arkadaşlar bende clexane 0.4 kullanıyorum.günde 1 tanede aspirin alıyorum.şuan 12 haftalık gebeyim.şükürler olsun.bendede kan pıhtılaşması ile ilgili problemım var.ben normal doğum yapmak istiyorum ama hayırlısı.doktorum bu konuda daha bi bilgi veermedi.bakalım hayırlısı.allah cümlemize bebğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada cinsiyetinide söyledi doktor.size soyleyen oldu mu?
kızlar içinize kurt düşürmek istemiyorum ama
dün bir doktora gittim öylesine bir doktorda değil çok iyi denilen biriydi ve ben bu iğneyi vermeyi kestim iğnenin bebek üzerinde bi yan etkisi olduğu bulunmuş sana veren arkadaş duymamıştır belki dedi
kafam karıştı. doktorumu arıycam bugün ona sorucam
sizde böyle birşey duyduğunuzu söyleyip doktorlarınıza sorarmısınız
yanlış bişey söylemiş olmak istemiyorum eğer sil derseniz silebilirim yazdığım şeyi
doktoruma güveniyorum ama araştırmakta istiyorum bundan dolayı yazdım
bende daha önce düşük yaşadım o yüzden kullanıyorum
o doktor farklı iğneler veriyomuş innohep.... bişeyler saydı
canım senin homozigot mthfr c(677)t mutasyonumu....benim eşim kolumdan vuruyor 45 derecelik açıyla
karnımda oynatırım diye istemiyorum bacaktanda bazen morarıyo acıyo yatarken zor olur diye istemedim
diyet hakkında hiç bi bilgim yok ama en tatmin edici cevabı doktorun verir canım konuş bakalım ne diyecek
canım senin homozigot mthfr c(677)t mutasyonumu....
etuuba canım sana arkadaşlık daveti attım kabul etmemişsin henüz.aslında msn den falan görüşmek isterim.fikir alışverişinde bulunmak için...ALLLAH bebeğine ve sana sağlık versin canım yaaaa.ve hepimize....
benim karnım büyümeye başladı. acaba göbekten yapmaya devam etsem bi sakıncası olur mu? siz kaçıncı haftadasınız nereden vuruyosunuz iğnenizi
canım senin homozigot mthfr c(677)t mutasyonumu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?