clexane iğne kullananlar

kaderim35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
6.064
2.771
148
43
Arkadaşlar bugün clexane 0,4 iğne ye başladım. Eşim göbekten uyguladı ama çok zor oldu canım da çok acıdı. Birde üzerine ağladım. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar taktik verebilir mi lütfen? O kadar yumurtlama çatlama iğnesi baskılama iğnesi oldum ama bu çok farklıymış. ,:(

Arkadaşlar bugün clexane 0,4 iğne ye başladım. Eşim göbekten uyguladı ama çok zor oldu canım da çok acıdı. Birde üzerine ağladım. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar taktik verebilir mi lütfen? O kadar yumurtlama çatlama iğnesi baskılama iğnesi oldum ama bu çok farklıymış. ,:KK43:

clexane kan sulandırıcı bi iğne ne kadar denersen dene illaki yakacak ve hatta yaptıgın yerin etrafı kızaracak.sadece kendin yap derim bide anlatmışlardır belki ama göbek deliginin 4 parmak sağı yada solu iki parmagının arasında sıkıştır ve vur.RABBİM yardımcın olsun

clexane kan sulandırıcı bi iğne ne kadar denersen dene illaki yakacak ve hatta yaptıgın yerin etrafı kızaracak.sadece kendin yap derim bide anlatmışlardır belki ama göbek deliginin 4 parmak sağı yada solu iki parmagının arasında sıkıştır ve vur.RABBİM yardımcın olsun
Yakması problem değil iğne çok kalın geldi eşim e hatta soktun çıkardın dimi dedim.ilacın yakması problem değil iğneyi batıramıyor eşim ben zaten hiç içim almıyor içim fenalık geçiriyor bayılacak gibi hissediyorum.Bu ay aşılama olcam derken kendiliğinden hamile kaldım.Geçen senede kalmıştım ama kan değerlerim katlamadı kalp atışlarını duyamadik kürtaj oldum.doktorum geçen sene genetik tahlili istedi.o tahlilleri de dün tarayıp gönderdim telefonda iğne nin ismi verildi göbekten dedi..nerden bileyim diğerleri gibi zanettim

Canım o iğne gerçekten fenadır ben tüp bebek yaptırdım 2 hafta yumurta geliştirici iğne vurdum göbekten hiç gık etmedim ama iğnede acıyordu. Transferden sonra kalçadan da bir iğnem olduğu için hast. gidiyorduk onu da vurduyordum çok yanıyordu cart diye ses çıkıyordu valla. Sana tavsiyem bilmiyorum yapıyor musun göbeğini iki parmağının arasına al sık biraz öyle vur direkt vurma o zaman daha az acıyor. Bir de alkollü mendille ıslatabilirsiniz oraya nemlenince de daha iyi vuruluyor Allah kolaylık versin.

Canım o iğne gerçekten fenadır ben tüp bebek yaptırdım 2 hafta yumurta geliştirici iğne vurdum göbekten hiç gık etmedim ama iğnede acıyordu. Transferden sonra kalçadan da bir iğnem olduğu için hast. gidiyorduk onu da vurduyordum çok yanıyordu cart diye ses çıkıyordu valla. Sana tavsiyem bilmiyorum yapıyor musun göbeğini iki parmağının arasına al sık biraz öyle vur direkt vurma o zaman daha az acıyor. Bir de alkollü mendille ıslatabilirsiniz oraya nemlenince de daha iyi vuruluyor Allah kolaylık versin.
Eşim göbeğine yakın vurdu gibi geldi zaten bana 5 cm uzağa diyor.bugün birde öyle uzağa vursun adamda göbek deliğine yakın vurma sempatisi var yaa

öncesinde5 dk kadar buz paketi koyun çok işe yarıyor daha az morarma oluyor birde sağlık ocağında nasıl vuracağınızı anlatıyorlar yardım alabilirsiniz

öncesinde5 dk kadar buz paketi koyun çok işe yarıyor daha az morarma oluyor birde sağlık ocağında nasıl vuracağınızı anlatıyorlar yardım alabilirsiniz
Valla dün işteydim doktor telefonda verdi iğneyi akşam 7.30 ta eve geldim.Eşim iğneyi getirmiş eczacı tanıdık telefonda bir şeyler söyledi ama hiç ne prison ne gonal f nede ovitrelli ye benziyor

dizin bir karış üstünede yapabilirsiniz kolun yan arka kısımlarıda oluyor . hergün verdiyse sürekli yerini değiştirin mutlaka deriyi sıkıştırın ve buz gerçekten çok etki ediyor.

