Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menümm.sabah:1 dilim ekmek, zeytin 3 tane, 1 domates, biraz salatalık.
Öğlen:
AKşam:1 kase Müsli
Birazdan meyve.

Amanın dünürler karışmış.benim damadım var.o yüzden nişanlısının fotosunu koymamı istemiyor.kıskanıyor malum

OHhh maşallah. Benim daha uyumama çok var.nazlıyı yedircem,reyyanı yedircem daha....

Wallaa uyumadan once dewam sutu verdm..
Şu iki gundur corba kahvltisini vrriyorum ya, agzinda tutuyor. Yutmuyor.
İstahsizlasti ya. Cnm cook skkin o yuzden

BEnim kız hep böyle sayılır.dişden ola bilir.üzülme düzelicek.bebişlerin günü gününü tutmuyor

İcguveysi neymis kiz bizim yanimiza gelecek gelin kizimiz iste o kadar hikos sana baka bi kiz bulalim bu benimm tamam mi bacimmmm

Yokk ciksss istemiorm
Hem ben ogluşumuu kimseyeee werememmm arkadassss pisss kaynana olurmmm wallaaa- oglum kiymetli anammm.. oyyy kafasinii sewdigim. Misil misil uyuyor. Gunn icinde uyumaynca bu saatlerdee siziooo

Son düzenleme:
Neeel gulmekten öldum yaaaa yemn ederm.. hele o salvarli kizaa bittiimm kis isminide ogrndk sevgiymis. nee gusel bi isim

Anam bu nurgul yesilcayda ne vucut war. Derimod reklamnda oynamis. Simdi izledimm.. yaaa bendee bendeee,, inceck beden bende istymmmmmmm arkds

Sbh6da nesai baslayinca bu saatlerde beden ruhen iptal oluyorummm..
İyi uykularrr. Bebislerniiziii öpyrmm.
Sizi neee öpüceeeembeaaaa
Mujulaaaa

Nelson simdi izledim canim ben saniyorum ki ogrenciler folklor falan yapicak nasil guldum ama yaa cok tatlisiniz hkmetin dedigi salvarli kuz degil oglan demi masus oyle giyinmis
Hkmetcim kabarma olmasada hep dis belirtileri tam zamani zaten uykuda uyuyamaz huysuzluk yapabilir . Yapicak pek birsey yok biraz sancili geciyo bu donemler
Benim oglem 2 saat uyuyan kizcem disi cikcagin zaman 45 dk uyanirdi ne eziyetler ne eziyetler hicbir ilac jelde kullanmadim dr zarari var onermiyorum demisti ozaman

erkek canım..kız değil...

Hikoşum canını sıkma güzelim, bebişlerimizde oluyo zaman zaman iştahsızlık. Emmeyi bıraktıysa bile ek gıdaya geçmişsinizdir. Yoğurt,
taze sıkılmış meyve suları,cici bebe bisküvisi, süzülmüş çorbalar filan verebilirsin. Bazen bebekler sık sık aynı şeyleri yemekten bıkabiliyolar. değişik şeyler tattırmayı dene. Benim oğlum hep yediklerini çıkarıyo bu ara. Ben deyaşına göre başka şeyler bulmaya çalışıyorum. Düzelicektir oğlun inş. Dr lar sürekli beslemeye çalışıp bebekleri bıktırmamızı öneriyo. Çok acıktığı zaman bi daha dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…