- Konu Sahibi maviduvar1
Tabikide hoşgeldin aramıza
Hoşbulduk o zaman..
Kendimi tanıtayım o zaman, adım Gökçe, 25 yaşındayım, evliyim henüz çocuğum yok, hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide hoşgeldin aramıza
Hoşbulduk o zaman..
Kendimi tanıtayım o zaman, adım Gökçe, 25 yaşındayım, evliyim henüz çocuğum yok, hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum...

ahhh o eslerrr ahhhhh
 ahhh o eslerrr ahhhhhKatılıma açıksanız sizinle beraber kilo vermek isterim...

.yasaklanmayaydi bende icerdim.saka bi yana ben karsiyim oyle seylere ama ne yalan diyim hani saba tumer zayiflamisya ontane ot falan bisiler diyorkar bir an dusunmedim degil vazcaydim sonra:44:
.yasaklanmayaydi bende icerdim.saka bi yana ben karsiyim oyle seylere ama ne yalan diyim hani saba tumer zayiflamisya ontane ot falan bisiler diyorkar bir an dusunmedim degil vazcaydim sonra:44:Yulaflı ÖZGE
Kahve güzeli ZUZUU
Meyve sever PAPATYA
Cem Yılmaz'ın bayan versiyonu SEHRA
Misafirperver HAWAR
Ve ben
Ve bize katılmak isteyen herkes....
aramıza hoşgeldin. biz 6 kişi başka bir topikte karşılaştık. birbirimizi sevdik. yeni yılda yepyeni bir başlangıç yaptık.kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de anneyim doğum kilolarımı vermek istiyorum size katılabilirmiyim?motive olabilmek için bir gruba katılmak benim için iyi olacak.
çok geçmiş olsun...merhaba kızlar topiğimizz hayırlı olsunnn
umarım yeni başlangıç hepimize iyi gelirr, yeni yılda tabiki
ben bu hafta artrıda olacağım kesin artık yarından itibaren yazarım menülerimi
biraz hastayımm, yanlarım ağrıyorr
sende hoşgeldin...hergün menülerini yazmaya çalış. bebeğin hayırlı olsun...yeni topic hayrli olsun bende 4 ay olacak dogum yapali.. biraz karin birazda kalça kisminda kilolarim kaldi birlikte eski kilolarimiza kavusalim burada :107:

yeni topic hayrli olsun bende 4 ay olacak dogum yapali.. biraz karin birazda kalça kisminda kilolarim kaldi birlikte eski kilolarimiza kavusalim burada :107:
kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de anneyim doğum kilolarımı vermek istiyorum size katılabilirmiyim?motive olabilmek için bir gruba katılmak benim için iyi olacak.
 Ama bebişler çok küçük daha size sıkı yönetim yok
Ama bebişler çok küçük daha size sıkı yönetim yok Saglıklı ve bebişlerin rızkını kesmeyecek şekilde beslenip menü paylaşın emi
Saglıklı ve bebişlerin rızkını kesmeyecek şekilde beslenip menü paylaşın emi
 Ben ve rakibem bu yeni temzi sayfaları kötü menülerimizle kirlettik
Ben ve rakibem bu yeni temzi sayfaları kötü menülerimizle kirlettik Ama yarın iyi olacak dimi sehra
Ama yarın iyi olacak dimi sehra Eşim evde olunca böyle oluyor düzen kalmıyor.Çok açım kızlar uyumak istiyorum migdem kazınıyor resmen.E eee öglen sebze yemedim yogurt tüketmedim düzen olmayınca acıkılıyor böyle.Ayran ve yogurt acayip tok tutuyor.Kv ugradık bisküvili pasta yapmış sevdigimden.Yemek yemedim çorba içtim sadece.Bir dilim pasta koydu çantama yarın öglen yiycem.Ona kalsa bizd ekim yiycek sen seviyosun deyip 5 dl koymuştu bende anne bana kötülük yapmış oluyosun 1 dl. yeter saolasın dedim.Dügünler nişanlar var bak abiyenin içinde güzel durayım sende gururlan dedim
Eşim evde olunca böyle oluyor düzen kalmıyor.Çok açım kızlar uyumak istiyorum migdem kazınıyor resmen.E eee öglen sebze yemedim yogurt tüketmedim düzen olmayınca acıkılıyor böyle.Ayran ve yogurt acayip tok tutuyor.Kv ugradık bisküvili pasta yapmış sevdigimden.Yemek yemedim çorba içtim sadece.Bir dilim pasta koydu çantama yarın öglen yiycem.Ona kalsa bizd ekim yiycek sen seviyosun deyip 5 dl koymuştu bende anne bana kötülük yapmış oluyosun 1 dl. yeter saolasın dedim.Dügünler nişanlar var bak abiyenin içinde güzel durayım sende gururlan dedim Oglumun dikişlerini aldılar çok şükür tek bi çizgi halinde ama bir krem verdi bu izi geçirir inş. dedi doktor çünkü küçük daha dedi.Geçmesede şükür gözü yerinde yavrumun bi iz olmuş ne çıkar olmasa daha iyiydi ama Rabbim beterinden korusun(amin).İyi geceler kızlar...
Oglumun dikişlerini aldılar çok şükür tek bi çizgi halinde ama bir krem verdi bu izi geçirir inş. dedi doktor çünkü küçük daha dedi.Geçmesede şükür gözü yerinde yavrumun bi iz olmuş ne çıkar olmasa daha iyiydi ama Rabbim beterinden korusun(amin).İyi geceler kızlar... oylecene aldim dolaba koydum beni dusunp almis nerden esti diyorum seni dusundum kabahat mi ettim diyor yani yarin erken saatte yenicek haberin ola.
oylecene aldim dolaba koydum beni dusunp almis nerden esti diyorum seni dusundum kabahat mi ettim diyor yani yarin erken saatte yenicek haberin ola. Saka bi yana yapamam olmuyo kilo veremiyorum kizlar diyen papatya gitti yerine supper menu cikartan sporuna ozen gosteren iradeli azimli papatya geldi muthis bi degisim gosterdin tebrik ustune tebrikk sana canim
Saka bi yana yapamam olmuyo kilo veremiyorum kizlar diyen papatya gitti yerine supper menu cikartan sporuna ozen gosteren iradeli azimli papatya geldi muthis bi degisim gosterdin tebrik ustune tebrikk sana canim 

insanin cani gonulden isteyip yapamayacagi birsey yok hayatta ( Allah'ın izniyle tabi)
insanin cani gonulden isteyip yapamayacagi birsey yok hayatta ( Allah'ın izniyle tabi)