Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hadi yaaaaaaaaaa...aaa çok şaşırdım cnmm...senden büyükleride var demek ne güzel ama yaaaa:)hoş bi duygu olsa gerek..bu arada çok geçmiş olsun yegenıne cnm..zor günler geçirmiş umarım saglıkla alır bu mükemmel duyguyu oda hayırlısıyla yaşar...
ahhhh o günlerr ahhh
ya birsen ben bazı şeyleri yaşayarak ögrenmek istiyorum diyee söz vermiştim kendime kk da çok güzel şeyler ögrendim ama önceden öğrendigim okudugum bı çok bilgide geri çekti beni tedirginlikde bıraktı hep...dogumdan sonrada bakmıcam dıyodum ama sen böle diyince merak ettim bende bakım bi.....rabbim yardımcımız olsun cnm 4 4 lük yetiştiremeyiz ama iyi yetiştirmemiz ve onların destekçisi olmamız için yardımcı olsun rabbim bize hep..

bu arada birsen çocukların başka odada uyumasına ne diyosun ben ikra yı nasıl alıştırıcam bilmiyorum kıyamıyorum onu başka bi odada bırakıp odaya dönmeye ama onlarlada olmaz bu cinsellik açısından çok büyük bi promlem olur ne zaman ayrı odada yatırmalıyız ben hep 6 .ayda ayırıcam dıyodum ama cesaretım yok buna çok küçük henüzzzz

evet ilginç bi aileyız bizzz ama inan çok güzelll bi duyguuu hepsi arkdşım gibiiii valla ceylancığım ben hep bu konudan korkuyodumnm ama başımıza gelicez bilgi edınmek lazımmm dediğin gibi 4 4 lük olmasa bile topluma iyi birey olarak yetiştirmemiz lazım cnmm aminnn cnm

ayyy bu konuyu deme bana eymen hastayken yanımda yatırıyom onu babayı atıyozz çok güzel oluyo onla yatmakkk biliyorum iyi etmıyorum amaaa ilerıde böle güzel gelmıycekkk yanımızda yatmasıı.senin ayrı odan var cnmm bnim odam yok ve biliyosun kışın mecburuz aynı odada yatmaya eğer evim müsait olsa mantığım ayrı odada yatmalı derdii ama yüreğim eminim kıyamazdıı

bide ben gecede çok kaklıyorum eymen sık emıyo ve kendini açıyokundak gibi sarıyo bıde bakıyom kolları dışlarda anası gibi kolları içerde yatamıyo örtuyom onu hepp ayrı odada olsa çok zor olurdu

evet ya ne güzel kardeş arkadaş gibi:)
iyi bir bireyyy pofffff birsen çokk çalışmamız lazımm çokkk:)) dünya gittikçe tuhflaşıyor umarım biz faydalı bireyler yetiştirip bu düzenı degiştirebiliriz..

ayrı oda var ama asla kıyamam ....bide ben geceleri çok korkarım wc ye gidicek olsam bile eşimi uyanırırım o kadar yaniii:)
kızımın bqaşa odada uyumasını düşünemiyorum bile şuan...bekarken evimize hırsız girmişti o zamandan beri çok ciddi bir fobı benim için karanlık ve gece

akılLARI ermeye başladıgında ayırmak şart olucak kiiiiiiiiiiii şimdiki çocuklar cin maşallah.. dur bakalım zaman ne gösterecek....

eliffffff istanbuldasın hala sanırım canımm...

YARIN watsons...gratis...migros...carrefour.... uğramayı unutmayın tüm kadın temizlik ve kozmetik ürünlerinde %50 indirim...ilgililere duyurulur.................

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTU OLSUN ARKADAŞLARRRR

geçmiş olsun birsen inşallah bebişe bişey olmaz..açıklamaya çalışıyım faktör 5 leiden mutasyonu çok önemli bi pıhtılaşma sorunudur,sıvı değil koyudur 2 derecesi var homozigot,heterezigot..hafif olan heterezigot.tedavisinde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanılıyor..fakat tıp otoriteleri bu konuda net değil kimi işe yarar kimi gereksiz diyor iğneler için..ben kullanıyorum şahsen.kürtajda parça kalması apayrı bişey bununla alakalı değil.çapa iyi bir hastane oranın perinatoloji hocalarından birinin özeline gidebilir bence..

sultancım demek büyük gün haftaya sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..allah kurtarsın darısı başıma artık..

