• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarcim hafta ici cis yemeyince cok farketcek gor ama dedigin gibi aksamlari bir tık daha az ye oglen ve sabah ac kslmadan git aksami baya hafif kapat canim
Bende sabah ogle az yiyorum aksam saldirasim geliyo yemeklere :26:

özgecim canım benim...saldır saldır. benim için hiç bir sakıncası yok. öyle sıkma kendini. aman ye gitsin bir daha mı gelicen dünyaya....

sporumu da yaptım. slim in 6 start. acayip terletiyor insanı. 27 aralıkta ölçülerimi almıştım. 25 ocakta tekrar alıp yazıcam size. eğer milim değişiklik olmasın bırakırım sporu neyim....

Pıışııkkk :19:Yermiyim hic sporuda hatirlattigin iyi odu uyumadan ip atlsyim bende

Kızlar oğluşu sallıyorum.Ne badireler atlattığımı pcden girince yazıcam.Bugün büyük bi sınav verdim!

Merhaba kızlar..
Dün misafirlikteydim, menüm baya karışık oldu :( bugün de dışarıdaydım anca gelebildim, menüm;

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
2 çatal domates soslu biber

Öğle
1 türk kahvesi
1 küçük kare bitter çikolata

Akşam
2 adet lahmacun (küçüklerdi)
1 bardak ayran

Ara
1 soda

Kızlar hem kendi aramızda hemgrup karışık oldu.1hafta yeterli bence.Hawar nelsıonla yarışabilirsiniz.Bu böyleolmıycak haftaya ben belirlerim haksızlıkolmasın kimse boşta kAlmasın

Merhaba kızlar..
Dün misafirlikteydim, menüm baya karışık oldu :( bugün de dışarıdaydım anca gelebildim, menüm;

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
2 çatal domates soslu biber

Öğle
1 türk kahvesi
1 küçük kare bitter çikolata

Akşam
2 adet lahmacun (küçüklerdi)
1 bardak ayran

Ara
1 soda
Ben cok begendim canim az ve öz yemissin

Gün yarına öne çekildi kar nedeniyle.iyi oldu biran önce bitsin ve salı Çarşamba Perşembe böyle devam!

Ebrucum birgun birgundur daha iyi olmus ama tvde yarin ist. Yogun kar yagisi var diyodu

bu takım olayı acayip iyi oldu. hepimiz pür dikkat devam ediyoruz. kim kazanırsa kazansın önemli olan kiloların kaybetmesi. tek yarıştığımız zaman motivasyon bu kadar yüksek olmuyordu bence. bu şekilde kendimizi düşündüğümüz kadar takım arkadaşımızı da düşünüyoruz...
haftaya takımları ebru belirlesin bence. böylece karışıklık çıkmaz. ne de olsa topik sahibi o. yada şöyle yapalım. kazanan takım aynı kalsın. ödül olarak. diğerleri kendi arasında değişsin. ne dersiniz...
sehraaaa yoldaşım. neler yedin bugün...neden yazmıyorsun..cıssllar mı var yoksa....

Kızlar hem kendi aramızda hemgrup karışık oldu.1hafta yeterli bence.Hawar nelsıonla yarışabilirsiniz.Bu böyleolmıycak haftaya ben belirlerim haksızlıkolmasın kimse boşta kAlmasın

Aynen ebrucum topik kurucusu olarak her hafta duzenli esleri sen belirle hawara cok haksizlik oldu biz cok sık girip makara yapiyoruz aramizda diye birbirimizi sectik ama ayip oldu onada yoksa bizde de kotu niyet yok herkes kilo versin ayni sekilde motive olsun cuma veya cumartesi esleri donusumlu belirlersin hem herkeste birbiriyle yarisir.
Cumada toplama gore 1. Sen belirlersin
Hatta tablo yapsan cok guzel olur
Esler ebrunun verdigi kilo osgenin verdigi kilo toplamda verilen kilo gibi
1. Ebru ve osgee toplamda verilen kilo .... :65: gibi mesela :21:

ay anca bitiridim yazılıları bu arada kızımıda uyutamadım:37:

gökçe tamam doğru diyon kilolarımız yakın, bizde ortak olalım da yenelim şu kızçeleriii
şimdide menünü yorumlılayaımm, sende benim gibi yapmışsın, gündüz az yeyeip akşam götürmüşsünn, yarından itibaren daha düzenli menüler çıkarıyoruz tamam mı,

