- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
30 haftalık hamileyim..kanda pıhtılaşma nedeniyle bebe aspirini ve clexane iğne(0.4 mg) kullanıyorum..gittiğim doktorların hepsi bunları bırakma haftalarını farklı zamanlar olarak söyledi..ve bugün kontrole gittiğimde dr. bebeğin 32 haftalık göründüğünü ve 2 hafta sonra(34 haftalıkken) iğneyi bırakacağımızı ve 1 ay sonra da aspirini bırakacağımızı söyledi..bunları böyle erkenden bırakınca bebekte beslenme sorunu olur diye korkuyorum..bunlardan kullananlar...siz kaçıncı haftada bıraktınız ya da bırakacaksınız?
bende cleaxne ve ecopirin kullanıyorum.38. haftanın içinde sezeryan olacağım.dr um iğneyi 48 saat önce bırakacağımı söyledi.ecopirini de 1 hafta önce bırakmamı önerdi...
ben de cleaxane kullanıyorum 0,6 lık ama benim braz farklı bi sorun var 29. haftada sol bacağımdaki toplardamarı kanpıhtısı tıkamış dvt diolar bu rahatsızlığa 29. haftadan beri kullanıyorum. doktor normal doğum olursa doğumun olduğu gün ve sonraki bi kaç gün kullanmazsın dedi sezaryanda da bi gün öncesi keseriz ilacı dedi. şu an 38. haftamdayım yani hala kullanıorum kafam karıştı sizin yazdıklarınızı okuyunca
Kızlar doğum yaptınız büyük ihtimalle iğneyi ne zaman bıraktınız??Sorun oldumu?Bende 35 haftalık hamileyim doktorum 2 gün kalarak bırakıcaz dedi.Bende korkuyorum bişi olursa diyeee..
merhaba filiz, sanırım doğum yaptın hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin. Bnde clexane ve coraspirin kullanıyorm, 32. haftada bıraktım coraspirini, 37. haftama başladım şu an clexane a hala devam ediyorum. Doğumun nasıl oldu? İnşallah sıkıntı yaşamadın, sakıncası yoksa paylaşır mısın?
Saol canım evet yaptım çok şükür darısı sizlere olsun.Doğumum sezeryan oldu kolay oldu sıkıntı çekmedim.2 gün kala iğneyi bıraktım.38+1 de doğumum oldu doktorum riske atmayalım artık alalım dedi öyle..
mirayhan bebek hareketleri nasıl sende ? 30. haftayı bitirmek üzreyiz ve sanki bi kaç gündür yavaşlama var çok tedirgin oldum benzeri bi durumu yaşadın mı yada yaşayan var mı ?
arada yavaşlamalar benim de oluyor canım, ama kesilmemesi önemli hareketlerin, artık iyice büyüdü benimki hareketleri eskisi gibi kıpır kıpır değil ama sürekli hissedilir şekilde, endişelenme oluyor yani, ama rehet etmiyorsan doktoruna mutlaka sor, iğneler benim de gecikiyor arada, ablam doktor benim aynı saatte vurursan daha iyi ama vurmazsan da bişey olmaz dedi.
saol canım ama son bi kaç gündür o güm güm vurmaları azaldı sanki yada bana mı öyle geliyor bilmyorum ama korkuyorum işte elimde değil
artık büyüyor annesi benim mesela güm güm den ziyade deniz dalgası gibi hareketleri, ama sen yine de doktoruna danış rahatla beni de haberdar et
Amin canım saol.Genel anestezi evet öbürüne dayanamam ben panik olurum..Allah bağışlasın yavrunuzu size, geçmiş olsun ayrıca. Çok teşekkürler. Darısı başımıza artık, genel anestezi mi oldu peki?
kızlar faktörleriniz ne
acaaba iğne olmadan sadece aspirin kullanasak olurmuydu ,iğne biraz zor geliyor
doktorlar garanti olsun diye ikisinide veriyorlar ama
bazen boşunamı kullanıyorum diyorum
birde bebğe zarar eder diye korkuyorum
pazartesi gidicem dr a bakalım ne diycek İNŞALLAH kötü bi şey demez :18::18::18:
kızlar ben daha 12 haftalıgım ve doktorum pıhtılasma ıcın bebe aspırını verdı doguma 40 gun kala bırakıcaz dedi
kızlar faktörleriniz ne
acaaba iğne olmadan sadece aspirin kullanasak olurmuydu ,iğne biraz zor geliyor
doktorlar garanti olsun diye ikisinide veriyorlar ama
bazen boşunamı kullanıyorum diyorum
birde bebğe zarar eder diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?