Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay canımm allah şifa versin inş. toparlamıştır şimdiye kadar..ayy bende düşünüyorum ne yapsam diye yaptırsam mı yaptırmasam mı şimdi eymen paşayıo okuyunca karar değiştirdim yine yaptırayım diyee..

ooo kıyamam kuzumaa...çok geçmiş olsun bırsencım..demek ki önümüzdeki aşıda bizide stres sıkıntı beklıyo rotavirüsünü bende yaptırmadım..yaptıranlarda hoşnut degil gerçi..çabucak atlatır ınşallah kuzum..sadece bizim bebeklere hijyenık davranmamızla bitmiyo cnm etrafdakı ınsanlarında bizimle hem fikir olması şart...

dilekk k.valide geldi senin sanırım giremedigine göre..öpüyorum çokk

çok güzel bi hafta sonu geçirdik cmtsi hava çok güzeldi bol bol gezdik alışveriş yaptık kızımlaa..pazar günüde kızımı ananeye bırakıp sinamaya gittik kocişle ama istedigimiz filmlerin hepsi fuul doluydu..bizde be para etmez bi filime grip 2 yarıda koşar adımlarla kaçtık şarkı çengimi ne tuhaf bişiydi..biraz daha alışveriş falan yapıp annemelere gittik kızımı almaya..ama ikra su hanım bana küsmüştüü bütün çabalarıma regmen yüzüme bakmadı şaka gibiydi yaa...aradan 1 saat geçti yüzüme bakarak bi çıglık atmaya bşladıkı sen neredesin der gibi:) koptuk gülmekden yaa...bu kız bize çok çektirecege benziyorr

bu arada sultan son günlerin sanırım cnm...14 mart di sezeryan yanlış hatırlamıyorsam son bır hafta hayırlısı olsun inşallah sag salim kollarına lıp mis mis kokla bebişini cnm...

cnm benim çok sağoll hiç sormaa çok zor bı gece geçirdikkk cuma akşamı berbattıı ctesi en azından kusması geçmişti ay hastalanmasın kuzular yaa ama olmuyo işte ne kadr üstüne düşersen o kadrda başına geliyooo 4 aşı birden ağır geldii bide virüste kapmış galiba çünkü çok sık kaka yapıyo ve sarı renkte kakası demin drsini aradımmm o bişi atlatıyo dedi şükür ettki hafif geçiriyo kusmuyo dedi kussa serum gerekmişş dışkıyla atıyo heralde delircemmm insanlara bişide diyemıyosun dikkat etmıyolar hiçç küçücük mahsum o gelmeseler 1 hafta ölcekler sankiii üstlerni başlarını değişştrmeden hastaneden gldikleri gibi geldiler gittiler heppp

dogru cnm hastalanmasın kuzular...benim kayınpeder falan çok hassas bu konuda azıcık üşütsün hapşırsın gelmıyo bize kociş hastalansa onu bile uyarıyo yaklaşmayın sakın çocuga diye...evet cnm allahhdan dışkıyla atıyo küçücük bedeni bide serum almasın..kar varmı brsen orda ist.şiddetli yağmaya baladı şimdi...oysa haftasonu süperdi hava

son sıcak haftasonuydu sanırım cnm nısana kadar artık bı annemlere gıderken dışarı çıkarız heralde...anane şimdi nasıl özlüyodur eymenı...iyi yapmısınız cnm kar çok yagarsa gıtmenız zorlaşabılır..
ikra su da bazen sık ve yumuşak yapıyo gözlemlerime göre meyve püresını çok verdiğimde yapıyo bu şekılde..

ne güzelll cnm hassas olmaları şanslısın bu konudaaa hava çok berbattttt yağmaya hazırlanıyoooo bu sabahhh çokkk yağdııı ama sonra durduuuu

yok kızzz hafta sonu düzelcekmişşş havaaaaaaaa merak etme sen ananesi dedesiii deli oluyo onaa sormaa bendeee herzamn göremıyolar dıye götrmeye çalışıyom işte meyve püresii kolay yaptırıyo kakişiii

şekerimm şimdi daha iyii eymen ama ishall bgn 10 aldı kaka yapıyo valla cnm ben pişman oldum yaptırmadığıma sende yaptıranlardan araştır bakalımmm ne dıyolar ceylan memnun kalmamışlar didi ama

şekerimm şimdi daha iyii eymen ama ishall bgn 10 aldı kaka yapıyo valla cnm ben pişman oldum yaptırmadığıma sende yaptıranlardan araştır bakalımmm ne dıyolar ceylan memnun kalmamışlar didi ama

kızlar şimdi size bişi danışçamm benimmm yiğenimm var ilk bebeiği öldü içinde ikinciye hamilee geçen akşam kanaması olmuşş gitmişler serum falan vermişler bebiş şuan ii ama düşük tehlikesi varmışş sorunu ise size tam anlatabilcemmi bilmıyom ama faktör 5 diye bişisi varmış kanında problem varmışş sıvıymışmı nee çiçekle eylem ne tedavisi görüyolardııı eylem girersen bilgi verirsen sevinirim cnm yiğenimde ist da çapaya gidiyoo ama iyi bi kadın doğum uzmanı lazm konu hakkında bilgisi olanlar cvp verirse sevinirm

birsenciğim çok geçmiş olsun canım. inşallah kuzenin sağlıkla kucağına alır kuzusunu. ben hiç duymadım canım o rahatsızlığı.evet 14 mart canım sezeryan tarihi öyle heyecanlıyımki anlatamam yaaa. haftaya bu saatlerde kızım kollarımda olacak İnşallah.

cnm senın söylediğin konu hakkında bilgim yok ama eylem kan pıhtılaşması tedavisi görüyodu...yegenınınkıde tam tersimi yani...bu arada yegenım derken ablanın falan çocugumu cnm...

çokk güzell yaaa....rabbim her isteyene bu duyguyu heycanı yasatsın inşlh...

cnm senın söylediğin konu hakkında bilgim yok ama eylem kan pıhtılaşması tedavisi görüyodu...yegenınınkıde tam tersimi yani...bu arada yegenım derken ablanın falan çocugumu cnm...

valla cnm kanı sıvıymışş galiba durmuyomuş çabuk kürtajı çok zor oldu çapada yattı 1 hafta ilk oldu içinde parça kalmış sonra tekrar yapıldııı baya zor bı olay atlattı evett büyük ablamın kızı cnmm benim yiğenlerim benden byükk anne baba yaşlıya benim bende tekne kazıntısı ablamlar abimler büyükk bnmle yaşıt benden büyük yiğenlerim var

çok sağol sultişimmm ayy sultiş çok az kalmış allh yardımcın olsun cnmmm haftaya kısmetse bebişlencennn o muhteşem kokuyu sende duycann ay yeni doğurdum günler geldi aklıma benim sıpa büyüdü bilem

ceylannnn çocuklarda cinsellik diye bi konuyu okudumm korktum yaaa valla bizi zor günler beklıyoo neelerle karşılaşıcaz allahım doğru yetştrmeyı nasip etsınn çok küçük yaşta masturbasyon yapıyomuş çocuklar cinselliği farkedıyolamrış anne babanın çok dikkatli olması gerkeıyomuşş çocuklara ters tepki vermemekkk kırmamak lazmmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…