Clexsan a rağmen gebelik kaybı

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
840
327
103
35
2.gebeliğimde 0,4 kullanmaya rağmen gebelik kaybı oldu boş gebelik ilkinin de kalbi durmuştu mtfr1298 ac homozigot kayıp sonrası Hematolojik testlerin tamamı homosistein koagültasyon hepsi normal ANA testi pozitif çıktı panel yapıldı Anti ds DNA ıgm pozitif sadece doktor kullandığın şeylere aynen devam dedi ya yine kaybedersem dedim cevap YÖK napacağımı şaşırdım tecrübelere ihtiyacım var

Çok üzüldüm canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birdahaki sefere İnsaAllah.Ben de 11 haftalık bebeğimi kaybettim.Meğer pihtilasma varmış..

2.gebeliğimde 0,4 kullanmaya rağmen gebelik kaybı oldu boş gebelik ilkinin de kalbi durmuştu mtfr1298 ac homozigot kayıp sonrası Hematolojik testlerin tamamı homosistein koagültasyon hepsi normal ANA testi pozitif çıktı panel yapıldı Anti ds DNA ıgm pozitif sadece doktor kullandığın şeylere aynen devam dedi ya yine kaybedersem dedim cevap YÖK napacağımı şaşırdım tecrübelere ihtiyacım var
Canim herseye bakilmis ve kullanman gereken doz buna karar verildiyse sagliksiz gebeliktir pihtilasmadan degildir kaybin.icini ferah tut cok kucuk kayiplarin pihtilasma kaynakli olmadigini soyler doktorlar.bana da oyle dendi

Geçmiş olsun boş gebelikse bu sağlıksız gebelik anlamına geliyor. 3 aya kadar her anne adayının malesef düşük yapma olasılığı vardır. Sağlıksız olan gebeliklerin çoğu bu dönemde sonlanıyor. Hiçbir sağlık sorunu olmayan bir çok anne adayıda düşük yaşamıştır. pıhtılaşması olmayan kişilerde boş gebelik yaşayabiliyor. Bir daha olup olmayacağını doktor nereden bilebilir . Sağlıklı evlat dileyin

Back
X