Gebeliğe Hazırlık Çizgiyi gören varmı.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huzursokak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
45
27
3
28
Kızlar ilk yaptığım üstekki ikinciside yarım saat sonra böyle oldu.belirtilerim genelde göğüslerim çok şiserdi ağrırdı şimdi sadece uçları ağrıyor.adetime 8 gün var.kasık ağrılarım oluyor.3 gün ara sıra kahveye benzer leke geliyordu.belim bazen ağrıyor.başım çok ağrıyor kaç gündür.

Eklentiler

• IMG_20220421_154909.webp
    IMG_20220421_154909.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20220421_145513.webp
    IMG_20220421_145513.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 142
Ben çizgi göremedim, regliniz gecikmeden kart testler çok doğru sonuç vermez zaten biraz erken yapmışsınız. 1 hafta bekleyip tekrar deneyin belirtiler için çook erken değil mi 🤔🤔

Kızlar ilk yaptığım üstekki ikinciside yarım saat sonra böyle oldu.belirtilerim genelde göğüslerim çok şiserdi ağrırdı şimdi sadece uçları ağrıyor.adetime 8 gün var.kasık ağrılarım oluyor.3 gün ara sıra kahveye benzer leke geliyordu.belim bazen ağrıyor.başım çok ağrıyor kaç gündür.
Bende göremedim
Ama çok erken yapmıssınız testi zaten
Gecikince tekrarlayın

Hafif bi çizgi mevcut regl günü yada bigün öncesi daha net belli olur. Hakkınızda hayırlısı olsun❤️

İlk fotoda ben gördüm

Ben göremedim adetiniz gecikmeden test yapmak neden ki biraz daha bekleyin

geçen ay ben de bunu yaşadım.
iki gün peş peşe iki test yaptım ikisinde de silik ikinci çizgi çıktı
1 hafta sonra tekrar yaptım koyulaşır artık diye, kabak gibi tek çizgi çıktı
üstüne reglim de 8 gün geçti, kan verdim negatif çıktı sonra regl oldum zaten :KK14::KK14::KK14:

bir daha reglim geçmeden ne kan tahlili ne de kart test asla elimi bile sürmeyeceğim :KK14:

Back
X