- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.981
hadi yaaaaaaaaaa...aaa çok şaşırdım cnmm...senden büyükleride var demek ne güzel ama yaaaa:)hoş bi duygu olsa gerek..bu arada çok geçmiş olsun yegenıne cnm..zor günler geçirmiş umarım saglıkla alır bu mükemmel duyguyu oda hayırlısıyla yaşar...valla cnm kanı sıvıymışş galiba durmuyomuş çabuk kürtajı çok zor oldu çapada yattı 1 hafta ilk oldu içinde parça kalmış sonra tekrar yapıldııı baya zor bı olay atlattı evett büyük ablamın kızı cnmm benim yiğenlerim benden byükk anne baba yaşlıya benim bende tekne kazıntısı ablamlar abimler büyükk bnmle yaşıt benden büyük yiğenlerim var
ahhhh o günlerr ahhhçok sağol sultişimmm ayy sultiş çok az kalmış allh yardımcın olsun cnmmm haftaya kısmetse bebişlencennn o muhteşem kokuyu sende duycann ay yeni doğurdum günler geldi aklıma benim sıpa büyüdü bilem
ya birsen ben bazı şeyleri yaşayarak ögrenmek istiyorum diyee söz vermiştim kendime kk da çok güzel şeyler ögrendim ama önceden öğrendigim okudugum bı çok bilgide geri çekti beni tedirginlikde bıraktı hep...dogumdan sonrada bakmıcam dıyodum ama sen böle diyince merak ettim bende bakım bi.....rabbim yardımcımız olsun cnm 4 4 lük yetiştiremeyiz ama iyi yetiştirmemiz ve onların destekçisi olmamız için yardımcı olsun rabbim bize hep..ceylannnn çocuklarda cinsellik diye bi konuyu okudumm korktum yaaa valla bizi zor günler beklıyoo neelerle karşılaşıcaz allahım doğru yetştrmeyı nasip etsınn çok küçük yaşta masturbasyon yapıyomuş çocuklar cinselliği farkedıyolamrış anne babanın çok dikkatli olması gerkeıyomuşş çocuklara ters tepki vermemekkk kırmamak lazmmış
hadi yaaaaaaaaaa...aaa çok şaşırdım cnmm...senden büyükleride var demek ne güzel ama yaaaa:)hoş bi duygu olsa gerek..bu arada çok geçmiş olsun yegenıne cnm..zor günler geçirmiş umarım saglıkla alır bu mükemmel duyguyu oda hayırlısıyla yaşar...
ahhhh o günlerr ahhh
ya birsen ben bazı şeyleri yaşayarak ögrenmek istiyorum diyee söz vermiştim kendime kk da çok güzel şeyler ögrendim ama önceden öğrendigim okudugum bı çok bilgide geri çekti beni tedirginlikde bıraktı hep...dogumdan sonrada bakmıcam dıyodum ama sen böle diyince merak ettim bende bakım bi.....rabbim yardımcımız olsun cnm 4 4 lük yetiştiremeyiz ama iyi yetiştirmemiz ve onların destekçisi olmamız için yardımcı olsun rabbim bize hep..
bu arada birsen çocukların başka odada uyumasına ne diyosun ben ikra yı nasıl alıştırıcam bilmiyorum kıyamıyorum onu başka bi odada bırakıp odaya dönmeye ama onlarlada olmaz bu cinsellik açısından çok büyük bi promlem olur ne zaman ayrı odada yatırmalıyız ben hep 6 .ayda ayırıcam dıyodum ama cesaretım yok buna çok küçük henüzzzz
evet ya ne güzel kardeş arkadaş gibi:)evet ilginç bi aileyız bizzz ama inan çok güzelll bi duyguuu hepsi arkdşım gibiiii valla ceylancığım ben hep bu konudan korkuyodumnm ama başımıza gelicez bilgi edınmek lazımmm dediğin gibi 4 4 lük olmasa bile topluma iyi birey olarak yetiştirmemiz lazım cnmm aminnn cnm
ayrı oda var ama asla kıyamam ....bide ben geceleri çok korkarım wc ye gidicek olsam bile eşimi uyanırırım o kadar yaniii:)ayyy bu konuyu deme bana eymen hastayken yanımda yatırıyom onu babayı atıyozz çok güzel oluyo onla yatmakkk biliyorum iyi etmıyorum amaaa ilerıde böle güzel gelmıycekkk yanımızda yatmasıı.senin ayrı odan var cnmm bnim odam yok ve biliyosun kışın mecburuz aynı odada yatmaya eğer evim müsait olsa mantığım ayrı odada yatmalı derdii ama yüreğim eminim kıyamazdıı
bide ben gecede çok kaklıyorum eymen sık emıyo ve kendini açıyokundak gibi sarıyo bıde bakıyom kolları dışlarda anası gibi kolları içerde yatamıyo örtuyom onu hepp ayrı odada olsa çok zor olurdu
kızlar şimdi size bişi danışçamm benimmm yiğenimm var ilk bebeiği öldü içinde ikinciye hamilee geçen akşam kanaması olmuşş gitmişler serum falan vermişler bebiş şuan ii ama düşük tehlikesi varmışş sorunu ise size tam anlatabilcemmi bilmıyom ama faktör 5 diye bişisi varmış kanında problem varmışş sıvıymışmı nee çiçekle eylem ne tedavisi görüyolardııı eylem girersen bilgi verirsen sevinirim cnm yiğenimde ist da çapaya gidiyoo ama iyi bi kadın doğum uzmanı lazm konu hakkında bilgisi olanlar cvp verirse sevinirm
birsenciğim çok geçmiş olsun canım. inşallah kuzenin sağlıkla kucağına alır kuzusunu. ben hiç duymadım canım o rahatsızlığı.evet 14 mart canım sezeryan tarihi öyle heyecanlıyımki anlatamam yaaa. haftaya bu saatlerde kızım kollarımda olacak İnşallah.
