Çizgiyi sizde görüyor musunuz 😭

halles

Gönlümün yarısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
308
54
118
35
Görüyor musunuz gecikmenin 2. Günü yaptım

Eklentiler

• IMG_8284.webp
    IMG_8284.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 106
Görüyor musunuz gecikmenin 2. Günü yaptım
Bebis var gorunuyor masallah kan verince sonucu bzmlede paylasin insallah pozitif haberle gelirsiniz 🙂😇 Allab im saglikli bir gebelik nasib etsin insallah

Insallah bebis seninled8r ben daha ovulasyon testi yapiyorum adete 9 gun var y9lum uzun 🙂😇
Bende bu ay ovülasyon yaptım adetten 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdim daha sonra 2günde 1 ilişkiye girdik bazen 3

Bende bu ay ovülasyon yaptım adetten 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdim daha sonra 2günde 1 ilişkiye girdik bazen 3
Valla bizde aralikli iliski oldu 1 gun bazen hergun bazen 2 gun ara 🙂 ben pik yaptmmi anlamadm testlerimi atayim
20231028_000015.webp

Valla bizde aralikli iliski oldu 1 gun bazen hergun bazen 2 gun ara 🙂 ben pik yaptmmi anlamadm testlerimi atayim Eki Görüntüle 3324926
Bende pek anlamıyorum zaten üç gün yaptım bıraktım 😀hemen pik görünce değerlendirdim yapamayacağım deyip bıraktım beni strese soktu sende 25 Ekim gibi gözüküyor ama bilemiyorum tam

Bende 25 i baz aldim 8 kasimi bekliyorum smdi 😁😁 bugun yaomayacagom test catladi bence 8 kasima adet olursam kalan testleri yaparim
Bende pek anlamıyorum zaten üç gün yaptım bıraktım 😀hemen pik görünce değerlendirdim yapamayacağım deyip bıraktım beni strese soktu sende 25 Ekim gibi gözüküyor ama bilemiyorum tam

Back
X