Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

Aynısını istesek biz de yapabiliriz değil mi? :)
Valla ben size bir arkadasimdan bahsedeyim. Kadin bosandiktan sonra Paris'e yerlesti. Genc adamlari "gozden geciriyordu". Biraz daha yasina yakin bir adama asik oldu. O neseli kiz gitti yerine aglayan, ne yapacagini bilmeyen bir kiz geldi. Karamsarliktan hasta oldu... en sonunda hayatindan cikardi, sevdigi halde.
Simdi genc adamlarina geri dondu.
Yazik. Yalnizlik bile daha iyidir bence...bu tur sevgisiz bir hayattan ...

Valla ben size bir arkadasimdan bahsedeyim. Kadin bosandiktan sonra Paris'e yerlesti. Genc adamlari "gozden geciriyordu". Biraz daha yasina yakin bir adama asik oldu. O neseli kiz gitti yerine aglayan, ne yapacagini bilmeyen bir kiz geldi. Karamsarliktan hasta oldu... en sonunda hayatindan cikardi, sevdigi halde.
Simdi genc adamlarina geri dondu.
Yazik. Yalnizlik bile daha iyidir bence...bu tur sevgisiz bir hayattan ...
Kadınlar duygusal oluyor tamam ama mantığı da bırakmadıktan sonra üstesinden gelemeyeceği erkek olamaz bence ben de bunu savunuyorum biraz :) genelde böyle duygusuz gibi takılan kadınlar daha büyük travma yaşıyor ama bilirim :)

Olmuyorsa zorlama diyeceğim de o da olmuyor biliyorum. Zorla o halde şartları. Sevmezse sevmesin, sen seviyorsun ya bu önemli. Yani 3 günlük sevda değilse sevmiyor diye hemen hayattan kopmak yersiz. Umut olmalı içinde biraz da cesaret... İtiraf et gitsin.

Y ok isler oyle calismiyor.

Kadinlari duygusal hayati= 6 seritli OTOBAN
Erkeklerin duygusal hayati = dar patika

erkeklerde jeton ya hemen dusuyor (genelde cok guzel kadinsa) ya da cok yavas dusuyor, ama sonraki sekilde asik olursa siki asik oluyor sanirim. Guzellik yetmeyebiliyor cunku/rahatlik onemli.

İyi akşamlar herkese.

Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.

Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.

Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..

Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.

Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?

Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin. :KK43:
İçinde oldugum durum ile çok benziyor durumunuz..

Bu adamlar başka bir kadınla evlenene kadar da unutulmuyor genelde. Umudu tamamen kesmek lazım unutmak için. Çünkü bu tipler sevmese bile arada severmiş gibi yapıp, "ayyy sanki döncek mi ne" dedirterek yaşıyorlar. Adamların yaşamak için motivasyonu bile bu olabilir.

İçinde oldugum durum ile çok benziyor durumunuz..
Of hep gülerdim böyle şeylere, allah insanı iddiasından vururmuş

Vay arkadas kufurler havada uçusuyor ben bi 69 dedim banlandim:KK70:Konuya cevabim alayina yuru canim takinti yapmissin sen :21:

İyi akşamlar herkese.

Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.

Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..

Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.

Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?

Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin. :KK43:
Ulasamadiginiz icin unutamiyorsunuz.

Icinizde bir yerlerde kucucukte olsa kalir. Illa ki karsiniza iyi birileri cikar evlenirsiniz mutlu olursunuz unutursunuzda. Arada o kisi akliniza gelincede yuzunuzde bir gulumseme olur.
Bende ilk askimi unutamamistim. Ayrildiktan sonra aradan 4 yil gecti yine konusmaya baslamistik. Sonra sebepsiz yere bitirdik. Tartisma vs hic kotu bir sey yasamamistik. Ben evlendim 9 yil sonra bosandim.a Arada aklima gelirdi napiyor ki acaba diye gulumserdim. O zamanlar 17 yasindaydim. 30 yil gecti ustunden bir gece aklima geldi yine. Sirf meraktan internetten arastirdim buldum. Ve trafik kazasinda vefat ettigini ogrendim cok uzuldum. Hala daha aklima geldikce icim sizlar.

