- Konu Sahibi NohutluPilav
-
pes etmek yok tabı kı. anne olacagız hepımız:)
oh ohh süpersiniz okuyunca keyfim geldi valla hadi bakalım bol hamişli bi ay diliyorum topiğe :lepi:
kıslar ya bi sorunum var benim adetlerim normalde 8 gün sürer doğum knt ilacı kullandığım zaman 5 güne düşmüştü geçen ay bebiş için hapı bıraktım ilk ay kalmadım tabi,ama şimdi 10 gün oldu hala adetim bitmedi son 3 gündür koyu kahve lekeler devam ediyo hiç böyle olmazdım,,2 gün daha devam ederse dktr gitmeyi düşünüyorum bu gibi bi sorunla karşılaştınız mı hiç ??
kıslar ya bi sorunum var benim adetlerim normalde 8 gün sürer doğum knt ilacı kullandığım zaman 5 güne düşmüştü geçen ay bebiş için hapı bıraktım ilk ay kalmadım tabi,ama şimdi 10 gün oldu hala adetim bitmedi son 3 gündür koyu kahve lekeler devam ediyo hiç böyle olmazdım,,2 gün daha devam ederse dktr gitmeyi düşünüyorum bu gibi bi sorunla karşılaştınız mı hiç ??
balum sen biişiler yaptım hamile kalmak için canım
kyifler bol olsun yumurtalar çoğalsın şekercim hihoyyyt
nasıl yasdım ama
seker sen hamilemiydin canımcım
yok canım ya ben hatta korunmayı bırakınca bıkac ay surer hamıle kalmam dıyodum. ama hemen hamıle kaldım ben. hatta yatılı mısafırım vardı yumurtlama donemınde. o yuzen dıyodum bı dahakı aya kaldı zaten acelem yok fılan:)ama ben yumurtlama donemınden sonra hamıle kalmısım:) nasıp ıste. aslında ılk 1 yıl dusunmuyodum basta ama sonra dedım 6 ay yeter.
inş. canımm..yok gülüm bebiş yok daha 1 aydır korunmuyoruz biz ama ilk ay olmadı ondan öncede yasmin kullandım 8 aylık evliyim,bu ayda daha başlayamadım çalışmalara bi bitmediki adetim yumurtlama günlerini kaçıracam böyle giderse :))
ben geldim... kızlar ya ben de sizi arıyodum haber vermeseydiniz küserdim valla canlarım özlemişim sizleri opuyorumnanaktan
insallh cnm morale cok ihtiyacım var valla birbirimze destek olalım dualrımızı eksik etmeyelimhoş geldın cnmmmmm bol bol muhabbet edıp stres atalım beklerım bebışkommmm...
canımmm hiç üsmee kndını bebemmmm ....umudu yıtırmek yok bu topıcı en ço o nedenle açtım umutsuzluk yok bırbırımıze bol bol dua etcez rabbımın izniyle hepimiz bebişlrimizi kucagımıza alıcaz tamammı cnmmm olumsuzluk yokk pozıtıf düşünücezz herşey güzel olucakkk moral bozmak yokkolumunekankayizsmile
aaa ne guzel cnm yaaa....:CüvCüv::CüvCüv: hiç ugaştırmamış senın bebış senı bızımkıler çok nazlı çıktı yaaakaydirigubbakcemile3
ben hıç böle bışey yaşamadım cnm ben bu tur konularda hep dr danışma taraftarıyım bence telefonla bıle arayıp sorabılırsın dr una....hatta istersen kendı dr numarasını verım ona sor...o senı en ıyı şekılde yönlendırır cnm...boshayallersmile
bu arada yeni topigimiz hayırlı ugurlu olsun cok güzel isim bulmuşsunuz cicekcigim ve nohutcugum opuyorumnanaktan
canım benimde bitmesine yakın kahve lekelere dönüşüo sonra bitio.için rahat etsin diosan yinede bi git istersen.ama bendede oluo öle.
doktora gittim aama normal demişti
insallh cnm morale cok ihtiyacım var valla birbirimze destek olalım dualrımızı eksik etmeyelim
ugrastırmadı ama hamıle kaldıktan sonra nazlı oldu benımkı de. ılk kan testım adetım 6 gun gecmıs olmasına ragmen negatıf gozuktu. hala adet olmadım. 8. gunde lekelenmem oldu 9. ve10. gunde leke oldu. adet tam olamadım dıye doktora gıttım. doktorum kan testın yanılmıs hamılesın dedı:) sonra degerım yukselmedı. bebek dusecek buyuk ıhtımal yada dıs gebelık dedı doktorum. o moral bozukluguyla neler yasadım. doktorumu degıstım uzdu benı dıye (ama hata ettım degısmekle galıba) sonra degerım yukseldı sımdı ıyıyız meger degerı gec dollenmeden dolayı yukselmısyomus.
saol canım..doğru diyosun bugünüde bi tamamlayayım olmazsa bi giderim hemde bi kontrolden geçmiş olurum evlendikten sonra hiç gitmedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?