Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

NohutluPilav

:))))))))))))))))))))))))
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
8.246
8
156
- Yurtdışı
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:

[/FONT]

Son düzenleme:
hayırlı uğurluuuuuuuuuuuuuuuuu olsun canımmmmm.
artık burdayız.
kızlar herkesi beklioruz gebe olanlar olmak isteyenler düşük yapanlar birbirimize destek olalım eğlenelim.

kaydirigubbakcemile2

[/QUOTE][/IMG][/IMG]
TEŞEKKUR EDERIM BEBEMMMM....HEPıMıZ HAYIRLI OLSUN INŞALLAH

Son düzenleme:
arkadaşlar kısaca anlatım kendimi 27 yaşındayım.
1,5 yıl oldu evleneli.3 tane bebişimi kaybettim.şimdi 4. bebk için çalışmalara başladık.geçen ay korunmayı bıraktık ama olmadı.
eeee tabi çalışmaları bırakmadan devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :hulya:
kan sulandırıcı iğne kullancas inşallah bebişime kavuşcam.

kizlar hayirli ugurlu olsun topiginiz bundan sonra sık sık goruceksiniz beni burdaopuyorumnanaktan

bnede kendımden bahsedeyım hemenn....
1 yıl 1 aylık evlıyımm:) ılk bebişimin kalbı durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım üç ay oradan sonra imdi yine hamişim düşük riskim var ama pozıtıf enerjıylee bebişimi kucagıma alacagımı ümüt ediyorumm...rabbim tüm isteyenleın kucagına bı melek bıraksın ınşallah...

slm kızlar bnde 1.5 yıllık evliyim 8 ay önce bir dıs gebelk yasadım ve tüpüm alındı 3 aydır korunmayı bıraktım ve klomn kullanmaya basladın ilk ay kist yaptı ikinci ay 2 yumurta oldu ama bu sefrde tpüm olmayan tarafta oldu bu ayda tek yumurta ve malesef bu seferde rahmim incelmiş bahtsız bedevi misaliyim anlayacagınız bırakalım dertleriiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba kızlar bende geldim:)

benimde 2 bebegimim 7 aylıkken kalpleri durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım çiçekle beraber bizde bebek çalışmaları yapıyoruz ama sitresmi yaptık ne iki aydır olmadı , önümüzdeki aya bakıcaz bizde, bende ekopirin kullanıyorum kansulandırıcı sonrasındada kalp atımı olursa ki inşallah saglıklı bir gebelik yaşarım tabi önce hamile kalmam lazım:) kalp atımı alınca ignelere başlıcaz kızaca bu unuttum 1,5 senelik evliyim bende

umarım herkezin gönlündekini rabbim verir. hepimiz saglıklı gebelik yaşayıp saglıklı hayırlı evlatlar getiririz dünyaya

ahh canım benim.geçmiş olsun.
dertlerimiside paylaşcas tabiii ama eğlene eğlene streese girmeden şu topiği hoplatcas.
stres olunca herbişeyimis etkileniooo.bunu üstümüsden atacas.

kizlar hayirli ugurlu olsun topiginiz bundan sonra sık sık goruceksiniz beni burdaopuyorumnanaktan

hoş geldın cnmmmmm bol bol muhabbet edıp stres atalım beklerım bebışkommmm...

canımmm hiç üsmee kndını bebemmmm ....umudu yıtırmek yok bu topıcı en ço o nedenle açtım umutsuzluk yok bırbırımıze bol bol dua etcez rabbımın izniyle hepimiz bebişlrimizi kucagımıza alıcaz tamammı cnmmm olumsuzluk yokk pozıtıf düşünücezz herşey güzel olucakkk moral bozmak yokkolumunekankayizsmile

bende tam 8 aylık evlıyım. 6 ay korundum. sonra korunmayı bıraktım. Allahıma sukur hemen o ay hamıle kaldım. suan 6 hafta 3 gunluk hamıleyım. cuma gunu Allah nasıp ederse kalp atısını duyacagım. Allahım tum bebek ısteyenlere nasıp etsın.zemuszemus

asnil canım arkadaşım benim.siz kucak açtınız bana yaseminle.
çalışmayada devam canım kaydirigubbakcemile2
senden öğrendim pozitifliği
burdada atacaz o stresi.bak gör bapcass 3 er beş er

bende 8 aylık evliyim 5 6 aydırda bekliyorum bebişi bakalım kısmet ne zaman gelirse

anammm daha yenı evlısın kıss bıazz gezın tozun anacımmm...ama istıyosan o baska tabı datlummm...burdan takıp edıcez artık gelışmalerııı

canımm ınşllah rabbım gönlune göre verırr....benım kuzenım yedı sene ugraştı şükür sonunda kan sulandırıcı igne yaparak bebiine kavuştu umut dunyaıı bebemmm rabbım sana da çiçegemede verecek inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…