ben yarın gündüz giremiyebilirimm akşama oğru kızı kontrole götüreceğiz

ösge haklısın canımm akşama biraz daha dikkat etmem lazımm artık bu haftada vermezsem bilemiyorummm

rakip konusunda da sıkıntı yapmayın, bak gökçe geldi, ama belirli kuarllar koyabiliriz takımların belirlenmesi konusunda, yada dediğiniz gibi ebru belirlesinnn

ben kaçar kızımı uyutayımda bende uyuyayımm
herkese iyi geceler tatlı rüyalarr

Açlıktan ölüyorum.Yeşilçay içicem ama aç karınla fena olurum diye içemiyorum.En masumu 1 parça peynir mi atsam agzıma:44:Özgecim napim sence yeşilçayımı içmem lazım çünkü.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:15 =1.5 çavdar,1dl.peynir,2 çeri domates,4 çatal reçel,çay.
12:15 =türk kahvesi
13:30=çeyrek muz
14:30 =2 kaşık ıspanak,3 kaşık yogurt,1dl.çavdar
16:30 =6 badem,10 sarma
18:45 =1 kepçe çorba,3 kaşık yogurt

Spor:
ev temizligi
1 saat tempolu alışveriş

bu takım olayı acayip iyi oldu. hepimiz pür dikkat devam ediyoruz. kim kazanırsa kazansın önemli olan kiloların kaybetmesi. tek yarıştığımız zaman motivasyon bu kadar yüksek olmuyordu bence. bu şekilde kendimizi düşündüğümüz kadar takım arkadaşımızı da düşünüyoruz...
haftaya takımları ebru belirlesin bence. böylece karışıklık çıkmaz. ne de olsa topik sahibi o. yada şöyle yapalım. kazanan takım aynı kalsın. ödül olarak. diğerleri kendi arasında değişsin. ne dersiniz...
sehraaaa yoldaşım. neler yedin bugün...neden yazmıyorsun..cıssllar mı var yoksa....

sana katılıyorum papatya böylece karışıklık olmaz.

Kv. yemek yemedim çorba ve yogurt yedim.Sonra kv çay bile içemdim tam yeşilçay içicektim komşusu oglumu görmek istemiş yarım saat gdelim dedik.Tabak hazır ıvır zıvırlarla doluydu.Saolun tokum dedim bari 1 çay iç dediler içtim.Sonra eşimin künefe,sahlep boza isteklerinide atlattık.Alındı eşim ben sen bişi istediginde gidiyoruz yiyoruz ben isteyince diyette oluyosun dedi:37:Tam eve geldik derken binadakiler uyumadan sevelim dediler.Çok güzel pasta yapar ve pasta yapmış deim yemem bu saatte.Aman sende bişi yemiyosun bizde deyip trip attılar.Gündüzleride çıkıp inmiyorum.Normalde öglen her birimizde toplanıp börek açıp pasta ypıp yerdik.Onlar halal yapıp yiyor ben yedim az önce ,ogluş uyuyor deyip geçiştiriyorum.Yanlış anlıyolar.Nie anlayış yok kimsede:50:Yeşilçay içmeden yatıcam çünkü çk açım kızlar tansiyonu düşer.Birde ben bu akşam limonlu yeşilçay aldım.Sizde yeşilçaylarınıza 1dl. limon koyun dr. ayça kaya söyledi:34:

Tamam kızlar cuma günü belirliycem.Hatta çok degişik kişiler var aklımda.Hem kaynaşmış oluruz:29:Verilen kiloları toplam kiloları kazananı ve kazanan grubu ayrıntılı yazarım.Ben yatıyorum yoksa dolaba saldırıcam:52:

Ayyy benim canim yoldasim neleri geri cevirmissin sen ya.ozverin icin cok tesekkur ederim ben de sana daha da layik olcam. Ebrucum aslinda bu yaris olmasaydi sen az da olsa o gelen tabaklardan yicektin ee gundede az cok yicektin sonrada cumaya 200 300 gr gitcekti ama simdi cok farkli olcak cumaya ve cuma gunu gercekten hakederek odul yicez . Ben esimle pasta yiycem hic pismanlik duymadan sonra gene pur dikkat.kendimle gurur duy canim daha mutlundegilmisin yemedigin icin
Yesilcaya gelince icmeyenlere gore %45 daha az kilo aliyomusuz cok iyi bi oran . İcmeyen kizceler icin mutlaka gunde 2 fincsn. Ben 3 senedir hep bergamut aromali iciyorum sade yesilcayi icemedim agir geldi bergamutlunun aromasi cok guzel. Limonda sıkar icerim artik

Back
X