Çizgiyi sizde görüyor musunuz 😭

halles

Gönlümün yarısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
308
54
118
35
Görüyor musunuz gecikmenin 2. Günü yaptım

Eklentiler

• IMG_8284.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 107
Görüyor musunuz gecikmenin 2. Günü yaptım
Bebis var gorunuyor masallah kan verince sonucu bzmlede paylasin insallah pozitif haberle gelirsiniz Allab im saglikli bir gebelik nasib etsin insallah

Bebis var gorunuyor masallah kan verince sonucu bzmlede paylasin insallah pozitif haberle gelirsiniz Allab im saglikli bir gebelik nasib etsin insallah
Pazartesi tekrarlıcam testi tam umutlanmak istemiyorum

Insallah bebis seninled8r ben daha ovulasyon testi yapiyorum adete 9 gun var y9lum uzun
Bende bu ay ovülasyon yaptım adetten 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdim daha sonra 2günde 1 ilişkiye girdik bazen 3

Bende bu ay ovülasyon yaptım adetten 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdim daha sonra 2günde 1 ilişkiye girdik bazen 3
Valla bizde aralikli iliski oldu 1 gun bazen hergun bazen 2 gun ara ben pik yaptmmi anlamadm testlerimi atayim

Valla bizde aralikli iliski oldu 1 gun bazen hergun bazen 2 gun ara ben pik yaptmmi anlamadm testlerimi atayim Eki Görüntüle 3324926
Bende pek anlamıyorum zaten üç gün yaptım bıraktım hemen pik görünce değerlendirdim yapamayacağım deyip bıraktım beni strese soktu sende 25 Ekim gibi gözüküyor ama bilemiyorum tam

Bende 25 i baz aldim 8 kasimi bekliyorum smdi bugun yaomayacagom test catladi bence 8 kasima adet olursam kalan testleri yaparim
Bende pek anlamıyorum zaten üç gün yaptım bıraktım hemen pik görünce değerlendirdim yapamayacağım deyip bıraktım beni strese soktu sende 25 Ekim gibi gözüküyor ama bilemiyorum tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…