- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.941
aaa adın ne yaaa bende eklımısın kuzum...resım beklıyorum bakalım behıye kuzusunaa
ah yavrum ya özlüyodur seniii....Evet süt iznine gidiyorum. Ilk zamanlar çok zorlandık. Eve gittiğim zaman çığlıklar atarak bana birşeyler demeye çalışıyor, kavga ediyordu. şimdi biraz daha alıştıK.
kız süpremiş fiyattttttttttt...tüh yaa....neyse artık bu hafta alır temız temız otururrsunuz tatlım..yaa ist. geldginde görüşelim bi gün hem cimcimelerde tanışmış olur hamıleyken kociş koymuyodu riskli diye artık kaçabılırız kızımlaaa..nohudum sağol içimi rahatlattın eşimde çok beğenmiş zaten geçen hafta kaynanamları koçtaşa götürmüştü orda kampanyadaymış 156 ya indirmişler millet kapış kapış alıyodu inceledim çok hoşuma gitti seni arayıp alayım dedim ama sonra ucuza mı kaçmaya çalışıyosun diye bana kızarsın dedim diye aramadım diyo akıllı kocam adamın gözünü korkutmuşum heraldededim bende zaten çok pahalı bişiy istemiyorum orta halli olsun yeter sırf adı var diye bisürü para veremiycem şimdi büyük markalara. bu hafta gitmeyecektik istanbula ama burda bulamadık arnica o nedenle koçtaşa bakıcaz hala kampanyadamı diye keşke bende gitseymişim geçen hafta onlarla şimdiye almış evimi de temizlemiş olurdum bi haftayı geçti ew süpürülmüyo sildim ama öyle de olmuyo halılardan hemen yine çıkıyo bişeyler sabah sil akşam aynı süpürmeden
kaynanamlar şimdi istte oturdukları evi boşaltıcaklar kiracıları çıkardılar yan binadaki kiralık ewe geçicekler oranında mutfağı banyosu çok kötüydü koçtaştan fayans, dolap, mutfak,portmanto fln bakılacak büyük etken de o gitmemizdeki.
inşallah işleri bu hafta hallederiz de haftaya başbaşa ve temiz olan evimizde otururuz çekirdek ailemizle. sıkıldım artık her tatil gününde yollara düşmekten. sürekli çamaşır yıka ütü yap çanta hazırla çanta boşalt şeklinde oluyo böyle.
hsonu kaynanamlarda kalıcaz çarşambaya kadar da annemlerde kalırım annemle beraber geliriz yine
saol cnm...kocişin memlekettekı yakınları benımde ankarada kı yakınlarım ordan takıp edıyolar kızımı gizli hayran olarak en çok ondan koyuyorum cnm bide nazar işini içime almıyorum ben..allahın izniyle bişicik olmaz...BU ARADA CEYLAN SENİN KIZIN RESMİNİ GÖRDÜM RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN.MAAŞALLAH ÇOK GÜZEL Bİ BEBEK. HERYERE KOYMA SEN KIZIN RESMİNİ.
ah yavrum ya özlüyodur seniii....
kız süpremiş fiyattttttttttt...tüh yaa....neyse artık bu hafta alır temız temız otururrsunuz tatlım..yaa ist. geldginde görüşelim bi gün hem cimcimelerde tanışmış olur hamıleyken kociş koymuyodu riskli diye artık kaçabılırız kızımlaaa..
saol cnm...kocişin memlekettekı yakınları benımde ankarada kı yakınlarım ordan takıp edıyolar kızımı gizli hayran olarak en çok ondan koyuyorum cnm bide nazar işini içime almıyorum ben..allahın izniyle bişicik olmaz...
özge baktım şimdii prensesin küçük halıne maşallah cnmm...kaşlar ne kadar uzun olcak varya belli..bizim kızın kaşlar sapsarı
nazara inanırım ama içime almam..rabbim kem gözden korusun...tmm cnm eklersen bakarım..sebebsiz yere agladıgında bende çok dua okurum eşimde..çok etkılı olur..Ben korkarım nazardan devamlı okuyorum. sağol canım...resimdeki 2,5 aylık falan hali yeni fotsunu ekleyeyim inşallah
anammmm geçmiş olsun paşamaa....ayy paçam tutuştu bak şimdi bizimkide nısandaslm kızlar bgn aşı olduk 4 tane 3 bacağa 1 tane damla ağıza çuk ağladı keyıfsiz şimdide mıkırdanıyo hafif ateşi var fıtıl koydum amaa şükür bı yaşına kadr aşı yokk
oo birsen geçmiş olsun paşaya inşallah kolay atlatır bende çok üzülüyorum aşılardan sonra ama yapçak bişiy yok bende hazırlık yapıyorum o nedenle pek oturamıyorum bilgisayar başına
bide gaz sancısı tuttu ki 2 haftadan fazla zamandır tutmuyodu zaten öncesinde de haftada 1-2 olurdu ama bundan önce tuttuğunda da yoğurtlu mantı yemiştim dün de öyle yoğurttan oluyo sanırım mercimek bile gaz yapmıyo artık ama yoğurt bizde daha fenaa demekki
ceylanım nerde oturuyosun sen? bende isterim aslında ne zaman kısmet olur bilmiyorum ama güzel olur
yogurtun gaz yaptıgını hiç duymamıştım cnm..
ben avcılar tarafındayım bi kaç aya havalar ısınır ınşallah o zaman konuşur buluşuruz ortak bı yerde ama orası sakınn forum ıstanbul olmasınn asla oraya bı daha adım atmayı düşünmüyorum
yok canım orda buluşulmaz :)) avcılar taraflarını iyi bilirdim 3 sene öncesine kadar çok değişmemiştir heralde inşallah görüşürüz dediğin gibi havalar açsın biraz da beylerin dırdırı olmadan, üşütücem derdi olmadan gezeriz :)
ben daha ne yemek yapıcagımı bılmıyorum bı mutfaga ugrasam iyi olucak.....ayy biri önümüze lste koysa şu gun şu bugun bu diye bi zahmet malzemelerıde hazırlyı verse sonra bizde yemegi yapsakkk:97:
ahh hayali bile güzell
iki haftadır ben eşimle liste yapıyorum ona göre haftalık alışveriş yapıyoruz sabahtan da ne yapacağım belli olunca kolay oluyo tavsiye ederim
günaydın kızlarr saolun hepiniz
bizimde akşam biraz ateşimiz çıktı ee birazda huysuzluk ama atlattık çok şükür
birsen çook geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm inş. bian önce sağlığına kavuşur eymencik..işte biz ne kadar korusakta bazen engel olamıyoruz hastalanmalarına..rotavirüs yaptırmışmıydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?