- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Balkona koyarmiyim piliç kadar oldugunda yaz sicahinda koymayi dusunuyordum ama yok dogasina vericem insalahalmissiniz madem tek degilde iki tane alsaydiniz keske. yalnizliktan ve daha cook kucuk oldugu icin sicaklik ariyor.onlar suan cok hassas usurler annelerinin kanatlarina ihtiyaci var. sadece siz degil burda butun herkese sesleniyorum nolur su hayvanlari mal gibi gormeyin .onlar ilgiye bakima muhtac. bide balkona koymussunuz daha kendini isitamaz o minik. yazik ya.
Yok artik gercekten muhabet kusuna baglamis sizin civciv :) benim ki de eger geri goturmessem o sekilde olucak sanirim.bu ilgiylebenim civcivim omzumda gezer marulu ağzımdan yerdihayvan kendini resmen muhabbet kuşu sanıyordu zaten bir yerden sonra kutu mutu değil odamda free takılıyorlardı :) ha dana da severim ama dediğin gibi ağzımda
Bilemiyorum canim kafam.cok karistiEvet kesinlikle öyle. Yanına bir tane daha civciv alın bakın sorun nasıl çözülecek.Ben çok şaşırmıştım ciyak ciyak öten civciv arkadaşı gelince anında susmuştu. Bence geri vermeyin.
Malesef buyduklerinde evde olmuuor nu ayni son yuzunden onunda buyutmeye gerek yok diye dusunuyorum.bugunden sonra ve bidaha asla almamBiraz kendine gelip büyüyene kadar evde tutuyordum bu mevsimde balkonda hasta olur ölürler hemwn. Sonra bahçeye büyükçe kümes yapıyorduk orda kaliyorlardi ama bir aylık falan olunca. Mutlaka bir arkadaş al şimdilik bağırması hep ondan. Korkuyor. Ev biraz kötü kokuyor tabi annem hiç istemezdi hak veriyorum şimdi tabi bu kadar emeğin sonu annemler büyüyünce tavukları olan akrabalara gondeediklerini söylerlerdi. Ama hepsini kesip yemişler orası ayrı trawma hiç girmeyeyim ben her yaz alırdım mutlaka hepsi de aynı son
Malesef buyduklerinde evde olmuuor nu ayni son yuzunden onunda buyutmeye gerek yok diye dusunuyorum.bugunden sonra ve bidaha asla almam
Ama bence bu civcivi ya geri götürün ya da bakmak istiyorsanız yanına bir tane daha alın. Bu 2 şıktan birini yapın yoksa yazık hayvanaMalesef buyduklerinde evde olmuuor nu ayni son yuzunden onunda buyutmeye gerek yok diye dusunuyorum.bugunden sonra ve bidaha asla almam
Güze bir ortam bulup goturucem canimAma bence bu civcivi ya geri götürün ya da bakmak istiyorsanız yanına bir tane daha alın. Bu 2 şıktan birini yapın yoksa yazık hayvana
İyi olur.Yazık olmasın hayvanlara,dayanamıyorum hiçGüze bir ortam bulup goturucem canim
Tavuk ördek de besledim, kedi köpek de besledim. Tavuk evde beslenebilecek bir evcil hayvan değil. Kedi köpekle tavuğu aynı kefeye koymayınız. Zira ikisi çok farklı.Zarar verenler ile ilgili soylediklerinize katiliyorum.
Ama konu sahibine yapilan yorumlari ciddi anlamda komik buluyorum.
Kadin almis pazardan bakmaya calisiyor.
Gelmis sormus.
Tipki bir kedi gibi.. Yada kopek. Muhabbet kusu da olabilir :)
Yani bakiyor, bakmaya calisiyor.
Konuda ki yorumlara gore kimse hayvan bakmamali, ait olduklari yerden koparmamali.
Bu sitedekilerin bile yarisindan cogunun evcili var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?