• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!clexsene ıgnesı!!!!!!

Gamzelim_38

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
57
2
621
39
Almanya
:64::64:slm kizlar yeniden nasilsiniz umarim iyisinizdir ve hayatta hersey istediginiz gibidir!

Ben TR.deydim orda cok metedilen bi dr varmis ona gittim Kayseride olanle ar bilir mutlaka adi:cahit gözüakca bana bi kac test yaptirdi vitamin s b12 ve kromozon testi, idi sonuclarda temiz geldi cok sükür bana coraspriin ve clexsene ignesini yazdi asprin hemen igneye ise gebe kaldigimda baslamam gerektigini söyledi,

simdi benim kafama takilan bazilari gebe kalmayi düsündügü anda buna baslamis ben hamile kalinca baslasam cokmu gec kalirim birde bi igneyi kullan varmi varsada sonuca ulastirdi ha bide bu igne 9 ay boyuncami kullaniliyor acaba ????:49:

Simdiden tskler canlarim:71: sizlerde olmasaniz bu kafamdaki kocaman soru isaretleriyle nasil yasardim acaba
?:18:??

:64::64:slm kizlar yeniden nasilsiniz umarim iyisinizdir ve hayatta hersey istediginiz gibidir!

Ben TR.deydim orda cok metedilen bi dr varmis ona gittim Kayseride olanle ar bilir mutlaka adi:cahit gözüakca bana bi kac test yaptirdi vitamin s b12 ve kromozon testi, idi sonuclarda temiz geldi cok sükür bana coraspriin ve clexsene ignesini yazdi asprin hemen igneye ise gebe kaldigimda baslamam gerektigini söyledi,

simdi benim kafama takilan bazilari gebe kalmayi düsündügü anda buna baslamis ben hamile kalinca baslasam cokmu gec kalirim birde bi igneyi kullan varmi varsada sonuca ulastirdi ha bide bu igne 9 ay boyuncami kullaniliyor acaba ????:49:

Simdiden tskler canlarim:71: sizlerde olmasaniz bu kafamdaki kocaman soru isaretleriyle nasil yasardim acaba
günaydınlar,
bu iğneyi 9 ay boyunca kullanacağım ben fakat benim kanımda heterizigot oldugum çıktı. sende problem yok ise neden kullaanmanı istedi..

bu ıyne kan pıhtılasmasına kullanılıyor genelde hamıle kaldıktan sonra doktorun ne kadar derse kullanılıyor.benım arkadasım kullandı o hatta dogumdan sonra 1 ay daha kullandı

simdi benim kafama takilan bazilari gebe kalmayi düsündügü anda buna baslamis ben hamile kalinca baslasam cokmu gec kalirim birde bi igneyi kullan varmi varsada sonuca ulastirdi ha bide bu igne 9 ay boyuncami kullaniliyor acaba ????

Cnm clexane iğneyi hamileliğim 8. haftasınında kullanmaya başladım çünkü testimi hamileyken yaptırdım :))
Yeni tedavimde transferden sonra başlamam gerektiğini söyledi doktor. Umarım tedavin hayırlı olur bol şans :))

Son düzenleme:
bende bu iğneyi transfer olduktan sonra kullanmaya başladım şuan 8 haftalık hamileyim halende kullanıyorum uzun bir zamanda kullanacakmışım inş. sendede olumlu sonuç verir canım

bende trransferden sonra başlamıştım ama dr ın görüşleri farklı mesela ilk dr öyle yaptı sonraki görüşmeye gittigim eger tüp bebege karar kılarsanız şimdi bir tane adet olunca iki tane demişti bilmiyorum valla dr lar garip

Gamzelim ben senin eski yazılarına baktımda yanlış okumadıysam 2-3 düşüğün varmış çok geçmiş olsun ve rabbim bir daha yaşatmasın ama bence sende transferden sonra kullanmaya başla iyi araştır doktoruna sor. Zaten sana transfer edildiğinde sen hamilesin:) 12 gün sonra bunu belgelendirmek gerekiyor cnm kan sonucuyla :)) :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Gamzelim ben senin eski yazılarına baktımda yanlış okumadıysam 2-3 düşüğün varmış çok geçmiş olsun ve rabbim bir daha yaşatmasın ama bence sende transferden sonra kullanmaya başla iyi araştır doktoruna sor. Zaten sana transfer edildiğinde sen hamilesin:) 12 gün sonra bunu belgelendirmek gerekiyor cnm kan sonucuyla :)) :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
slm öncelikle cnm ama bi yanlis anlsilma var sanirim ben tüp bebek tadevisi yaptirmiyorum ki benim daha önce 4 tane düsügüm oldugu icin yazdi dr bunu bana yanliz hamileligi düsügün andan itibarenmi yoksa hamile kaldiktan sonrami kullaniliyor orda kafam karisti

slm öncelikle cnm ama bi yanlis anlsilma var sanirim ben tüp bebek tadevisi yaptirmiyorum ki benim daha önce 4 tane düsügüm oldugu icin yazdi dr bunu bana yanliz hamileligi düsügün andan itibarenmi yoksa hamile kaldiktan sonrami kullaniliyor orda kafam karisti

canım bende kan pıhtılaşması var.benim tüp bebek bebeğim ben transferden hemen sonra kullanmaya başladım.doğuma kadarda kullanıcam inş.ama kardeşimde senin gibi 2 kez düşük yaşadı oda.düşüklerden sonra pıhtılaşma olduğu anlaşıldı.hamile kalmayı istediği zaman bebek aspirini kullanmaya başladı sonra hamile kaldı kese görününce iğneye geçti.ama bu süre zarfında kese görünene kadar hapı bırakmıycaksın.sen coraspirin kullanıcaksın galiba bu aspirinler de kan sulandırıcı zaten.

Back
X