- Konu Sahibi NohutluPilav
-
bende tam 8 aylık evlıyım. 6 ay korundum. sonra korunmayı bıraktım. Allahıma sukur hemen o ay hamıle kaldım. suan 6 hafta 3 gunluk hamıleyım. cuma gunu Allah nasıp ederse kalp atısını duyacagım. Allahım tum bebek ısteyenlere nasıp etsın.zemuszemus
bende tam 8 aylık evlıyım. 6 ay korundum. sonra korunmayı bıraktım. Allahıma sukur hemen o ay hamıle kaldım. 6 hafta 3 gunluk hamıleyım. cuma gunu Allah nasıp ederse kalp atısını duyacagım. Allahım tum bebek ısteyenlere nasıp etsın.zemuszemus
canım allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallaaah.senin gibi hamileler bu topikte bisim uğurumus olcaksınız artık.
o bebişleri beraber büyütelim gamyoncuiremsu
ayrıca memnun oldum
sagol canım inş dedıgın gıbı ugurunuz olur. anne olmayı ısteyen herkes ıcın dua ederız:)
cnmmm hoşgeldınnn .....rabbım saglıcakla kucagımızada almayı nasıp edecek ınşallahhhhh....cuma gunu haberını beklıyoss bebemmmopuyorumnanaktan
slm kıslarrr hadi hayırlı olsun :)) keyifler nasıl ??
slm kıslarrr hadi hayırlı olsun :)) keyifler nasıl ??
amin canım yaa.okadar çok ihtiyacııs var kiii dualarınıza
sagol tatlım:) hepımız ıyı haberlerle dolu oluruz ıns.
[/Bbu arada arkadaşalr ben lısta yapma fıkrınde degılım yanı adet tarıhını falan yazmak istemiyorum çünkü arkadaşlarımızın o şekılde çok stres oldugunu gözlemlıyorum kı kendımde öyle...bu nedenle burda sadece muhabetın belını kralım ıstıyorum sorunlarımızı makaraya sarıp stres atalım ıstıyorum umarım bu fıkrım sızede uyar......
selam guldecımm bugun de keyıfler super tatlımm mart ayına pozıtıff enerjıyle başladık böylde gıtsın ıstıyoruzz ınşallahhhhhh:lepi::lepi::Saruboceq:
aynen aynen herkes unutsun gün saymayı bi bakmışız günümüüz geçmiş çift çizgi
anaaaaaaaaaaaammm :dance:
zaten ben sureklı edıyorum. bu duyguyu yasamak cok guzel dıye dusundugum heran tum kadınlarımız tatması ıcın dua edıyorum.
hoşgeldin şekeeerhayırlı olcak uğurlu olcek allahın izniyleeeen canım
canım benim çok saol.
bende 3 kere yaşadım ama yarım kaldı.çok üzüldüm ama pes etmiorum inanıorum allahında izniyle sizlerinde desteğiylee
oh ohh süpersiniz okuyunca keyfim geldi valla hadi bakalım bol hamişli bi ay diliyorum topiğe :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?