun istedim)

hay maşallah. pek tatlıymış. abovvv bir daha mı çocuk yapsam ki.
kızlar aslında marifet diyetisyende değil. sadece benim motivasyonum da . verdiği liste çok aman aman bir liste değil. yani mucize falan değil. ama diyetisyene gitmek, birine cuma günü rapor verecek olmak, mahçup olmamak, verdiğim paranın hakkını vermek en önemlisi de ileride ki yaşamım için obesz göbeğimden kurtulup sağlıklı olmak için.

Basin sagolsun canim
Allah rahmet ylesin

ahh mevcan sen dmeişitn zaten yigeninne hemend ehamiş kalır diyeee

ah masumum ah çok saf yiğenim çok evet demiştim sana bak gör o saftirik hemen hamile kalır diye,dertleri ne bu gençlerin anlamıyorum,yaşınız kaç biraz gezin tozun tatile çıkın gidin seneye yapın,gerçi bana düşmez ama teyze olarak yiğenimi bildiğim için çok üzüldüm

valla bende acaip gaza geldim,şartlarım bi iyileşse hemen bebe yapıcam ya yetti gayrı,evet marifet diyetisyende deil sende
Basin sagolsun canim
Allah rahmet ylesin

çok saol canım,çocuklarına çok üzüldüm,köyde ne yapar o yavrular

zuzu bundan daha iyi motivasyon kaynağı mı olur. hadi bakimmm silkelen de başla bir an önce diyetine...
mevcanım başın sağolsun. ne diyeyim ya. benim de bir akrabam var. temmuzda evlendiler. ertesi yıl aralıkta çocukları oldu. kadın mayısta tekrar hamile kalmış. çocuk daha 6 aylııken ikinci hamilelik. hem çocuğa hem anneye yazık. gençler evliliği tanımdan anne baba oluyorlar.
yeğenin de pek acele etmiş. yaşıda küçükmüş. otuzun üstünde olsa yaş geçiyor derim. neyse allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlısı buymuş.

çıtırlarım sizleri birkaç ğündür takip edemiyoum.. ve sizde maşallah muhabbet çok iyi hızınızada yetişemiyorm..

yazdıklarınızı okuyum ve şöyle bir özet ğeceyim bakalım...

kızlar zayıf oldugumu söylemişşiniz hepinize tek tek teşekkür ederim ama hedefime bu hafta ulaşıp-korumaya ğececeğim...

millan en aktif olan sensin hikmetle sanırım...

roseliz eliz isminin anlamını merek ettim...nedir acaba..canım dogum sondası kilolar daha çabuk veriliyorr.. üzerine yapışmadı daha kiloların..kız kızın maşallah çok şekerrr.. allah sağışlasın..

kevsercim menulerin harikaa...gidiyorr

88li canım resimlerimi kaldırmıştım.. bır ara yeniden yüklerim...

şükrancım canım kırılma bize.. inan koşturup duruyoruz zaman zaman.. ama lütfen imse özellkle ihmal edilmiyor su topikte.. 1-2 ğün uğramayınca ğözden kaçırdığımız şeyler oluyor..kız ben seni çok seviyorum...

fenodo teşekkür ederim ğüzellim...

papatyam kilo vermene ğüzel.. kaçamaksız bir hafta diliyorum sana..

masım ben bir topiği idare edemiyorum.. helal sana kızz... gitsin kilolar..

kızlar daha sayfaları oku oku bitiremedimmm yaaa... ama okuyacağımmmm,,

mevcan kız sen ne çekmişşin istanbuldan...

ebrum karralılığına hayran kaldım canım.. ben durmadan kaçamak yapıyorum ya..

milan bebeğin çok tatlı maşallah..

özgecim teşşekür ederim kırmızı renğini çok severim zatenn.. evet kabul ediyorum zayıfımmmmm ama daha zayıf olacağım....,, özğemm sen nasılsın,, çiş işi sıkıntılı sanırımm.. rahat ol nasılsa öğrenecektirr..

milan katıldım sonunda aranıza.. ancak fırsatım oldu...albümünü bekliyorum canımm.. yükledi isen de akşam bakarım...

son 6 sayfa kaldı durun yazmayın azıcık da yetişeyim size...

kızlar oğlanlar alınıp verilmişş.. benim kızlar açıkta kaldı,, alan yokmu..

nazlıma menin güzem canım...sende çok aktif değimsin sanırım...

nurğüle ben hastayım zaten.. bayılıyorum o kadına..

videoyu beğenmişşiniz teşekkürler..

zzuzum daha sık gel topige canım yaa...teşkkürlr bu arada,,

kübracım senin cimcimede çok tatlı maşallah..

masum videoda kırmızı kazaklı olan benim ama ben bir ara albüm yapayım sen bak.. olurmu..

mevcancım başın sagolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…