- 21 Ağustos 2016
- 414
- 106
- 103
- 28
Yok canim atilmasini beklicem kimyasal isteBişey kullanma belki yükselir ihtimal var dimi sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim atilmasini beklicem kimyasal isteBişey kullanma belki yükselir ihtimal var dimi sonuçta
Baska doktora da sorduk cunku o da ayni seyleri dediBişey kullanma belki yükselir ihtimal var dimi sonuçta
Bat tarihin neydi canımGeçen ay yapmıştım yine hamilelik olmadı o yüzden bu ay yapmayacağım, geçen ay ortalama olarak telefon uygulaması ile aynıydı pik günüm. Ona göre değerlendireceğim
merhaba herkesin yumurtla günü değişebilir geçen ay reglden 5 gün sonra yumurtlama gördüm bu ay 22 eylülde regl bitti 24 25 26 eylülde Ovilasyon da pozitif gördüm 3 günü değerlendirdim Regle 4 gün kala test negatif bakalım hayırlısı ile bekliyorum rabbim herkese kolaylıkla nasip eylesinKimsenin kucağına da boş bırakmasın inşallah
![]()
1-2 kasım olarak bekliyorum. Yumurtlamam da tahmini 15-16 gibi olurBat tarihin neydi canım
Herkese iyi geceler. Benimde adetim 22 gün gecikti. Düzenlidir de. 25 günde bir gelir. En fazla 8 gün gecikmisti. Çok test yaptım. Bazen yalancı pozitif bazen de tek çizgi gordum. Gecikmenin 9.gunu kan verdim negatif çıkmıştı. Bugün itibariyle 22 gün gecikti. Ama iki üç günde bir adet olacakmışim gibi karnım agriyo. Bugün de yine çok ağrıdı. Ama gelen giden yok. Ara ara midem bulaniyo. Evde de awox vardı. Akşam üzeri yaptım. İlk 3 dakikada silik çıktı. Ama yine daha öncekiler gibi olmuştur diye çok umitlenmedim. Bu marka gerçekten guvenilirmidir. Yarın sabah ilk idrarla yine yapmayı düşünüyorum yani gece adetim baslamazsa tabi. Sizde bakarmisiniz . Bazen hayal gördüğümu düşünüyorum![]()
Arkadaşlar regl 5 gün geçti sizce varmıdır
Arkadaşlar regl 5 gün geçti sizce varmıdır
Sabah yine yaptım. Yine awoxla. Ama bu kez tek çıktı. Ben de gidip kan verdim. Çünkü idrar yolu enfeksiyonu var. Antibiyotik almam gerekiyo. Belki adetim o yüzden bu kadar gecikti.iki çizgi görünüyor canım salı sabahı tekrar yap bence