şekerimm şimdi daha iyii eymen ama ishall bgn 10 aldı kaka yapıyo valla cnm ben pişman oldum yaptırmadığıma sende yaptıranlardan araştır bakalımmm ne dıyolar ceylan memnun kalmamışlar didi ama
YARIN watsons...gratis...migros...carrefour.... uğramayı unutmayın tüm kadın temizlik ve kozmetik ürünlerinde %50 indirim...ilgililere duyurulur.................
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTU OLSUN ARKADAŞLARRRR
kızlar bu arada ev esaretim cumartesi günü son buldu çok şükür hava güzeldi babamız bizi gezmelere götürdü birazda alışveriş oğluşuma araba aldık birazda kıyafet..kendi alacaklarım vardı bi kısmınıda hallettim ay çok iyi geldi dışarısı özlemişim valla çarşıda dolanmayı..pazarda çıkacaktık ama yağmur yagdı haftaya artıkın..
dünde doğumdan sonraki ilk vajinal muayenemi oldum neyseki korktuğum gibi geçmedi çok rahattı dr a dedim bakmışken bari smear testini yapalım onuda hallettik ama sonuçlar taaa nisan 1 de çıkacakmışş bunuda atlattım sonunda artık çatal görmek istemiyorum :))) inş. uzun bi süre sorun yaşamamda yolum düşmez..
geçmiş olsun birsen inşallah bebişe bişey olmaz..açıklamaya çalışıyım faktör 5 leiden mutasyonu çok önemli bi pıhtılaşma sorunudur,sıvı değil koyudur 2 derecesi var homozigot,heterezigot..hafif olan heterezigot.tedavisinde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanılıyor..fakat tıp otoriteleri bu konuda net değil kimi işe yarar kimi gereksiz diyor iğneler için..ben kullanıyorum şahsen.kürtajda parça kalması apayrı bişey bununla alakalı değil.çapa iyi bir hastane oranın perinatoloji hocalarından birinin özeline gidebilir bence..
çok şükür atlatmış paşamız ya canım bende araştırıyorum sorun yaşayanlarda var hiç yaşamayanlarda aslında yaptırmayı düşünmüyodum ama ne bileyim böyle örnekleri görüncede yaptırayım diyorum kafam karışık anlayacağın dünde dr a gittik kontrole herşeyi sordum onu unuttum sormaya arıcam şimdi bakalım dr ne dicek ..
bu arada yeğenine çook geçmiş olsun canım inş. bebiş sağlıkla dünyaya gelir..
kızlar bu arada ev esaretim cumartesi günü son buldu çok şükür hava güzeldi babamız bizi gezmelere götürdü birazda alışveriş oğluşuma araba aldık birazda kıyafet..kendi alacaklarım vardı bi kısmınıda hallettim ay çok iyi geldi dışarısı özlemişim valla çarşıda dolanmayı..pazarda çıkacaktık ama yağmur yagdı haftaya artıkın..
dünde doğumdan sonraki ilk vajinal muayenemi oldum neyseki korktuğum gibi geçmedi çok rahattı dr a dedim bakmışken bari smear testini yapalım onuda hallettik ama sonuçlar taaa nisan 1 de çıkacakmışş bunuda atlattım sonunda artık çatal görmek istemiyorum :))) inş. uzun bi süre sorun yaşamamda yolum düşmez..
sağol eylemm cevabın içinde teşekkür ederimm ben bu hastalık hakkında bilgim yokk ama o hastalığı için bebeği öldü ve ameliyata alamadılar bu sorunu yüzünden parça kalması ikinci konu ben gittiğin dr adını merak ettim o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?