- 7 Mayıs 2016
- 140
- 95
- 18
- Konu Sahibi Pinkharleyquinn
En zoruda aileye düşkün adamdir hee.bitanede bende var. Hee bide denildigi gbi hicbirsey yapmayan ailenin üstüne düşüyorlarya cildiriyorum adeta . Değer vermeyene degerinden fazlasini vermektir bu. Borcu faiziyle isteyen bir aile var karsisinda bide adamin.Adami hic dusunmeyen bir aile. Ama haala ailesine bu kadr düşkünse işin zor. Ben olsam kesinlikle calismazdim. Kime yaranacaksin çalışıp. Ailesine haala bu kadr duskunse tutsun konussun da faiziyle borc odemesin. Sen calisinca ne olacak babasina faiziyle aylik gidecek oldu yahu ne güzel iş. Kendini kullandirma kendisi düşünsünEvet kizlar hepiniz cok halisiniz okaadar kredinin altina girmeyi bende istemezdim ama dugune oyle deli paralar harcanmadi yani dedigim gibi iste isteme gununden son gunune kadar herseyi kurus kurus esim yaptigi icin gitti okadar para ev esyalari felan simdiki aklim olsaydi cadirda kalirdim yine bu yükün altina girmezdim benim asıl üzüldügüm hicbirsekilde destek olmayan hep köstek olan ailesine esimin asiri bir duskunlugu var gunde belki 10 kez arar babasini attigi her adimi haber verir onlarda eve aldigimiz cekirdege bile karisirlar yoruldum artik buarada suan dogunun ücra bi ilcesinde gorev yapioruz ailem benden 1500 km uzakta kimsem yok bebegi birakabilsem birine merdiven bile silmeye raziyim o yok iste o imkanim