Nişan civcivvvv'in nişan ayakkabıları: )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
kızlar bu nişan için aldığımız ayakkabım
aslında elbiseyle beraber yüklemek istiyordum resmi ama onu nişandan sonra ekliyeceğim artık
çünkü giymeden bişeye benzemiyor,giyince gösteriyor model kendini.
elbise nar çiçeği renginde,üzerinde gümüş rengi taşlar olduğu için bu renk bi ayakkabı seçtim,sizce nasıl?

canımm cokk hos olmuss beklıyoruz nişannn fotolarınıı:))

canım güzelmiş beğendim iyi günlerde giyersin inşşş

çoookk beğendim. çok severim bu modeli kullanımı çokr ahat göründüğü kadar yüksek değil topuk. İnşallah çok rahat edersin şıkıdım şıkıdım oynarsın nişanında :)

çoookk beğendim. çok severim bu modeli kullanımı çokr ahat göründüğü kadar yüksek değil topuk. İnşallah çok rahat edersin şıkıdım şıkıdım oynarsın nişanında :)

beğenmene sevindim karamelim
nişanda kayınvalidemle iyi döktüreceğiz
diyoki hangimiz daha güzel oynayacak bakalım
performans açısından bu ayakkabılar engeller sanıyordum ama evde giye giye çok alıştım,öyle rahatki

Aayy canııım bu çok güzel yaaa renk tonuna bayıldım özellikle böyle birsey arıyorum ama bulamadım valla hala çok şanslısın :) Hayırlı olsun bu arada canım :)

Aayy canııım bu çok güzel yaaa renk tonuna bayıldım özellikle böyle birsey arıyorum ama bulamadım valla hala çok şanslısın :) Hayırlı olsun bu arada canım :)

sağol canım benim,daha iyileri senin olsun
inan fiyatını duysan daha da şaşırırsın,indirimdeydi 20 liraya aldım
ayağım küçük olduğundan tek numaralar kampanyadaydı,denk geldi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…