Canım.. o kadar güzel şeyler yaşıyorsun ki
İlk defa aşık olmuşsun :)
Şanslısın çünkü çoğu insan aşkı yaşayamadan ölüyor
Bir kere olsada karşılıksız olsada yaşanmalı bence çok güzel bir şey
Seni anlıyorum çünkü bende aşık oldum bir sene önce o_O
Kızıma :KK51:
Kokusunu içime çekmeden duramıyorum
Onsuz nefes alamıyorum
Uyurken bile özlüyorum
Yemek yiyince mutlu oluyorum:)
Ve bütün gün oynayıp duruyoruz asla sıkılmıyorum
Aşk Harika birşey
Tarifi Yok :KK53:
Bu yaşadığın duyguların tadını çıkar, Birgün karşına biri çıkar karşılıklı aşk yaşarsınız umarımm
Peki hiç şansın Yok mu bu adamla
İletişime falan geçsen
Aşık olduğunu itiraf etsen yükünü hafifletip hayatına devam etsen
En kötü ne olabilir ki?
Ya o bende sana aşığım der yada kusura bakma ben aynı şeyleri hissetmiyorum der sende bakarsın yoluna ama için rahatlamış olur
İleride keşke itiraf etseydim diye pişman olmazsın :KK19:

Canım.. o kadar güzel şeyler yaşıyorsun ki
İlk defa aşık olmuşsun :)
Şanslısın çünkü çoğu insan aşkı yaşayamadan ölüyor
Bir kere olsada karşılıksız olsada yaşanmalı bence çok güzel bir şey
Seni anlıyorum çünkü bende aşık oldum bir sene önce o_O
Kızıma :KK51:
Kokusunu içime çekmeden duramıyorum
Onsuz nefes alamıyorum
Uyurken bile özlüyorum
Yemek yiyince mutlu oluyorum:)
Ve bütün gün oynayıp duruyoruz asla sıkılmıyorum
Aşk Harika birşey
Tarifi Yok :KK53:
Bu yaşadığın duyguların tadını çıkar, Birgün karşına biri çıkar karşılıklı aşk yaşarsınız umarımm
Peki hiç şansın Yok mu bu adamla
İletişime falan geçsen
Aşık olduğunu itiraf etsen yükünü hafifletip hayatına devam etsen
En kötü ne olabilir ki?
Ya o bende sana aşığım der yada kusura bakma ben aynı şeyleri hissetmiyorum der sende bakarsın yoluna ama için rahatlamış olur
İleride keşke itiraf etseydim diye pişman olmazsın :KK19:
Hic bir sey beklemeden beklentisiz En guzel ask evlat aski degil mi :))

İyi akşamlar herkese.

Sen tam bir bensin:)

Vallahi bravo arkadaşa , azimle duvarı delmis :KK53:
Konu sahibi ulaşılamayan şeyler hep caziptir. Bundan kaynaklı olabilir. Bir de insanın aklında yer edinen en son çektiği acıdır. Bu çocuklardan biri terk etse belki de onun acısını yaşıyor olurdunuz , zamanla geçecektir umarim:KK51:
Herkes icin söylemiyorum ama bazi kadınlar her seyi karsidan bekliyorlar. Konu sahibi icin de söylemiyorum bunu genel konuşuyorum.
Ilk adımı o atsin, ilk o sevdiğini soylesin, kavga edince ilk o alttan alsin, ilk o özür dileyen taraf olsun, o sevsin, o ilgilensin, vs.. hep böyle beklentilere giriyor çoğu kadin.
Peki bu adamlar da sevgi ilgi bir ilk adım bekliyorsa?
Bazi kadinlar sadece hayalindeki erkegi ariyorlar, ama hic, bir erkegin hayalindeki kadin olmak icin uğraşmıyorlar. Belki karsidaki erkekte kendisini seven, kendisi icin çaba gösteren bi kadın istiyordur olamaz mi yani?
Bu herkes icin gecerli değil ama bazi kadinlar boyle gercekten.

Aşk/sevgi bağımlılığı konusunda gayet güzel makaleler var psikologların yazdığı. Okuyun isterseniz belki bir aydınlanma yaşarsınız:) İnsan o kadar karmaşık bir varlık ki tek bir sebebe bağlamak mümkün değil ama birşeyin yarım kalması bu durumlarda en büyük etken olarak gösteriliyor. Reddedilme korkunuzun üzerine gidin, bu durumla yüzleşin bastırmayın ve iyi-kötü bir sonuca bağlayın mutlaka. Bu şekilde kalırsa aklınızdan çıkması çok zor çünkü hayat boşlukları sevmiyor ve hep doldurma eğiliminde.

Back
X