Bir kişi acayiplik görememiş , bir kişi soruma gülme işareti koymuş çokmu saçma birşey sordum ki anlamadım :/
Gülünce benimde gözlerim kayboluyo hafif göz torbası gibi şişlik oluyo ve göz kenarlarım kırışıyo ama sadece gülünce oluyo. Herkes çok yakıştığını, tatlı olduğumu söylüyo genelde.O yüzden hiç sorun yapmıyorum ben.
Teşekkür ederimPek sevimli gözleriniz varayrıca gülünce veya ağlarken pek çok çizgi çıkabiliyor buna nasil engel olunur bilmiyorum bence rahatsız olmayın kötü gözükmüyor
Bende hiç olmadı ki, dediğm gibi cildim de çok gergindir. Sigara alkol vs yok,Ailede de torba yok, mimiksiz durunca torba görüntüsü sıfır. Sadece bu şekil gülünce çkıyor. Gene de torba mı sayılıyor yani?Göz altı torbası her insanda bulunan bir şey.
Evet gülünce çıkar, benim artık gülmeden de var.
Malum, yaş ilerledikçe yer çekimine maruz kalıp sarkıyoruz, göz kapaklarımız da düşecek.
Çok rahatsızsanız bir operasyonu vardı bunun, araştırın isterseniz.
Onlar olmazsa göz kusurlu olur.Bende hiç olmadı ki, dediğm gibi cildim de çok gergindir. Sigara alkol vs yok,Ailede de torba yok, mimiksiz durunca torba görüntüsü sıfır. Sadece bu şekil gülünce çkıyor. Gene de torba mı sayılıyor yani?
Bir yaşıma daha giriyorum yahu, ben bu yaşıma kdr torbayı genetik bildim hep. Her insanda da olmaz diye biliyorumOnlar olmazsa göz kusurlu olur.
Gözünüzü kapatıp yukarıya bakmayı deneyin ve o sırada o torbaları elleyin, nasıl hareket ettiğini gerginleştiğini anlayacaksınız.
Yani bir işlevi var o derinin.
Ha zamanla uykusuzluk, göz yorgunluğu ve bahsettiğim yaşlanma etkisiyle bombeleşebilir, çok normal.
YokBir yaşıma daha giriyorum yahu, ben bu yaşıma kdr torbayı genetik bildim hep. Her insanda da olmaz diye biliyorum
İşte güldüğünüzde oluşan da göz altı torbası, bu da.bu değl mi mesela göz torbası?ee benim mimiksiz durunca böyle bi görüntü yok mesela? Sadece gülünce çizgi şeklnde. Onlar ne o zaman? Kafam karıştı cidden.
Siz hariç dışarda kime sorduğmda torba değl onlar diyor annemden tut eşime kdr arkadaşlarm akrabalarİşte güldüğünüzde oluşan da göz altı torbası, bu da.
Ama bu deforme olmuş, dediğim şekilde gerçekleşmiş ve sizin belirttiğiniz gibi genetik olan şey.
Sizin attığınız kendi mimiğinizde olan da gözaltı torbası ama deforme değil, gayet normal şuan.
İleride yaş vb kriterle böyle olabilir hepimizin.
Önlemlerini şimdiden almakta fayda var.
Siz hariç dışarda kime sorduğmda torba değl onlar diyor annemden tut eşime kdr arkadaşlarm akrabalar ☺ Sen torba görmemişsin mimiksiz dursan gene şiş durur diyorlar. Bi siz dediniz şuan şaşırdım :) ben gülme mimiği sanıyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?