Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kizlar...

Nazlma oglus martta 5yasi dolacak. Anaokuluna başladı bu sene. Ikıncı yok valla böyle iyi ilerliyoruz :KK51: hayırlısı.. Bi ara çok istedim ama kiloları düşününce dedim olmaz hiko önce kilo ver. Maşallah kızları büyütmussn.

Kewooo cadılar nasıllar
MasaAllah oglusa.:KK200:Ne zaman basliycak okula. Benimki 2019 basliycak kismetse.aynen Kilo verib hamile kalirsan daha iyi olur.hamilelik icinde iyi olur.:KK49::KK49:

Evittt menumu yazimm

Sabah
Bı porsiyon börek

Öğlen

Yayla çorbası

Ara yok

Akşam
Bı kepçe mercimek
Bı kepce pırasa yemeği
Yoğurt

Ara
Elma
Portakal

Sporlarim
57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillan

Veeee perttim:confused:
Kiz super gecirmissin bu günü Bravo Sana.bayildim:halay:.sen bu gidisle hemen verirsin.:KK6:
Canlar Ben her gün bisiklet sürüyorum disarda. Spor niyetine degilde ihtiyac.kizimi okula onunla götürüyorum.biraz uzakta okul.yürüyerek gec kaliyoruz.onuda spordan sayalimmi:rolleyes::confused:

MasaAllah oglusa.:KK200:Ne zaman basliycak okula. Benimki 2019 basliycak kismetse.aynen Kilo verib hamile kalirsan daha iyi olur.hamilelik icinde iyi olur.:KK49::KK49:

Kiz super gecirmissin bu günü Bravo Sana.bayildim:halay:.sen bu gidisle hemen verirsin.:KK6:
Canlar Ben her gün bisiklet sürüyorum disarda. Spor niyetine degilde ihtiyac.kizimi okula onunla götürüyorum.biraz uzakta okul.yürüyerek gec kaliyoruz.onuda spordan sayalimmi:rolleyes::confused:
İnşallah canımmm valla daha da yapicaktim küçük cadim uyandı :rapci:

Sayilmami baci sayılır tabi:21:

Ne yapsak kardir dimi:KK45:

Hosgeldin canim.cok memnun oldum:KK49:Biz 2013 2014 baya Kilo verdik kizlarlaEn Büyük KKsonra biraktik yine biraz aldik:duduk:4 sene sonra yine basladik:halay:bebegin ne kadarlik canim?
Sagolasin canim bebegim 4 u doldurdu 5 e giriyor amacim saglikli beslenerek kilo vermek. Bana sizin gibi grup lazim tek basina olmuyor 6 sybat itibari ile basliyorum

Sagol cnm 4 aylik bebis var 162 boy 80 kiloyum en az bi 17 kilo hedef koydum kendime 5 ay kadar surede ekmek turevleri ve kilo aldiran ne varsa6 subatta basliyorum ins
Oyy maşallah Allah bağışlasın bebisini rabbim korusun çocuklarımızı

Yaparsın canım biz buraya yazarak ne kilolar verdik sen de verirsin insallah

Kizlar günaydın.. Bugün yürüyüş yapamadım annem anjiyo olacak. Birazdan hastaneye gidicem. Yürüyüş yerine evi toparladım. Mis oldu. Eliptik yapacaktım yine kendime yenildim. Pöfffff neyse iyi adım attım 16 bin e yaklasmistim.

Sagolasin canim bebegim 4 u doldurdu 5 e giriyor amacim saglikli beslenerek kilo vermek. Bana sizin gibi grup lazim tek basina olmuyor 6 sybat itibari ile basliyorum
Allah bagislasin minnosu:KK36:verirsin canim kilonu.:KK6:
Kizlar günaydın.. Bugün yürüyüş yapamadım annem anjiyo olacak. Birazdan hastaneye gidicem. Yürüyüş yerine evi toparladım. Mis oldu. Eliptik yapacaktım yine kendime yenildim. Pöfffff neyse iyi adım attım 16 bin e yaklasmistim.
Kuzum gecmis olsun annecigine:KK36:Rabbim sifa versin:KK36:Aminnn..

Günaydınn canlar napiosunuz ben iki günden beri hastayim boğazlarım çok kötüydü bugün daha iyimmm

Hikom geçmiş olsun nasıl annen iyi mi

88li,peri tozu,nazlma nerelerdesiniz

Günaydınn canlar napiosunuz ben iki günden beri hastayim boğazlarım çok kötüydü bugün daha iyimmm

Hikom geçmiş olsun nasıl annen iyi mi

88li,peri tozu,nazlma nerelerdesiniz
Canim gecmis olsun kuzum.simdi benim bogazim agriyor:110:bu aralar cokkk mesgulum.dün ehliyet sinavim vardi.kazandim cok sükür:halay:bu gün kizimin kresde töreni vardi.baya kosusturmaca.siz nasilsiniz

Kizlar nerelere dagildiniz genee:işsiz:Beni acaip Gaza getirdiniz her zamanki gibi:halay:55.7 basladim bu gün tartildim 54.6 olmusum:KK49:devam devam

Back
X