- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.961
şekerim sen kolay atlatmışsın biz baya bi zor geçiriyoz çok sağol cnmm geceyı zor geçirdikk sabhta ateşimiz vardı calpol verdim ama çok huysuz böle böle geçsee kusmasında yok cnm yaptırmadım o aşıyı pişman oluyom şimdi
ooo kıyamam kuzumaa...çok geçmiş olsun bırsencım..demek ki önümüzdeki aşıda bizide stres sıkıntı beklıyokızlar iiyi dilekleriniz için çok sağolun ama benim paşam çok hastaadoktoru boyladık akşam üzeri ateşi çok yükseldi 39 gördük neyse ateşi düşürdüm ama şar şar kusuyooo hiç böle olmamıştı daha önce dr yi aradık getirin dedi gittikkk daha önceden enfeksiyon kapmış mikrop varmış vücudunda aşıda olunca ağır gelmiş yavrumnu bi görseniz baygınn baygın yatıyo gözler kıpkırmızı yaşlar süzülüyoo emmince hemen kusuyooo şimdi uyudu bıraz bu gece nöbetteyımallhım yavruma yardım etsin görümcemin oğlu zehirli ishal olmuştu hastanede yattı baya sorun yaşadılar daha bgn biraz biraz iyi çocukk ben eymeni götürmedim hastaneye kendim gittim eve gelincede tamamen soyunup eşyalarımı yıkadım dezenfekte oldum öle geldim eymenin yanınaa ama kayınvalide kayınpederr ordan gelip buraya gediler sevdiler çocuğuuu dıkkat etmediler bilmıyorum inş öle bişi değildir dua edın ne olur öle olmasınn dr o çocukla görüştülermi hiç dedi dedim görüşmediler kimseninde günahına girmek istemıyroum ama gündüzden beri ağlıyorum yavrusunun o halini görmekk çok zoruna gidiyo insanın umarım sabaha bişi kalmazz ve allahım dermansız dert vermezz kimseye öff hastalık çok zor ya
ooo kıyamam kuzumaa...çok geçmiş olsun bırsencım..demek ki önümüzdeki aşıda bizide stres sıkıntı beklıyorotavirüsünü bende yaptırmadım..yaptıranlarda hoşnut degil gerçi..çabucak atlatır ınşallah kuzum..sadece bizim bebeklere hijyenık davranmamızla bitmiyo cnm etrafdakı ınsanlarında bizimle hem fikir olması şart...
dilekk k.valide geldi senin sanırım giremedigine göre..öpüyorum çokk
patikk nasıl oldu paşamızz..:26:
cnm benim çok sağoll hiç sormaa çok zor bı gece geçirdikkk cuma akşamı berbattıı ctesi en azından kusması geçmişti ay hastalanmasın kuzular yaa ama olmuyo işte ne kadr üstüne düşersen o kadrda başına geliyooo 4 aşı birden ağır geldii bide virüste kapmış galiba çünkü çok sık kaka yapıyo ve sarı renkte kakası demin drsini aradımmm o bişi atlatıyo dedi şükür ettki hafif geçiriyo kusmuyo dedi kussa serum gerekmişş dışkıyla atıyo heralde delircemmm insanlara bişide diyemıyosun dikkat etmıyolar hiçç küçücük mahsum o gelmeseler 1 hafta ölcekler sankiii üstlerni başlarını değişştrmeden hastaneden gldikleri gibi geldiler gittiler heppp
ne güzelll güzel bi haftya sonu geçirmişsiniz ceylannn bizde dün çıktık gezmeye güzeldi gecede azcık köye gittik 1 saatlğine anane görsün diyee ceylanımm iiiyi çok şükür ama çok sık kaka yapıyo sarı ve yumuşak bi kaka
dogru cnm hastalanmasın kuzular...benim kayınpeder falan çok hassas bu konuda azıcık üşütsün hapşırsın gelmıyo bize kociş hastalansa onu bile uyarıyo yaklaşmayın sakın çocuga diye...evet cnm allahhdan dışkıyla atıyo küçücük bedeni bide serum almasın..kar varmı brsen orda ist.şiddetli yağmaya baladı şimdi...oysa haftasonu süperdi hava
son sıcak haftasonuydu sanırım cnm nısana kadar artık bı annemlere gıderken dışarı çıkarız heralde...anane şimdi nasıl özlüyodur eymenı...iyi yapmısınız cnm kar çok yagarsa gıtmenız zorlaşabılır..
ikra su da bazen sık ve yumuşak yapıyo gözlemlerime göre meyve püresını çok verdiğimde yapıyo bu şekılde..
ay canımm allah şifa versin inş. toparlamıştır şimdiye kadar..ayy bende düşünüyorum ne yapsam diye yaptırsam mı yaptırmasam mı şimdi eymen paşayıo okuyunca karar değiştirdim yine yaptırayım diyee..
ay canımm allah şifa versin inş. toparlamıştır şimdiye kadar..ayy bende düşünüyorum ne yapsam diye yaptırsam mı yaptırmasam mı şimdi eymen paşayıo okuyunca karar değiştirdim yine yaptırayım diyee..
birsenciğim çok geçmiş olsun canım. inşallah kuzenin sağlıkla kucağına alır kuzusunu. ben hiç duymadım canım o rahatsızlığı.evet 14 mart canım sezeryan tarihi öyle heyecanlıyımki anlatamam yaaa. haftaya bu saatlerde kızım kollarımda olacak İnşallah.
cnm senın söylediğin konu hakkında bilgim yok ama eylem kan pıhtılaşması tedavisi görüyodu...yegenınınkıde tam tersimi yani...bu arada yegenım derken ablanın falan çocugumu cnm...
birsenciğim çok geçmiş olsun canım. inşallah kuzenin sağlıkla kucağına alır kuzusunu. ben hiç duymadım canım o rahatsızlığı.evet 14 mart canım sezeryan tarihi öyle heyecanlıyımki anlatamam yaaa. haftaya bu saatlerde kızım kollarımda olacak İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?