Clexane ve bebe aspirinini kaçıncı haftalarda bıraktınız?

selam kızlar,
bende hamilelik süresinde bebe aspirini ve clexane 0,4 kullandım
aspirini ,ilk haftalarda bıraktım iğneyi doğuma 1 hafta kala bıraktım rahat olun bi sorun çıkmaz
ben bu şartlarda geçirdim gebeliğimi ve uan oğlum 3 yaşında..
ve ikiz kızlarıma hamileyim şuan 19.haftalarda aspirini bıraktım şuan sadece iğneyle devam ediyorum şuan
yine bir önceki gebeliğim gibi doğumdan 1 hafta öncesindede iğneyi bırakıcam sezeryanla doğum olduğu için büyük ihmilalle
35, veya 36.haftada iğneyi bırakıp 37.haftadan itibarende doğum benimki böyleydi yine böyle olacak.

herkese sağlıklı doğumlar dilerim

çok saol canım bilgilerin için. Allah ikizlerinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

teşekkürler meryem böyle iyi şeyler duyunca rahatlıyorum, peki iğnenin saati knusunda ne dersin? yani şöyle ben etkisini 12 saat diye bildiğimden ve uyurken hareketsiz kaldığımdan gece 12 de yapıyoruz, günde bi tane benim, acaba ssakıncalı olur mu?

gittin mi doktora? ne dedi?

canım yeni gördüm çok pardon. gittim nst ye aldı her şey normal dedi. o hafta tekrar çok hareketliydi bu gün 31+1 olduk yine yavaşladı sanki yaa bide 1660grmış
doktor normal dedi ama bana az gibi gekdi. asprini bıraktım acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyo insan

doktor normal dediyse normaldir merak etme sen, onla da ilgisi yoktur bırakman gerek çünkü canım bırakmazsan asıl tehlike o zaman, sevindim her şeyin normal olmasına gözün aydın

doktor normal dediyse normaldir merak etme sen, onla da ilgisi yoktur bırakman gerek çünkü canım bırakmazsan asıl tehlike o zaman, sevindim her şeyin normal olmasına gözün aydın

bu havta yine yavaşladı gibi geliyo bana

selam canım bende genelde hergün saat 22:00 de yapıyorum iğnelerimi
doktorum hergün aynı saatlerde yap demişti ona uyuyorum sadece

:))))))))) korkmaaaaaa içini ferah tutmazsan zamanı geçiremezsin, bebeğinle geçireceğin güzel günleri hayal et kötü şeyleri at bir kenara, bak bebişinde karamsar olacak sonra

herkes bunu diyo sağ salim bi doğuraydım hayırlısıyla

Merhaba arkadaslar sanirim buradaki herkes dogum yapmis insallah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almissinizdir :)) su an 32+2 gunluk hamileyim sizler gibi aspirin ve igne kullaniyorum doktorum dun aspirini birakmami soyledi bende her doktorun neden farkli zamanda biraktirdigini sordum sagolsun cok guzel acikladi..
Biz aspirini erken gebelikte düşügü onlemek icin ilerleyen zamanlarda da gebelik zehirlenmesinden korumak icin veriyoruz dedi idrar tahlili yapti tansiyonumu olctu ve gebelik zehirlenmesi belirtileri yok bu haftadan sonrada olmaz dedi o yuzden birakabiliiz dedi...
Eger tansiyon probleminiz varsa yada cok az da olsa gebelik zehirlenmesi belirtileri varsa idrar tahlili yapmamissa genelde devam ediliyormus ayica igneyi son 2 gun once keseriz dedi istersen normal dogum yapabilirsin dedi bende kanama riski yok mu dedim hayir aksine biz bazen dogum aninda clexane kullaniyoruz dedi..
Doktorum beni ikna etti..önce Allahıma sonra ona guveniyorum baska da carem yok ve durmadan bizim gibi durumda olanlara tüm gebelere ve evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmus..Allah herseyin hayirlisini nasib etsin ve insallah hepimize yardim etsin...

Merhaba yakamoz2210 bende mthfra1298c de homozigotum. Kan sulandırıcı iğne düşük doz ve coraspin kullanıyorum şu an 27+5 im normal doğum yapmak istiyorum. Fakat herkes işi ticarete dökmüş illaki sezeryan diyorlar. Senin doktorun kim di büyük ihtimal ile çocuğunu kucağına almışsındır. Bana doktorunu ve hastanenin ismini verirmisin. Teşekkürler

merhabalar... uzun zaman olmuş buraya yazalı... aspirini ve iğneyi kaçıncı haftalarda bıraktınız? doğum şekliniz nasıldı? cevaplarsanız çok sevinirim..teşekkürler...

merhabalar... uzun zaman olmuş buraya yazalı... aspirini ve iğneyi kaçıncı haftalarda bıraktınız? doğum şekliniz nasıldı? cevaplarsanız çok sevinirim..teşekkürler...
Merhaba
Sanirim diğum yaptiniz?
Peki siz nasil bir doğum yaptınız ve iğneyi nezmn kestiniz?

Merhaba
Sanirim diğum yaptiniz?
Peki siz nasil bir doğum yaptınız ve iğneyi nezmn kestiniz?
merhaba :) ben sezaryen doğum yaptım sipinal anestezi ile. iğneyi 2 gün kala, aspirini de 5 gün kala kesmiştim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. size de sağlıklı doğumlar dilerim.

merhaba :) ben sezaryen doğum yaptım sipinal anestezi ile. iğneyi 2 gün kala, aspirini de 5 gün kala kesmiştim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. size de sağlıklı doğumlar dilerim.
Amin.Çoook tşk ederimm buarada geçte olsa gözūnūz aydın :)

Merhabalar.
bebeğe bir zararı yok peluşka merak etme rahat ol aspirin 32. haftada bırakılıyor zaten
Mirayhan merhaba.İnşallah mesajımı görürsün.çünkü çok zaman geçmiş.Bende 30 haftalık gebeyim,çırasını ve %0,4 lük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.32 haftada aspirini kesmemi ve sadece iğneyle devam etmemi söyledi doktorum.Ama iğnenin dozu yeterli olmaz diye çok korkuyorum,çünkü çok kilo aldım.Kiloya göre sanırım iğnenin dozu arttırılıyor.Sizin nasıl süreç oldu,32. Haftada aspirini bırakınca aynı dozdaki iğnelemiş devam ettiniz?Kilo aldınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…