Teşekkür ederim kızlar..dün iğne çok zorlamadı.sadece yanması oldu o kadar.göbekten uyguluyoruz şimdilik daha morarma ödem filan olmadı daha 2 tanecik vurulduğum için herhalde

bende bu iğneyi 70 gündür oluyorum .göbek deliğinden 4 parmak sağa ve sola yapılıyor .kol ve bacaktan daha az acıyormuş göbek.iğneyi yapmadan önce mutlaka havasını çıkarın .yoksa öok yakıyor o hava.ayrıca iğnneden sonra ovmayın yapılan yeri . ben henüz hiç kendim yapmadım hatta eşim yaparken bakmıyorum bile .Allah mecbur buraktırmasın kendime yapmak zor .daha 6 ay daha olucam :anneadayı::nazar:

bende bu iğneyi 70 gündür oluyorum .göbek deliğinden 4 parmak sağa ve sola yapılıyor .kol ve bacaktan daha az acıyormuş göbek.iğneyi yapmadan önce mutlaka havasını çıkarın .yoksa öok yakıyor o hava.ayrıca iğnneden sonra ovmayın yapılan yeri . ben henüz hiç kendim yapmadım hatta eşim yaparken bakmıyorum bile .Allah mecbur buraktırmasın kendime yapmak zor .daha 6 ay daha olucam :anneadayı::nazar:
Benim de bir sonraki hamileliğinde hemen başlanacak gene galiba..şimdi kan sulandırıcı ilaç içiyorum sadece..allah kolaylık versin umarım sağlık la bebeğini kucağına alırsın..emeklerimiz boşa çıkmaz..

Benim de bir sonraki hamileliğinde hemen başlanacak gene galiba..şimdi kan sulandırıcı ilaç içiyorum sadece..allah kolaylık versin umarım sağlık la bebeğini kucağına alırsın..emeklerimiz boşa çıkmaz..
amin inşallah .Allah isteyen her kadına yaşatsın ,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

dizin bir karış üstünede yapabilirsiniz kolun yan arka kısımlarıda oluyor . hergün verdiyse sürekli yerini değiştirin mutlaka deriyi sıkıştırın ve buz gerçekten çok etki ediyor.
Herkese hayırlı hamilelik diliyorum. Bende cuma günü başlayacağım Dr herseyi yiyemezsin dedi bilgisi olan var mı size dedi mi Dr öyle bisi

Herkese hayırlı hamilelik diliyorum. Bende cuma günü başlayacağım Dr herseyi yiyemezsin dedi bilgisi olan var mı size dedi mi Dr öyle bisi
Benim doktorum öyle bir şey demedi ama eczacimiz tanıdık o demişti k vitamini engelliyormuş iğnenin etkisini..su anda o bebeğimi kaybettiğim için tekrar tedaviye başladık tüp bebek deneyeceğim bu sefer..Yartm yumurtalarim toplanacak.izmirden istanbula gidiyoruz bugün:)

Benim doktorum öyle bir şey demedi ama eczacimiz tanıdık o demişti k vitamini engelliyormuş iğnenin etkisini..su anda o bebeğimi kaybettiğim için tekrar tedaviye başladık tüp bebek deneyeceğim bu sefer..Yartm yumurtalarim toplanacak.izmirden istanbula gidiyoruz bugün:)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bana doktor ceviz badem gibi kuruyemiş ler süt ürünleri ve balık yemeyeceksin dedi acaba neden

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bana doktor ceviz badem gibi kuruyemiş ler süt ürünleri ve balık yemeyeceksin dedi acaba neden
Eczacı bana sadece k vitamini demişti oda yeşil yapraklı bitkiler ıspanak marul brokoli aşırı tüketme demişti..Ben kan sulandırıcı kullanırken aşırı dış eti çekilmesi ve kanamasi da olmuştu.dış fircami macunu filan da değiştirdim çok rahatsiz ediyordu çünkü

Malesef benim gebeligim sonlandi benim doktorum hic bir uyari yapmadi. Allah yardimciniz olsun insallah

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bana doktor ceviz badem gibi kuruyemiş ler süt ürünleri

Back
X