- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Beğendin mi samdanım?![]()
beğenmek ne demek judy

ellerinize emeklerinize sağlık. eskiden ben de yapardim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğendin mi samdanım?![]()
Desenmi yapmışlar boya üstüne. Duvar kagitlaridir desenli ya da..Anladın da ben meraklıyım. Ona ne dersiniz?![]()
Durmuyor mu resimler canım. Gönder bakalım bizde bayılalımbeğenmek ne demek judybayıldım bayıldım
ellerinize emeklerinize sağlık. eskiden ben de yapardim:)
Durmuyor mu resimler canım. Gönder bakalım bizde bayılalım![]()
Olsun buranin öyle bir şartı yok. Çizmek gönlünden gelmişse elbette çıkmıştır ortaya birşeyleryok annemde kaldı resimler judym:) coooooookkkk uzun zamandır çizmiyorum:)
ara ara bi heves gelse de ciddi bı adım atmadim henüz.
bakayim telefonda kalam bişey varsa atarim ama sizinkilerin yakınından bile geçemez:)
Teşekkür ederim yangincimHepsi cok guzel, bayıldım❤ ellerine saglık ❤❤❤![]()
Bende hıc boyle beceriler yok canım ya cok isterdim. Boyle gorunce cok hosuma gıdıyor. Allah sana bahsetmıs ne guzelTeşekkür ederim yangincimvarsa senide bekleriz
![]()
O ne demek canım eminim çok güzeldiryok annemde kaldı resimler judym:) coooooookkkk uzun zamandır çizmiyorum:)
ara ara bi heves gelse de ciddi bı adım atmadim henüz.
bakayim telefonda kalam bişey varsa atarim ama sizinkilerin yakınından bile geçemez:)
Bende hıc boyle beceriler yok canım ya cok isterdim. Boyle gorunce cok hosuma gıdıyor. Allah sana bahsetmıs ne guzel ❤
Karala gelip muhtesemlerle susleyimBecerikli arkadaşlarımız var olduğu kadar paylaşmaya devam. Şu aralar karaladikca karalayasim geliyor
![]()
Hangi açıdan baksan başka bir güzellik...
Olsun buranin öyle bir şartı yok. Çizmek gönlünden gelmişse elbette çıkmıştır ortaya birşeyler![]()
O ne demek canım eminim çok güzeldirannenden istersin fotolarını merak ediyorum canımcım
![]()
Teşekkür ederimHangi açıdan baksan başka bir güzellik...
Teşekkür ederim"her kadın çiçektir ve dik durması için güçlü bir gövdeye ihtiyacı vardır" adlı eserim olur
![]()