• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeter canım bak şimdi ben anlatayım. Adet bitecek ya hemen başla diyen oluyor da peşine hemen yumurtlamazsın adet bittikten 2 veya 3 gün sonra başlasan yeter. Ben ilk sefer de bi kaç gün tek test yaptım aynı saatte yapmaya çalış ama. Üzerlerine tarih ve saati yaz . Sonra ertesi gün bir daha yap. Yalnız sıvı alımını iki saat öncesinde bırakmak gerekiyor seyrek çıkarsa anlaşılmaz diye. Bir iki gün tek test gittim sonra günde iki test yaptım. Birini öğlen 12 30 gibi birini akşam 8 gibi yaptım. Ne zaman ki ikisi de aynı koyulukta o günü değerlendirmek gerekiyor pik deniyor ona işte bir gün sonra silikleşti ya mesela yumurtan çatladı anlamına gelir o gün de önemlidir. Hatta pikten bi gün önce de önemli o 3 günü değerlendirmek iyi olur. Bak sana atayım kendi yaptığımı
12 eylüle bak mesela bende koyu c çizgisi ile aynı koyulukta o gün benim pik günü ama 13 Eylül silikleşmiş 12 sine göre çatlamış artık

Yeter canım bak şimdi ben anlatayım. Adet bitecek ya hemen başla diyen oluyor da peşine hemen yumurtlamazsın adet bittikten 2 veya 3 gün sonra başlasan yeter. Ben ilk sefer de bi kaç gün tek test yaptım aynı saatte yapmaya çalış ama. Üzerlerine tarih ve saati yaz . Sonra ertesi gün bir daha yap. Yalnız sıvı alımını iki saat öncesinde bırakmak gerekiyor seyrek çıkarsa anlaşılmaz diye. Bir iki gün tek test gittim sonra günde iki test yaptım. Birini öğlen 12 30 gibi birini akşam 8 gibi yaptım. Ne zaman ki ikisi de aynı koyulukta o günü değerlendirmek gerekiyor pik deniyor ona işte bir gün sonra silikleşti ya mesela yumurtan çatladı anlamına gelir o gün de önemlidir. Hatta pikten bi gün önce de önemli o 3 günü değerlendirmek iyi olur. Bak sana atayım kendi yaptığımı
Yani 12 eylülde yumurtan çatlamışmı demek ?

Adettin bittiği günden itibaren yapmaya başla canım bir tane çizgi sen yumurtlayana kadar hep silik çıkacak ikiside aynı koyulukta kıpkırmızı olduğu zaman yumurtlamışsın demektir.sonr açizgi tekrar silikleşecek yumurtlama gününü ve 1 gün arayla öyle ilişkiye girmelisin .
İkinci çizgi hafif gözüksede birliktemi olmak gerekiyor yoksa tam kırmızı oluncamı

Ben kullanmayı bilmiyorum sadece netten baktım 20 labaquik ovulaston testi 6 ultra erken gebelik testi yeter diymi
evet ben en son onu aldım ve onla denk geldi :) her gün iş çıkışı saat 18.30 da yaptım koyu çizgi 2 gün arka arkaya oldu 3. gün de silik olmaya başladı ve değerlendirdik

Evet 3 kata yakın artmış. Bugün muhtemelen bir daha ne zaman gelmem gerektiğini söyler. Herhalde 6. hafta çağırır diye tahmin ediyorum. Senin kaç haftalık tam şu an
benim uygulamaya göre 4 hafta 6 gün ama uygulama 1 hafta fazla gösteriyor diyorlar pazartesi ya da çarşamba doktora gideceğim

evet ben en son onu aldım ve onla denk geldi :) her gün iş çıkışı saat 18.30 da yaptım koyu çizgi 2 gün arka arkaya oldu 3. gün de silik olmaya başladı ve değerlendirdik
Bu dediğin şey 3-5 günlük mevzu sadece yakalamak lazım o zaman anladığım kadarıyla

yani regli dahil 11. gün aslında diyelim reglin 1-5 arası oldu 6.7.8 gün olarak say
Kızlarr ovülasyon koyulaşmış dün aşırı silikti
Sabah yaptığım testte gözle zor görülüyordu şimdi tekrar gebelik testi yaptım daha belli çıktı

Eklentiler

• IMG_5479.webp
    IMG_5479.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_5462.webp
    IMG_5462.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 6
Back
X