Arkadaslar suan cok zor durumdayim dün pazardan kizimin asiri istegiyle bir adet civciv adim o gece guzel gecti bakimi falan cok iyi yumusacik bir kutuda ışık sicak su torbasi yem icme suyu hepsi var cok da ilgileniyorum yeni dogmus cok kucuk ama bugun inanilmaz bagiriyor yarin ilk işim onu baska civcivlere kavusturmak goyurecegim aldigim yere ama suan ve sabahtan veri asla susmuyor sanki yeni dogan bakimi gibi yemek bile yapamadim birisi geldi bir cift laf edemedik o derce bagriyor ama kucagima alinca koynuma falan girmek istiyor sabahtan beri bu sekilde koynumda ozaman susuyor ama birakinca resmen bagriyor allahim yarina kadar napicaz

basimin çatliyor resmen hastalandim ilgilenmekten ..tek derdim simdi sabah kadar napicaz

biz uyurken bagricak e sabaha kadar da yaninda duramam

bildiginiz bir yontem varmi yarina kadar susturabilecegim..karni tok guzel bi yem almistim sık sık da su iciyor ..of off ..ben surekli koynumda tutamamki bole olcani bilsem asla almazdim

zaten azcik balkonda buyutup koye yollayacaktim ama yok 2 gun zor dayandim..derdi ne olabilir cok uzuluyorum aglicam resmen

(