Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallaaah.senin gibi hamileler bu topikte bisim uğurumus olcaksınız artık.
o bebişleri beraber büyütelim gamyoncuiremsu
ayrıca memnun oldum

cnmmm hoşgeldınnn .....rabbım saglıcakla kucagımızada almayı nasıp edecek ınşallahhhhh....cuma gunu haberını beklıyoss bebemmmopuyorumnanaktan

canım allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallaaah.senin gibi hamileler bu topikte bisim uğurumus olcaksınız artık.
o bebişleri beraber büyütelim gamyoncuiremsu
ayrıca memnun oldum

sagol canım inş dedıgın gıbı ugurunuz olur. anne olmayı ısteyen herkes ıcın dua ederız:)

[/Bbu arada arkadaşalr ben lısta yapma fıkrınde degılım yanı adet tarıhını falan yazmak istemiyorum çünkü arkadaşlarımızın o şekılde çok stres oldugunu gözlemlıyorum kı kendımde öyle...bu nedenle burda sadece muhabetın belını kralım ıstıyorum sorunlarımızı makaraya sarıp stres atalım ıstıyorum umarım bu fıkrım sızede uyar......

aynen aynen herkes unutsun gün saymayı bi bakmışız günümüüz geçmiş çift çizgi

anaaaaaaaaaaaammm :dance:

zaten ben sureklı edıyorum. bu duyguyu yasamak cok guzel dıye dusundugum heran tum kadınlarımız tatması ıcın dua edıyorum.

canım benim çok saol.
bende 3 kere yaşadım ama yarım kaldı.çok üzüldüm ama pes etmiorum inanıorum allahında izniyle sizlerinde desteğiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…