- Konu Sahibi Gamzelim_38
-
günaydınlar,slm kizlar yeniden nasilsiniz umarim iyisinizdir ve hayatta hersey istediginiz gibidir!
Ben TR.deydim orda cok metedilen bi dr varmis ona gittim Kayseride olanle ar bilir mutlaka adi:cahit gözüakca bana bi kac test yaptirdi vitamin s b12 ve kromozon testi, idi sonuclarda temiz geldi cok sükür bana coraspriin ve clexsene ignesini yazdi asprin hemen igneye ise gebe kaldigimda baslamam gerektigini söyledi,
simdi benim kafama takilan bazilari gebe kalmayi düsündügü anda buna baslamis ben hamile kalinca baslasam cokmu gec kalirim birde bi igneyi kullan varmi varsada sonuca ulastirdi ha bide bu igne 9 ay boyuncami kullaniliyor acaba ????
Simdiden tskler canlarimsizlerde olmasaniz bu kafamdaki kocaman soru isaretleriyle nasil yasardim acaba?:18:??
slm kizlar yeniden nasilsiniz umarim iyisinizdir ve hayatta hersey istediginiz gibidir!
Ben TR.deydim orda cok metedilen bi dr varmis ona gittim Kayseride olanle ar bilir mutlaka adi:cahit gözüakca bana bi kac test yaptirdi vitamin s b12 ve kromozon testi, idi sonuclarda temiz geldi cok sükür bana coraspriin ve clexsene ignesini yazdi asprin hemen igneye ise gebe kaldigimda baslamam gerektigini söyledi,
simdi benim kafama takilan bazilari gebe kalmayi düsündügü anda buna baslamis ben hamile kalinca baslasam cokmu gec kalirim birde bi igneyi kullan varmi varsada sonuca ulastirdi ha bide bu igne 9 ay boyuncami kullaniliyor acaba ????
Simdiden tskler canlarimsizlerde olmasaniz bu kafamdaki kocaman soru isaretleriyle nasil yasardim acaba?:18:??
slm öncelikle cnm ama bi yanlis anlsilma var sanirim ben tüp bebek tadevisi yaptirmiyorum ki benim daha önce 4 tane düsügüm oldugu icin yazdi dr bunu bana yanliz hamileligi düsügün andan itibarenmi yoksa hamile kaldiktan sonrami kullaniliyor orda kafam karistiGamzelim ben senin eski yazılarına baktımda yanlış okumadıysam 2-3 düşüğün varmış çok geçmiş olsun ve rabbim bir daha yaşatmasın ama bence sende transferden sonra kullanmaya başla iyi araştır doktoruna sor. Zaten sana transfer edildiğinde sen hamilesin:) 12 gün sonra bunu belgelendirmek gerekiyor cnm kan sonucuyla :))
slm öncelikle cnm ama bi yanlis anlsilma var sanirim ben tüp bebek tadevisi yaptirmiyorum ki benim daha önce 4 tane düsügüm oldugu icin yazdi dr bunu bana yanliz hamileligi düsügün andan itibarenmi yoksa hamile kaldiktan sonrami kullaniliyor orda kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?