Çizgi gören varmııııı

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
585
159
18
31
Merhaba kızlar bat tarihim 25 Nisan ben çok hafif bir çizgi görüyorum Daha önceki testlerimde hiç çıkmıyordu önceki aylarda İlk kez gördüm ama beynim bana oyun mu yapıyor Anlamadım bakabilir misiniz marka laboquick gebelik testi yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün

Eklentiler

• IMG_20250421_083010.webp
    IMG_20250421_083010.webp
    113,9 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
İlk fotoğrafta görebildim,bence bir de erken gebelik deneyin derim
Bu erken gebelik testi zaten aslında ben çok hafif görüyorm ama fotoda pek belli olmuyor birde 13 Nisan'da çatlama oldu belki bi kaç güne belirgin olur bilemedm gördnzmğ yani sizde silik çizgi 🥲

Bu erken gebelik testi zaten aslında ben çok hafif görüyorm ama fotoda pek belli olmuyor birde 13 Nisan'da çatlama oldu belki bi kaç güne belirgin olur bilemedm gördnzmğ yani sizde silik çizgi 🥲
iğnenin etkisi 11-13 gün arası geçiyor canım iğne etkiside olabilir biraz daha bekle öyle test yap bence

Merhaba kızlar bat tarihim 25 Nisan ben çok hafif bir çizgi görüyorum Daha önceki testlerimde hiç çıkmıyordu önceki aylarda İlk kez gördüm ama beynim bana oyun mu yapıyor Anlamadım bakabilir misiniz marka laboquick gebelik testi yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün
Testim erken gebelik testi değil normalmş ya bende burda farkettim ama normal testte bile hafif çizhi çıkması iyi değil mi ya şimdiden 🥲🥲

Başka yorumu olan varmıııı

Hafif çizgi görünüyor inşallah vardır canım

Kızlar bugün yeniden yaptm normal test kör olmadan görüyorm çizgiyi hemen çıktı birde erken gebelik yapacgm yarın sizce nasıl buu birde benm tel baya eski çok net çekmiyo malesef

Eklentiler

• IMG_20250422_104215.webp
    IMG_20250422_104215.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20250422_104200.webp
    IMG_20250422_104200.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 91
Back
X