Çizgi gören varmııııı

Doktor gecikme olunca gel dedi ona göre randevu almştm bir gün geçince gidecgm yokmu çizgi 🥲
çizgi gördüm gibi gecikme olunca gitsende hemen kese gözükmez zaten bi sağlık ocagına verseydin kan kafan rahat ederdi kuzum bende sürekli böyleydim kendi kendime strese sokardım

çizgi gördüm gibi gecikme olunca gitsende hemen kese gözükmez zaten bi sağlık ocagına verseydin kan kafan rahat ederdi kuzum bende sürekli böyleydim kendi kendime strese sokardım
Bugün daha net görünce biraz içim rahatladı artk perşembe günü kan verecgm

Merhaba kızlar bat tarihim 25 Nisan ben çok hafif bir çizgi görüyorum Daha önceki testlerimde hiç çıkmıyordu önceki aylarda İlk kez gördüm ama beynim bana oyun mu yapıyor Anlamadım bakabilir misiniz marka laboquick gebelik testi yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün

Eklentiler

• IMG_20250422_123212.webp
    IMG_20250422_123212.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar bat tarihim 25 Nisan ben çok hafif bir çizgi görüyorum Daha önceki testlerimde hiç çıkmıyordu önceki aylarda İlk kez gördüm ama beynim bana oyun mu yapıyor Anlamadım bakabilir misiniz marka laboquick gebelik testi yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün
Laboquick markads çizgi görüp negatif öğrenen olmadı demii ilk kez çizgi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20250422_123212.webp
    IMG_20250422_123212.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 47
Back
X