şekerimm şimdi daha iyii eymen ama ishall bgn 10 aldı kaka yapıyo valla cnm ben pişman oldum yaptırmadığıma sende yaptıranlardan araştır bakalımmm ne dıyolar ceylan memnun kalmamışlar didi ama

çok şükür atlatmış paşamız ya canım bende araştırıyorum sorun yaşayanlarda var hiç yaşamayanlarda aslında yaptırmayı düşünmüyodum ama ne bileyim böyle örnekleri görüncede yaptırayım diyorum kafam karışık anlayacağın dünde dr a gittik kontrole herşeyi sordum onu unuttum sormaya arıcam şimdi bakalım dr ne dicek ..

bu arada yeğenine çook geçmiş olsun canım inş. bebiş sağlıkla dünyaya gelir..

YARIN watsons...gratis...migros...carrefour.... uğramayı unutmayın tüm kadın temizlik ve kozmetik ürünlerinde %50 indirim...ilgililere duyurulur.................

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTU OLSUN ARKADAŞLARRRR

saol canımcım
aa biz bi migros yapalım bugün alacaklarım vardı zaten hiç aklıma gelmemişti iyiki hatırlattın

kızlar bu arada ev esaretim cumartesi günü son buldu çok şükür hava güzeldi babamız bizi gezmelere götürdü birazda alışveriş oğluşuma araba aldık birazda kıyafet..kendi alacaklarım vardı bi kısmınıda hallettim ay çok iyi geldi dışarısı özlemişim valla çarşıda dolanmayı..pazarda çıkacaktık ama yağmur yagdı haftaya artıkın..

dünde doğumdan sonraki ilk vajinal muayenemi oldum neyseki korktuğum gibi geçmedi çok rahattı dr a dedim bakmışken bari smear testini yapalım onuda hallettik ama sonuçlar taaa nisan 1 de çıkacakmışş bunuda atlattım sonunda artık çatal görmek istemiyorum :))) inş. uzun bi süre sorun yaşamamda yolum düşmez..

e hadı gözun aydın cnm ....insan özlemezmıçarşı pazar yaa heleki biz alışveriş delisi bayanlar...ben hıç gıtmedı dogumdan sonra iyi yapmışsın gıtmekle...bende uzjun bı süre dr görmek istemıyorum rabbım hastalık vermezse ınşallh

sağol eylemm cevabın içinde teşekkür ederimm ben bu hastalık hakkında bilgim yokk ama o hastalığı için bebeği öldü ve ameliyata alamadılar bu sorunu yüzünden parça kalması ikinci konu ben gittiğin dr adını merak ettim o yüzden sordum

evet cnmmm atlattık dün koca gün kakiş yaptıkk bgn daha iyiyizz allh size yaşatmasın iiyi bi araştır cnmmm dr sine de sor ona göre karar verirsinn yiğenim içinde çok sağol cnm bu seferki inş sorunsuz geçerr

ohhh hadii gözün aydın cnmm sonunda şeytanın bacağını kırmışsınız devamı gelir artık bizim burda hava berbat nasıl kar yağıyooo markete gidip indirimden faydalanmak isteridm ama gidlmez bu havadaa dr muaynende iyi geçmişş sevindimm sonucundada bişi çıkmaz inş

GEÇMİŞE MAZİ DEERLER BU TOPICDE MAZİ OLDU:) ÇOK TATLI ANILARIM VAR BURDa..HERKEZE İYİ PAYLAŞIMLAAR...
ADMINDEN RİCA EDICEM KONUYU KAPATMALARI İÇİN...BYYY:79::79:

Son düzenleme:

rica ederim keşke daha çok yardım edebilsem..biliyosun ben çok dr gezdim şuanki dr um medicana beylikdüzü hast ta selman laçin ben genel olarak çok memnunum..rahim şeklinide o düzeltti ondan beri bırakmadım..cerrahpaşanın riskli gebelik bölüm hocası prof.rıza madazlıya gitmiştim acıbademde 300 tl muayene parası verdik,verdiği cevap takdiri ilahi idi..birde cerrahpaşaya gitmiştim kadındoğum endokrinoloji bölümüydü sanırım ordada iğne verdiler hergün,selman beyde katılıyor hala devam iğnelere..benimde kayıplarım aynı sebep yüzünden ama çaresi var allaha şükür..inşallah bişeycik olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…