- Konu Sahibi NohutluPilav
-
[COLOR="Purple" .!.:cicek8182;11852182[/COLOR]]hayırlı uğurluuuuuuuuuuuuuuuuu olsun canımmmmm.
artık burdayız.
kızlar herkesi beklioruz gebe olanlar olmak isteyenler düşük yapanlar birbirimize destek olalım eğlenelim.
kaydirigubbakcemile2
TEŞEKKUR EDERIM BEBEMMMM....HEPİMİZ HAYIRLI OLSUN INŞALLAH
hayırlı olsun topiğinizopuyorumnanaktan
tşekkurler canımm sohbete beklerız her zaamannzemuszemus
sende kendınden bahsetsene yasemıncım tanışalım kaynaşalım dımı amaaa:icecream:
slm kızlar bnde 1.5 yıllık evliyim 8 ay önce bir dıs gebelk yasadım ve tüpüm alındı 3 aydır korunmayı bıraktım ve klomn kullanmaya basladın ilk ay kist yaptı ikinci ay 2 yumurta oldu ama bu sefrde tpüm olmayan tarafta oldu bu ayda tek yumurta ve malesef bu seferde rahmim incelmiş bahtsız bedevi misaliyim anlayacagınız bırakalım dertleriiiiiiiiiiiiiiiiii
kizlar hayirli ugurlu olsun topiginiz bundan sonra sık sık goruceksiniz beni burdaopuyorumnanaktan
slm kızlar bnde 1.5 yıllık evliyim 8 ay önce bir dıs gebelk yasadım ve tüpüm alındı 3 aydır korunmayı bıraktım ve klomn kullanmaya basladın ilk ay kist yaptı ikinci ay 2 yumurta oldu ama bu sefrde tpüm olmayan tarafta oldu bu ayda tek yumurta ve malesef bu seferde rahmim incelmiş bahtsız bedevi misaliyim anlayacagınız bırakalım dertleriiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba kızlar bende geldim:)
benimde 2 bebegimim 7 aylıkken kalpleri durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım çiçekle beraber bizde bebek çalışmaları yapıyoruz ama sitresmi yaptık ne iki aydır olmadı , önümüzdeki aya bakıcaz bizde, bende ekopirin kullanıyorum kansulandırıcı sonrasındada kalp atımı olursa ki inşallah saglıklı bir gebelik yaşarım tabi önce hamile kalmam lazım:) kalp atımı alınca ignelere başlıcaz kızaca bu unuttum 1,5 senelik evliyim bende
umarım herkezin gönlündekini rabbim verir. hepimiz saglıklı gebelik yaşayıp saglıklı hayırlı evlatlar getiririz dünyaya
bende 8 aylık evliyim 5 6 aydırda bekliyorum bebişi bakalım kısmet ne zaman gelirse
merhaba kızlar bende geldim:)
benimde 2 bebegimim 7 aylıkken kalpleri durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım çiçekle beraber bizde bebek çalışmaları yapıyoruz ama sitresmi yaptık ne iki aydır olmadı , önümüzdeki aya bakıcaz bizde, bende ekopirin kullanıyorum kansulandırıcı sonrasındada kalp atımı olursa ki inşallah saglıklı bir gebelik yaşarım tabi önce hamile kalmam lazım:) kalp atımı alınca ignelere başlıcaz kızaca bu unuttum 1,5 senelik evliyim bende
umarım herkezin gönlündekini rabbim verir. hepimiz saglıklı gebelik yaşayıp saglıklı hayırlı evlatlar getiririz dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?